mobilní telefon
Hlavně bacha na Bystřicifanuš píše:stačí mi aby to mělo blútú, volalo to, smskovalo, umělo načíst email... na té 5230 se mi líbí, že to má navíc navigaci a teď i mapy zdarma. přecaj enom sa eště negdy ztratíma za ty love asi nic podobného není..

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Uz tri roky pro Evropu nedelame nic... Uvidime co budoucnost
Ale v nejblizsi dobe nevim o nicem co by sem mirilo...
Jinak bylo par pro svuj ucel a na svoji dobu luxusnich modelu, ale zbytek bych i pres naklonost k chlebodarci neprosazoval

Jinak bylo par pro svuj ucel a na svoji dobu luxusnich modelu, ale zbytek bych i pres naklonost k chlebodarci neprosazoval

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Taky mam HTC a jsem spokojenek.MARTY píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobre...jsem majitelem HTC dvou ntypu uz cca 2 roky a podotykam ze to neni mobil....
trosku se to s nim musi umet...neco jako rom,radio apod...
az se nekde potkame tak mi na nem ukazete jak je TUCH FLO....SPB MOBILE SHELL anebo SENSE pomale...
OMG...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kdyz jej koupúite...trosku odladite srdci svemu..maka jako starej mazak...vsecdhny problemy jsou zpusobene add lamamajitel...bez urazky...
a samozrejme posrat se muze i KAWASAKI...proto to jeste neni shit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ok napsal jsem co jsem myslel ze je good...
uz mlcim at nejsem pomaly![]()

ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No souhlasim s tim, ze Samsung a LG - nic moc, sorry - muj nazor, mam Sony Ericsson T700, levnej a podle me peknej telefon, kterej toho neumi moc ani malo... Fanusu zamysli se 
http://www.zbozi.cz/p17764-sony-ericsso ... 5yQ&r=hint

http://www.zbozi.cz/p17764-sony-ericsso ... 5yQ&r=hint
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
Nejlevnější neznamená nejlepší. Koupit šedej dovoz kterej ti nikdo neopraví.., nebo jetej telefon od někoho koho neznáš.. nebo čínskou sračku
to už je vážně vyhazování peněz. Buď mám na pořádnej telefon a koupím si ho, nebo mám na levnější, ale budu koukat na to, aby mi za peníze který za něj chci dát nějakou dobu sloužil a nemusel jsem ho hodit za psem.. Koupit si lacinou tretku, která vypadá jako něco jinýho, ale jenom tak vypadá, to je tak pro školáka základní školy
WiFi mám v telefonu už 4roky, mám Wifi doma, v práci, na polovině míst kde se nacházím je možnost free připojení, ale na telefonu jsem ho měl zapnuté tak 2x.. normálně srsám data od operátora a když chci regulerně na net, otevřu si noťas. WiFi v telefonu mě neoslovuje, navi využiju asi 1000x víc

WiFi mám v telefonu už 4roky, mám Wifi doma, v práci, na polovině míst kde se nacházím je možnost free připojení, ale na telefonu jsem ho měl zapnuté tak 2x.. normálně srsám data od operátora a když chci regulerně na net, otevřu si noťas. WiFi v telefonu mě neoslovuje, navi využiju asi 1000x víc

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Hm... nosím s sebou zapalovač a nepotřebuju nic než co když hoří, tak kouří a dobrý směr větru, kouřsignály, soft vér a abwehr, 15T BC, šlape jak má, až minule se sekl po příjezdu hasičů...Patrick píše:já sem koupil vyřazenou telefonní budku, ještě tomu postavím podvozek a bude to super.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Ja nevim jak vy.... Mam par let stary dobry komunikator od Nokie a nenecham na nej dopustit. Ma uplne vsechno co nepotrebuju, je to tezky, velky, ale mam ho rad...
Osobne bych koupil nejaky ,,hloupejsi" telefon a vyuzil skoro vse co umi, nez naopak.
Mam doma HTC Diamond pres rok v krabicce. Pouzival jsem ho asi mesic a pak jsem ho chtel prodat. Zapomel jsem na nej. Kdyby ho nekdo chtel, dam ho za rozumnou cenu. Skoro ho pouzivam jak tezitko. HTC je dobre, umi toho hodne, ale nema cudliky... Stejnak mam radeji THC....
Kdybych chtel telefon na ,,p*coviny" koupim Iphone a zdarec...
P.S.: nechci se nikoho dotknout, ale LG a Samsung bych nechtel... Nevim, menu mi prijde dost ,,svetske" a celkove divne...
Osobne bych koupil nejaky ,,hloupejsi" telefon a vyuzil skoro vse co umi, nez naopak.
Mam doma HTC Diamond pres rok v krabicce. Pouzival jsem ho asi mesic a pak jsem ho chtel prodat. Zapomel jsem na nej. Kdyby ho nekdo chtel, dam ho za rozumnou cenu. Skoro ho pouzivam jak tezitko. HTC je dobre, umi toho hodne, ale nema cudliky... Stejnak mam radeji THC....

Kdybych chtel telefon na ,,p*coviny" koupim Iphone a zdarec...
P.S.: nechci se nikoho dotknout, ale LG a Samsung bych nechtel... Nevim, menu mi prijde dost ,,svetske" a celkove divne...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
mam asi ctvrte HTC od roku cca 2004 .... je to shit, ale furt mi to vnucujou, porad ho nechci, ale kdyz jsem dostal jako darek N95 8GB tak jsem si teprve uvedomil proc si nemuzu koupit nic jineho nez zase HTC.... ale Blanka je s N95 spokojena... teda obcas... nez mi vynada a mrskne tu cihlu N95 po me se spoustou sprostych slov

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira