TP na GPZ, GPX

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » stř kvě 12, 2010 17:33:08

jo, to už něchám udělat nikasil motoru, pak si řeknu, že by to chtělo taky zrepásnout převodovku a spojku. Myslím, že by ho za chvíli nová vyšla nastejno :wink:
Kdysi jsem někde četl zajímavej článek, jak nějaký chlapík sháněl díly na nějakou motku z let sedmdesátých, nikde nic, sběratelsky zase nic významného, prostě ji měl rád. Nakonec napsal výrobci do Japan, že kdyby o něčem věděli že by koupil, protože ač ví že to nebude levné, má ji rád a nechce se jí zbavit.
S úžasem koukal na zásilku, jenž mu přišla....fungl nové díly plus další a dopis, že si velmi váží lásky a věrnosti k jejich výrobku a že jim toto náhodou leželo ještě ve skladech. Zdarma zasílají a přejí mnoho šťastných km.

Tak já nevím. Třeba to chce spáchat nějaký slušný dopis do KHI :lol: ne do ASKA ! 8)
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » stř kvě 12, 2010 17:56:14

farmář píše:jo, to už něchám udělat nikasil motoru, pak si řeknu, že by to chtělo taky zrepásnout převodovku a spojku. Myslím, že by ho za chvíli nová vyšla nastejno :wink:
Kdysi jsem někde četl zajímavej článek, jak nějaký chlapík sháněl díly na nějakou motku z let sedmdesátých, nikde nic, sběratelsky zase nic významného, prostě ji měl rád. Nakonec napsal výrobci do Japan, že kdyby o něčem věděli že by koupil, protože ač ví že to nebude levné, má ji rád a nechce se jí zbavit.
S úžasem koukal na zásilku, jenž mu přišla....fungl nové díly plus další a dopis, že si velmi váží lásky a věrnosti k jejich výrobku a že jim toto náhodou leželo ještě ve skladech. Zdarma zasílají a přejí mnoho šťastných km.

Tak já nevím. Třeba to chce spáchat nějaký slušný dopis do KHI :lol: ne do ASKA ! 8)
JJ, doba je ukrutně rychle spotřební, ale jak pro koho...mám raději pár věcí hezkých, kvalitních a s výdrží, než plnej barák plastovejch krámů, na které se křivě podíváš a už nefachaj...omlouvám se, že jsem se nechal zlákat do tenat OT...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » stř kvě 12, 2010 22:16:59

...omlouvám se, že jsem tě úspěšně zlákal :lol: ...
Tady bych nemohl být moderátor, měl bych moc práce sám se sebou :wink:
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

Streetmaster
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Streetmaster » ned čer 06, 2010 18:55:15

Ahoj,jestli tam máš takovou haldu dílů,nebyla by u tebe jedna spojka na gpz 1000 rx?Nebo aspoň ten vnitřní hliníkovej náboj s vnějším drážkováním pro plechy lamel....moc by mi to pomohlo...díky Petr

Odpovědět