Komplet oblečení

Kombiny, helmy, brašny, plexi atd.
tomson
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomson » sob črc 11, 2009 20:25:45

Marrillynn píše:Pánové vy se vyznáte,to mě baví!!!! :D My se právě taky kámoš vysekal a kdyby neměl koženou kombinézu,asi by jeho záda už nfungovaly :lol:
Zdarec tak honem honem nakupuj at se muzem srazit a nekam vyrazi.....nebot ten sever nejak pokulhava.... :cry: :wink:
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Re: Alda-moto

Příspěvek od Ladis » sob črc 11, 2009 20:30:39

MARTY píše:...ty boty jsou proste bozi a na zenske obzvlast :wink:
Jojo, v tomto "outfitku" si představit babáčku na Kawě je vážně vzrušující... :twisted:
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

tomson
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomson » sob črc 11, 2009 20:44:26

KAWASAKI Z750 GREEN 2007

Marrillynn
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marrillynn » ned črc 12, 2009 19:20:57

Musím nakoupit co nejrychleji, dělám želvičce ostudu stím,včem jezdím teď :P !!A to bych nerada,protože ona mi ostudu rozhodně nedělá.Já bych ráda vyjela někde dálkovou, ale nikoho s motorkou v okolí nemám, kdo by mě doprovázel a sama se ještě moc necítím, řidičák nemám dlouho, tak nejsem žádná pořádná řidička.Ale fakt závidím všem co už jezdí dlouho a mají zkušenosti.Mi to ještě nějakou dobu asi potrvá a na start jsem si asi nekoupila zrovna nejvhodnější motorku, tak mi to aspoň bylo řečeno, ale nemohla jsem si pomoct, vždycky jsem nejvíc prahla právě po Ninji.Takže sraz, nevím,nevím :(
ZX-6R (636)...Forever NINJA!!!!

Marrillynn
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marrillynn » ned črc 12, 2009 19:25:47

Jo a platí, že čím drahší oblečení, tím lepší??Někdo mi říkal,že s výběrem helmy bych neměla jít pod 8 000 a bot tak mezi 6-7000 konkrétně mi byly doporučeny SIDI??

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » ned črc 12, 2009 20:01:21

jak rika pritel Kankx...vsechny rady nejsou nic proti tomu co si sama neodzkousis...treba jine barvy ale dany typ...kdyz sedne poznas...hned..sidi jsou na utlo nozku jako delane...ja mam noho po uraze kapku vic nateklou a nevlezu se do nich ani ve snu...zato TCX to je moje stava..ve verzi RS jsem naprosto spokojen...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » ned črc 12, 2009 20:18:13

Marrillynn píše:Musím nakoupit co nejrychleji, dělám želvičce ostudu stím,včem jezdím teď :P !!A to bych nerada,protože ona mi ostudu rozhodně nedělá.Já bych ráda vyjela někde dálkovou, ale nikoho s motorkou v okolí nemám, kdo by mě doprovázel a sama se ještě moc necítím, řidičák nemám dlouho, tak nejsem žádná pořádná řidička.Ale fakt závidím všem co už jezdí dlouho a mají zkušenosti.Mi to ještě nějakou dobu asi potrvá a na start jsem si asi nekoupila zrovna nejvhodnější motorku, tak mi to aspoň bylo řečeno, ale nemohla jsem si pomoct, vždycky jsem nejvíc prahla právě po Ninji.Takže sraz, nevím,nevím :(
...nejde o ostudu zelvicce, ale o bezpecnost ridicky!!! ..na to mysli predevsim :idea: ...jo a na sraz muzes dorazit, urcite se najde nekdo kdo si kousek zajede aby te bezpecne doprovodil, tady jsou totiz uplne jiny lidi nez jsi zvykla bezne na ulici potkavat ;-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » ned črc 12, 2009 20:23:57

Marrillynn píše:Jo a platí, že čím drahší oblečení, tím lepší??Někdo mi říkal,že s výběrem helmy bych neměla jít pod 8 000 a bot tak mezi 6-7000 konkrétně mi byly doporučeny SIDI??
obecne by se to tak dalo rict, ale neplati to uplne vzdy a nekdy cenovy rozdil neni adekvatni rozdilu kvality :!: Helmu bych vybiral asi od 5tis. nahoru a dulezite je aby ti fakt pekne "fest" sedela, jedine tak te muze dobre ochranit (pak jsou rozdily ve vybave, upinacim mechanismu, nemlzicim plexi, vysouvacim slunecnim plexi, hlucnosti, atd), u bot bych sel klidne i do levnejsich, treba nekde kolem 3,5tis. ale pokud mas dost penez, pak si vyber nejake s dobrou ochranou kotniku a vybavene treba Goretexem, neni nad suchou nozku v dobe deste :wink:
----- (W) -----
young oldtimer

tomson
Easy slider
Easy slider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomson » ned črc 12, 2009 21:41:37

Marrillynn píše:Musím nakoupit co nejrychleji, dělám želvičce ostudu stím,včem jezdím teď :P !!A to bych nerada,protože ona mi ostudu rozhodně nedělá.Já bych ráda vyjela někde dálkovou, ale nikoho s motorkou v okolí nemám, kdo by mě doprovázel a sama se ještě moc necítím, řidičák nemám dlouho, tak nejsem žádná pořádná řidička.Ale fakt závidím všem co už jezdí dlouho a mají zkušenosti.Mi to ještě nějakou dobu asi potrvá a na start jsem si asi nekoupila zrovna nejvhodnější motorku, tak mi to aspoň bylo řečeno, ale nemohla jsem si pomoct, vždycky jsem nejvíc prahla právě po Ninji.Takže sraz, nevím,nevím :(
Neni problem sleduj vlakno Ostrava ...vyjezdy...okoli... muzem nejakou trasu dat zalezi na domluve.... :lol: i kdyz se tu nemuzeme nejak sejit na vyjizdky :cry: ale to se muze zmenit....ivanversys zatim nezklamal.... :wink:
KAWASAKI Z750 GREEN 2007

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Re: Alda-moto

Příspěvek od Maverick » pon črc 13, 2009 13:58:34

MARTY píše:
Ladis píše:...tak třeba... ;-)

:arrow: kombineza SPYKE

:arrow: rukavice SPYKE

:arrow: přilba MARUSHIN

:arrow: boty SUOMY

:arrow: proužky zelené

...myslím, že když si uděláš takovouto radost, tak vám to s tvojí zelenou krasavicí bude náramně slušet!!! :thumbright:
ty boty jsou proste bozi a na zenske obzvlast :wink:
Děkuji kucí oběma za chválu a doporučení :thumbleft:

Marrillynn
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marrillynn » stř črc 15, 2009 22:32:09

jo jo já vím,že jde hlavně o bezpečnost a právě proto bych do oblečení chtěla investovat více peněz, ne, že bych chtěla nějak rozhazovat,ale myslím si , že tahle investice se oplatí!!Kolik se vás tak asi sjíždí na ty vaše srazy?Zrovna jsem se dočetla, že má celý víkend pršet, to není zrovna nejlepší počasí na nějakou hezkou projíždku přírodou.

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv črc 16, 2009 09:38:31

Marrillynn píše:jo jo já vím,že jde hlavně o bezpečnost a právě proto bych do oblečení chtěla investovat více peněz, ne, že bych chtěla nějak rozhazovat,ale myslím si , že tahle investice se oplatí!!Kolik se vás tak asi sjíždí na ty vaše srazy?Zrovna jsem se dočetla, že má celý víkend pršet, to není zrovna nejlepší počasí na nějakou hezkou projíždku přírodou.
na srazy se sjizdi predevsim skalni CKC clenove (zdrave jadro) a pak vzdy nejaky novacek, ktery bud vydrzi a prida se mezi skalni nebo postupne odpadne ;-) ...pocet ktery se sejde je ruzny podle toho o ktery sraz jde... nerad bych placal kraviny ale bezne tak od 20 lidi na Mlynky i 100... snad jsem to odhadl priblizne spravne :roll:
----- (W) -----
young oldtimer

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pát črc 17, 2009 10:13:14

Honzo napsal jsi to jako Buh...dokola ty stare zname ksichty na ktere se ale ja moc a moc tesim a to pokazde...nebyl jeste blby sraz...
poradi kvality si kazdy ve svem srdci urovna sam...
:wink:
pokud je tedy projede...kde nejede ,nepochopi... :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Marrillynn
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marrillynn » pát črc 17, 2009 20:44:03

Marrillynn píše:
KankX píše:na srazy se sjizdi predevsim skalni CKC clenove (zdrave jadro) a pak vzdy nejaky novacek, ktery bud vydrzi a prida se mezi skalni nebo postupne odpadne ;-) ...pocet ktery se sejde je ruzny podle toho o ktery sraz jde... nerad bych placal kraviny ale bezne tak od 20 lidi na Mlynky i 100... snad jsem to odhadl priblizne spravne :roll:
A jsou clenové skalniho jadra kamaradsti k nováčkům :alien: :?: Věta "bud vydrzi a prida se k nam nebo postupne odpadne" , je uzasna :glasses7: , skoro to zní jako nějaká bojovka :wave:

Ladis
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ladis » pát črc 17, 2009 21:19:54

Každý byl jednou nováček...není se čeho obávat...jde jen o to, jestli to tebe chytne... :idea: :wink:
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********

Odpovědět