mozem povedat ze som preliezol asi vsetky stranky na nete kde sa spominala akakolvek modifikacia 7micky
brzdy - to bude tvrdy oriesok
su v principe 2 otazky:
a) existuje predna vidlica (cenovo dostupna) ktora da lepsiu odozvu predku ako ma ZX7R?
b) su radialne brzdy naozaj vykonnejsie ako klasicke?
moj pohlad:
a) kdekolvek som na nete cital o prednej vidle ZX7R vsada sa na nu znasaly chvaly na fantasticku odozvu od predneho kolesa a serioznu stabilitu (moje pocity su podobne, ci uz z cesty alebo okruhu). Zatial som neuvazoval o vymene prednej vidly prave z toho dovodu aj ked sa tam da v pohode dopasovat bud cela vidla ZX10R alebo len tlmice. Napadlo ma este nasadit len spodnu cast tlmicov zo ZX10R (alebo ZX6R) kvoli uchyteniu radialnych brzdicov aj ked netusim ci je priemer klzakov ZX7R a ZX10R rovnaky. Druha moznost je vymysliet a nechat vyrobit adapter ktory zmeni uchyt z klasickeho na radialny.
b) ZX7R pouziva identicke brzdice Tokico ako ZX9R aj ZX12R (vlastnorucne odskusane

Takze, zatial som o vymene brzd neuvazoval (mam tam pancierovky a pouzivam EBC HH) ale nebranim sa myslienke na upgrade toz uvidime. Idem do dielne a zacnem spekulovat nad adapterom