Přestala jed....

don-pablo
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od don-pablo » pát zář 11, 2009 19:17:36

Tak sem nakonec teda sel merit alternator a kdyz sem sel po dratech od nej, tak sem nasel krasne zpecenou plasotvou kulicku, coz mela byt v puvodnim stavu plastova zasuvka, tak nasledovalo vystrihani dratu a opetovne napojeni. Motorka slape takze problem je snad asi vyresen. Ponauceni zase pro priste :)) nicmene dekuju vsem za pomoc a za rady!!!! Dikec
zx9r ninja 2002

Bambino

Jeda a po 2-3 kilometrech nejede

Příspěvek od Bambino » ned lis 22, 2009 18:46:25

Ahoj vsem mam problem uz jsem myslel ze podobnej jako kolega ktery nasel chybu na dratu po precteni cele diskuze jsem prisel na to ze mam asi jinej problem
jezdim na zx7r a ne dlouho vlastnim zxr 750 L 95 rok.
Problem mam na te babičce 750 L problem je takovej nastartuju necham bezet volnobeh je na cca 1700 otacek proste svicary jenze po zahrati proturuju a nez zaradim tak me zustane vyset volnobeh na nejakych 2500 to me zarazi ale nedalo me to tak jsem se ohaknul a chci ji projet jeste jsem na legende nejel zx7r jezdi sama :lol: no ale z5 k tematu vyjedu vsehno klape zaradim 2 plnej 3 plnej 4 plnej ....... vsechno jde projedu par krizovatek jedu dal a asi po 3 kilometrech jsem prijel na kruhak projedu ho a rozjizdim se davam 3 pomalu pridavam ale otacky klesaj podradim nic nic nic chcipne kouknu na benzin no neodhadnu stav asi pulka nic za to nedam rikam si prepnu na res zkousim nakopnout nic nic nic vrtim na normal zkousim nic nic nic no tak jsem to tlacil asi 500 metru na zastavku mhd stojim tam asi 5 minutek nedalo mi to zkusil jsem to nakopnout naskocil na reservu to bylo asi cca 15 minut od posledniho pokusu o start netocilo to moc musel jsem jemne podporit plinem zaradim jedna jedu porad nejaky zdechli tak prepnu z rezervy na normalni a najednou to nejak jelo davam 2 3 4 5 6 prijedu na firmu kde delam rekl jsem neco sefovi ani jsem nezhasinal motor otacky dobry na volnobeh jedu dal pohoda radim nahoro dolu ok ujedu zase tak 4 kilometry a zase zacne klesat otackomer podrazeni nereaguje na otacky pozvolna pomaham plinem ale zdechne to proste tak lidi vim ze vas asi seru tema kecama ale tohle to dela zkuste poradit jezdim 5 let ale motorku starsi vic jak 2 roky jsem nemel takze problemy nebyly a to zrx 750 jsem dostal od znameho jeho syn se odstehoval za praci do USA a motorku uz nechce ma rodinu. PREDEM DEKUJU VSEM ZA ODPOVEDI jo a jeste napadlo me jestli to neni privodem paliva mel jsem sundanou nadrz kvuli filtru ale hadicky vypadaj dobre snad jen ta res je trochu zlomena ale nepatrne myslim ze bez vlivu ale ta hlavni by to mela brat normalne DEKUJU DEKUJU DEKUJU kdyby neco Ku5e@seznam.cz

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » ned lis 22, 2009 19:01:48

a zapojil se všechny hadičky? myslím hlavně tu druhou menší co tam způsobuje ten podtlak? Jestli si jen tím přetáčením na rezeru přes polohu PRI nenabral do karbeců a pak to zase vyjel. Mě mašina bez připojení na nádrž jen z karbeců jela na volnoběh snad 5 minut.
A taky hadička RES? Jsme sice lama, ale není to právě ta menší, viz výše. Nemá třeba dírku, takže neudělá ten podtlak a tobě tam pak nejde palivo?
ZX-12R naked

Bambino

Re:

Příspěvek od Bambino » pon lis 23, 2009 15:48:51

hoj hele mam v tom uz takovej zmatek ze fakt nevim pri tom pretaceni prutoku paliva ze nevim jestli jsem mohl vyjet jen karbece ale vcera jsem mluvil po mobilu s jednim machrem a rikal re se mi to uchcava ze potrebuje postelovat a pri te prilezivosti vymenim svicky no hodim mu to tam asi a snad s tim neco udela ale snad bude reagovat vic lidi dik vsem

Odpovědět