Vždycky jsem se musel odlišovat...
ZRX III.
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
dlouho jsi ho nevidel... kdyz se ted Marty v sobotu nasoukal do kombi, ktera me byla akoratMMKS píše:Martyho jsem viděl jen párkrát, ale stéblem bych ho fakt nenazvalKankX píše:...tonouci se stebla chytamilda píše:Márty mě chápe,kapota je kapota!!
Viď kamaráde?![]()
![]()
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Namilda píše:Jestli myslíš,zaslepit kapotu a zrcátka na řidítka,tak to se mi nelíbí!
A tohle plexi je nejvyšší,co jsem sehnal,takže řezat se nebude.
A už se do mýho super stroje verze S nenavážejte,napiště si stížnost do Kawasaki!!
Nebo dám k dobru,že se mi z kapliček chce![]()
Ale v pohodě,já ten pohled na ně ustojím a beru ten odkaz minulosti,bo jsem tolerantní!!![]()
![]()
Jinak samozřejmě,pokud se toho Rexík i já dožijeme,dlouhé zimní večery ještě nějaké nastanou a nudit se je blbost!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
[quote="666S999"
Na
je dobrá studená kola, po lžičkách a živočišné uhlí!!![/quote]
Díkes kámo!!!
Ale nebude to třeba.Za prvé jsem si na tu Vašu kaplu už tak nějak zvyk,že se mi taky líbí (ale ne víc než esko)
A za druhé mě to nebaví do někoho pořád rejt a utahovat si z něj... Však ona se nějaká postižená husa ozve....
Ale mosím se spojit s Mártíkem,stvrdíme to vodečkou,před ním mají zlé síly repekt!!
Na
Díkes kámo!!!
Ale nebude to třeba.Za prvé jsem si na tu Vašu kaplu už tak nějak zvyk,že se mi taky líbí (ale ne víc než esko)
A za druhé mě to nebaví do někoho pořád rejt a utahovat si z něj... Však ona se nějaká postižená husa ozve....
Ale mosím se spojit s Mártíkem,stvrdíme to vodečkou,před ním mají zlé síly repekt!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
na kecy se vyser Mildo...ikdyz nazory je dobre si vyslechnout a KANKX...ten poplije vse...ale uplne...me poplil take 50% new irenos ale me to neva...snazili jsme se vsichni a nakonec to neni tak zle...a Kankx mi pomohl doskladat...kazdej ma sve...Milda ma krasneho rexe...skorokazdej rex je krasna masina a ja mam stejnou velikost kombinezy jako kankx...taky radost...
kawaklub=jedna velka radost..kua ja se uz tak tesim na sraz...a na rexe obzvlast...nadherne stroje to jsou a jezdej na nich bezva lidi...

kawaklub=jedna velka radost..kua ja se uz tak tesim na sraz...a na rexe obzvlast...nadherne stroje to jsou a jezdej na nich bezva lidi...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Ikdyž jsem eNkař a eRkař, tak Mildovo eSko se mi docela zamlouvá, ale domů bych ho nechtěl. Spíš oceňuju to, že si s tím dal tolik práce. Jsou lidi, který si to nechaj udělat a to podle mě nemá takovou cenu pro toho dotyčnýho. Jinak Márty jsem fakt zvědavej na irenku. Těším se na Skalku. příští víkend snad přimontuju kapli konečně snad bude airbrush hotov a taky nadhodím nějaké fotečky. Jinak jsme zapomněl na tom Kingově sedle fakt paráda, krásně se mi v něm sedí v zatáčkách, ještě přemejšlím nad širšíma řidítkama, ale když jsem byl u Havrdy abych se tak nějak poptal na přípravu na Itošku, tak bych tam mohl nechat 5 tis hned a to jen svíčky, olej, desky, seřízení karbců. Asi budu muset omrknout se někde jinde, 1200 za olej mi přijde skoro dost a dvojku za desky skoro taky. Tak řidítka asi zůstanou původní.Nevím nevím a to jsem ještě neřešil že při pouštění spojky při rozjezdu se občas ozve nějakej zvuk z převodovky, ale když ji pustím jinak, tak to neudělá, nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Řekl bych že to dělá, když dám víc plynu a pomalejc ji pouštím. Někdy se rozjíždím skoro bez přidaného plynu a je to OK......
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- DoktorZRX
- Ghostrider

Nemáš KO řetězZRX 1984 píše:Ikdyž jsem eNkař a eRkař, tak Mildovo eSko se mi docela zamlouvá, ale domů bych ho nechtěl. Spíš oceňuju to, že si s tím dal tolik práce. Jsou lidi, který si to nechaj udělat a to podle mě nemá takovou cenu pro toho dotyčnýho. Jinak Márty jsem fakt zvědavej na irenku. Těším se na Skalku. příští víkend snad přimontuju kapli konečně snad bude airbrush hotov a taky nadhodím nějaké fotečky. Jinak jsme zapomněl na tom Kingově sedle fakt paráda, krásně se mi v něm sedí v zatáčkách, ještě přemejšlím nad širšíma řidítkama, ale když jsem byl u Havrdy abych se tak nějak poptal na přípravu na Itošku, tak bych tam mohl nechat 5 tis hned a to jen svíčky, olej, desky, seřízení karbců. Asi budu muset omrknout se někde jinde, 1200 za olej mi přijde skoro dost a dvojku za desky skoro taky. Tak řidítka asi zůstanou původní.Nevím nevím a to jsem ještě neřešil že při pouštění spojky při rozjezdu se občas ozve nějakej zvuk z převodovky, ale když ji pustím jinak, tak to neudělá, nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Řekl bych že to dělá, když dám víc plynu a pomalejc ji pouštím. Někdy se rozjíždím skoro bez přidaného plynu a je to OK......
Já vždycky poznám kdy Kankx píše takhle rejpavě, to se totiž byl projet na BMW
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Nene ten zvuk jde z převodovky, prostě z motoru, řetěz je napnutej akorát a tak v půlce života. Můžu dát k dispozici k projetí na Skalce, jako že by to nějak poskakovalo či klouzalo to ne, jen prostě rozjezd jistým způsobem se tý spojce asi nelíbí.... KanX s BMW mě nenasere asi mu to dělá dobře jezdit na vibrátoroj
))))))))))))))))))))
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- DoktorZRX
- Ghostrider

Ten řetěz může být v nějakým místě napnutej víc a při prudším rozjezdu to může jít přez zuby. Pak jedině ložiskoZRX 1984 píše:Nene ten zvuk jde z převodovky, prostě z motoru, řetěz je napnutej akorát a tak v půlce života. Můžu dát k dispozici k projetí na Skalce, jako že by to nějak poskakovalo či klouzalo to ne, jen prostě rozjezd jistým způsobem se tý spojce asi nelíbí.... KanX s BMW mě nenasere asi mu to dělá dobře jezdit na vibrátoroj))))))))))))))))))))
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160