Vždycky jsem se musel odlišovat...

dlouho jsi ho nevidel... kdyz se ted Marty v sobotu nasoukal do kombi, ktera me byla akoratMMKS píše:Martyho jsem viděl jen párkrát, ale stéblem bych ho fakt nenazvalKankX píše:...tonouci se stebla chytamilda píše:Márty mě chápe,kapota je kapota!!
Viď kamaráde?![]()
![]()
Namilda píše:Jestli myslíš,zaslepit kapotu a zrcátka na řidítka,tak to se mi nelíbí!
A tohle plexi je nejvyšší,co jsem sehnal,takže řezat se nebude.
A už se do mýho super stroje verze S nenavážejte,napiště si stížnost do Kawasaki!!
Nebo dám k dobru,že se mi z kapliček chce![]()
Ale v pohodě,já ten pohled na ně ustojím a beru ten odkaz minulosti,bo jsem tolerantní!!![]()
![]()
Jinak samozřejmě,pokud se toho Rexík i já dožijeme,dlouhé zimní večery ještě nějaké nastanou a nudit se je blbost!!
Nemáš KO řetězZRX 1984 píše:Ikdyž jsem eNkař a eRkař, tak Mildovo eSko se mi docela zamlouvá, ale domů bych ho nechtěl. Spíš oceňuju to, že si s tím dal tolik práce. Jsou lidi, který si to nechaj udělat a to podle mě nemá takovou cenu pro toho dotyčnýho. Jinak Márty jsem fakt zvědavej na irenku. Těším se na Skalku. příští víkend snad přimontuju kapli konečně snad bude airbrush hotov a taky nadhodím nějaké fotečky. Jinak jsme zapomněl na tom Kingově sedle fakt paráda, krásně se mi v něm sedí v zatáčkách, ještě přemejšlím nad širšíma řidítkama, ale když jsem byl u Havrdy abych se tak nějak poptal na přípravu na Itošku, tak bych tam mohl nechat 5 tis hned a to jen svíčky, olej, desky, seřízení karbců. Asi budu muset omrknout se někde jinde, 1200 za olej mi přijde skoro dost a dvojku za desky skoro taky. Tak řidítka asi zůstanou původní.Nevím nevím a to jsem ještě neřešil že při pouštění spojky při rozjezdu se občas ozve nějakej zvuk z převodovky, ale když ji pustím jinak, tak to neudělá, nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Řekl bych že to dělá, když dám víc plynu a pomalejc ji pouštím. Někdy se rozjíždím skoro bez přidaného plynu a je to OK......
Ten řetěz může být v nějakým místě napnutej víc a při prudším rozjezdu to může jít přez zuby. Pak jedině ložiskoZRX 1984 píše:Nene ten zvuk jde z převodovky, prostě z motoru, řetěz je napnutej akorát a tak v půlce života. Můžu dát k dispozici k projetí na Skalce, jako že by to nějak poskakovalo či klouzalo to ne, jen prostě rozjezd jistým způsobem se tý spojce asi nelíbí.... KanX s BMW mě nenasere asi mu to dělá dobře jezdit na vibrátoroj))))))))))))))))))))