Zdarec tak honem honem nakupuj at se muzem srazit a nekam vyrazi.....nebot ten sever nejak pokulhava....Marrillynn píše:Pánové vy se vyznáte,to mě baví!!!!My se právě taky kámoš vysekal a kdyby neměl koženou kombinézu,asi by jeho záda už nfungovaly
Komplet oblečení
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: Alda-moto
Jojo, v tomto "outfitku" si představit babáčku na Kawě je vážně vzrušující...MARTY píše:...ty boty jsou proste bozi a na zenske obzvlast
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
http://aukro.cz/item680244338_kombineza_bouchala.html A co tahle by se ti nelibila....
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
- Marrillynn
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Musím nakoupit co nejrychleji, dělám želvičce ostudu stím,včem jezdím teď
!!A to bych nerada,protože ona mi ostudu rozhodně nedělá.Já bych ráda vyjela někde dálkovou, ale nikoho s motorkou v okolí nemám, kdo by mě doprovázel a sama se ještě moc necítím, řidičák nemám dlouho, tak nejsem žádná pořádná řidička.Ale fakt závidím všem co už jezdí dlouho a mají zkušenosti.Mi to ještě nějakou dobu asi potrvá a na start jsem si asi nekoupila zrovna nejvhodnější motorku, tak mi to aspoň bylo řečeno, ale nemohla jsem si pomoct, vždycky jsem nejvíc prahla právě po Ninji.Takže sraz, nevím,nevím 
ZX-6R (636)...Forever NINJA!!!!
- Marrillynn
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
jak rika pritel Kankx...vsechny rady nejsou nic proti tomu co si sama neodzkousis...treba jine barvy ale dany typ...kdyz sedne poznas...hned..sidi jsou na utlo nozku jako delane...ja mam noho po uraze kapku vic nateklou a nevlezu se do nich ani ve snu...zato TCX to je moje stava..ve verzi RS jsem naprosto spokojen...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...nejde o ostudu zelvicce, ale o bezpecnost ridicky!!! ..na to mysli predevsimMarrillynn píše:Musím nakoupit co nejrychleji, dělám želvičce ostudu stím,včem jezdím teď!!A to bych nerada,protože ona mi ostudu rozhodně nedělá.Já bych ráda vyjela někde dálkovou, ale nikoho s motorkou v okolí nemám, kdo by mě doprovázel a sama se ještě moc necítím, řidičák nemám dlouho, tak nejsem žádná pořádná řidička.Ale fakt závidím všem co už jezdí dlouho a mají zkušenosti.Mi to ještě nějakou dobu asi potrvá a na start jsem si asi nekoupila zrovna nejvhodnější motorku, tak mi to aspoň bylo řečeno, ale nemohla jsem si pomoct, vždycky jsem nejvíc prahla právě po Ninji.Takže sraz, nevím,nevím
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
obecne by se to tak dalo rict, ale neplati to uplne vzdy a nekdy cenovy rozdil neni adekvatni rozdilu kvalityMarrillynn píše:Jo a platí, že čím drahší oblečení, tím lepší??Někdo mi říkal,že s výběrem helmy bych neměla jít pod 8 000 a bot tak mezi 6-7000 konkrétně mi byly doporučeny SIDI??
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Neni problem sleduj vlakno Ostrava ...vyjezdy...okoli... muzem nejakou trasu dat zalezi na domluve....Marrillynn píše:Musím nakoupit co nejrychleji, dělám želvičce ostudu stím,včem jezdím teď!!A to bych nerada,protože ona mi ostudu rozhodně nedělá.Já bych ráda vyjela někde dálkovou, ale nikoho s motorkou v okolí nemám, kdo by mě doprovázel a sama se ještě moc necítím, řidičák nemám dlouho, tak nejsem žádná pořádná řidička.Ale fakt závidím všem co už jezdí dlouho a mají zkušenosti.Mi to ještě nějakou dobu asi potrvá a na start jsem si asi nekoupila zrovna nejvhodnější motorku, tak mi to aspoň bylo řečeno, ale nemohla jsem si pomoct, vždycky jsem nejvíc prahla právě po Ninji.Takže sraz, nevím,nevím
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Re: Alda-moto
Děkuji kucí oběma za chválu a doporučeníMARTY píše:ty boty jsou proste bozi a na zenske obzvlastLadis píše:...tak třeba...
kombineza SPYKE
rukavice SPYKE
přilba MARUSHIN
boty SUOMY
proužky zelené
...myslím, že když si uděláš takovouto radost, tak vám to s tvojí zelenou krasavicí bude náramně slušet!!!
- Marrillynn
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
jo jo já vím,že jde hlavně o bezpečnost a právě proto bych do oblečení chtěla investovat více peněz, ne, že bych chtěla nějak rozhazovat,ale myslím si , že tahle investice se oplatí!!Kolik se vás tak asi sjíždí na ty vaše srazy?Zrovna jsem se dočetla, že má celý víkend pršet, to není zrovna nejlepší počasí na nějakou hezkou projíždku přírodou.
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
na srazy se sjizdi predevsim skalni CKC clenove (zdrave jadro) a pak vzdy nejaky novacek, ktery bud vydrzi a prida se mezi skalni nebo postupne odpadneMarrillynn píše:jo jo já vím,že jde hlavně o bezpečnost a právě proto bych do oblečení chtěla investovat více peněz, ne, že bych chtěla nějak rozhazovat,ale myslím si , že tahle investice se oplatí!!Kolik se vás tak asi sjíždí na ty vaše srazy?Zrovna jsem se dočetla, že má celý víkend pršet, to není zrovna nejlepší počasí na nějakou hezkou projíždku přírodou.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Honzo napsal jsi to jako Buh...dokola ty stare zname ksichty na ktere se ale ja moc a moc tesim a to pokazde...nebyl jeste blby sraz...
poradi kvality si kazdy ve svem srdci urovna sam...
pokud je tedy projede...kde nejede ,nepochopi...
poradi kvality si kazdy ve svem srdci urovna sam...
pokud je tedy projede...kde nejede ,nepochopi...
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
- Marrillynn
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
A jsou clenové skalniho jadra kamaradsti k nováčkůmMarrillynn píše:KankX píše:na srazy se sjizdi predevsim skalni CKC clenove (zdrave jadro) a pak vzdy nejaky novacek, ktery bud vydrzi a prida se mezi skalni nebo postupne odpadne...pocet ktery se sejde je ruzny podle toho o ktery sraz jde... nerad bych placal kraviny ale bezne tak od 20 lidi na Mlynky i 100... snad jsem to odhadl priblizne spravne