Tesák 2011.." Welcome Wallachia IV " 17.-19.6
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tesák 2011.." Welcome Wallachia IV " 17.-19.6
Tak se tu Ladisi jen nechlub a pěkně se pochlub!!
Jsme jedno velké oko!!!
Jsme jedno velké oko!!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsme v pořádku dorazili domů!
Markovi a Helči díky na stotisíckrát za úžasný sraz a ukázkovou pomoc v nesnázi...moc si toho vážím a máte to u mě!
Tesák je opravdu TOP 1 sraz v CKC!!!
Díky i všem zúčastněným, rád jsme všechny zase viděli a těšíme se zase příště...
P.S.: Special thanx 4 Libor & Lea! Nejen můj žaludek vás bude blahořečit, bylo to úúúžasný gastronomický orgasmus!
Markovi a Helči díky na stotisíckrát za úžasný sraz a ukázkovou pomoc v nesnázi...moc si toho vážím a máte to u mě!
Tesák je opravdu TOP 1 sraz v CKC!!!
Díky i všem zúčastněným, rád jsme všechny zase viděli a těšíme se zase příště...
P.S.: Special thanx 4 Libor & Lea! Nejen můj žaludek vás bude blahořečit, bylo to úúúžasný gastronomický orgasmus!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Mousebird
- Babyrider
Tak také napíšu že cesta byla klidná a věřte nebo ne, déšť sme neřešili a štěrk nám nevadil... Jen když jsem pozoroval jak odjíždíte na sobotní vyjížďku, něco mi dost chybělo....
Já chválil a děkoval organizátorům celé dnešní ráno, ale rád to zopakuji. Organizace, jídlo, pití a atmosféra celého srazu byla super a jsem rád, že ikdyž autem, tak jsem se nepřipravil o šanci se s Vámi opět setkat a kvalitně se pobavit.
Dílky, díky, díky...
Já chválil a děkoval organizátorům celé dnešní ráno, ale rád to zopakuji. Organizace, jídlo, pití a atmosféra celého srazu byla super a jsem rád, že ikdyž autem, tak jsem se nepřipravil o šanci se s Vámi opět setkat a kvalitně se pobavit.
Dílky, díky, díky...
ZZR 1400, 08" - tmavě modrá perleť. ( prodáno ).
JEZDIT SRDCEM, MYSLET HLAVOU
JEZDIT SRDCEM, MYSLET HLAVOU
dočkej času jako Pat klasu-však on to Ladis dá co nejdřív*Pat* píše:kua tak dá sem někdo nějaké fotky ???? já čekám !!
ZX9R ninja - macíček
- ivanversys
- Easy slider
Frýdlanské trio taky děkuje za vše a Tesák je a bude vždy pro mě důležitou součásti sezóny .
Green Versys, v garáži ho mít měl bys. # 1028
Marek to opravdu všechno skvěle a úžasně zorganizoval
a velké díky vám všem,kteří jste se nebáli a přijeli jste i přes nepříznivou předpověď opět za námi a tak super atmosféru vytvořili
Já jsem letos bohužel nefotila...,nějak jsem to nestihla
a velké díky vám všem,kteří jste se nebáli a přijeli jste i přes nepříznivou předpověď opět za námi a tak super atmosféru vytvořili
Já jsem letos bohužel nefotila...,nějak jsem to nestihla
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
- Libor Gill
- Babyrider
Děkujeme hlavnímu organizátorovi ...Markovi za super akci ,a také děkujeme,že jsme mohli přispět malým dílem k úspěchu celé akce...a děkujeme také Všem zúčastněným,že přijeli a doufáme ,že byli spokojeni.....
ZZR-600-černá
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No,zase to nepřehánějte s tou chválou ,někdo musí domluvit ubytování a jídlo někde venku ,......uznání patří Liborovi s Leou,Helči,mamce s její kámoškou Majkou za koláče ,ségře za zákusky ,Liborovi F. že nám zajistí pivo se vším co je potřeba,to jsou ti dělníci tohoto srazu bez nichž by to nešlo !!! A taky velký dík všem sponzorům za ceny !
Je fajn že se vám to líbilo a že jste dorazili v takovém počtu,i spousta nových tváří byla k vidění a někteří byli trochu vykulení ...jj,už je to minulost ale bylo skvělé s vámi posedět ,pokecat třeba do rána hoďku zdřímnout a pokračovat ,je na co vzpomínat a moc rád se s vámi zase někdy uvidím .Díky .....
Je fajn že se vám to líbilo a že jste dorazili v takovém počtu,i spousta nových tváří byla k vidění a někteří byli trochu vykulení ...jj,už je to minulost ale bylo skvělé s vámi posedět ,pokecat třeba do rána hoďku zdřímnout a pokračovat ,je na co vzpomínat a moc rád se s vámi zase někdy uvidím .Díky .....
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Taků motorečku já chcu taky,ZRX 1984 píše:Seky hlásí pohodový příjezd domů. Děkuji mnohokrát za parádní srazík, já jsem si to užil na maximum. Organizátoři smekám před vámi
.......černý kerker má od Edieho Lawsona.......
co má jméno Kawasaki...
jako by ju sám čert poslal,
při otočení plynu jsem se málem posral...
Černé laufy má,...
Prostě moravská národní....
P.S.: Aleš Suzuki taky děkuje všem, co byli na Tesáku za parádní akci:
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Aho F-šichni a Marku díky za krásnou sobotu. Vyjížďka super včetně organizace. Já odjížděl domů v sobotu po čtvrt na šest a na pumpě v Moravské T. jsem lezl do nepromoku. Celou cestu ceďák. V Přerově jsem tankoval na Agip a na poslední chvíli jsem zahlédl modrýho Rexe. Jel předpisově.spit 40 píše:No,zase to nepřehánějte s tou chválou ,někdo musí domluvit ubytování a jídlo někde venku ,......uznání patří Liborovi s Leou,Helči,mamce s její kámoškou Majkou za koláče ,ségře za zákusky ,Liborovi F. že nám zajistí pivo se vším co je potřeba,to jsou ti dělníci tohoto srazu bez nichž by to nešlo !!! A taky velký dík všem sponzorům za ceny !
Najeto včetně vyjížďky a zastávky ve Vamberku 809km. Ahoj a těším se na Vás.
od 49,9 do 1199 ccm
Tak než nám sem Ladis nebo jiný fotograf hodí pár foteček,tak pro malé připomenutí našla jsem v mobilu pár obrázků
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
Krásné ...moc se ti povedly
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
pekne fotky z Wallachie....super....
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!