Stop nehodám

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » pon dub 20, 2009 22:28:39

Marty máš pravdu,hlavně na okruhu ti nikdo nevyjede z boku, v protisměru....takže piluješ techniku,ale ne jízdu po našich roads. A ti kreténi se střelbou mezi lidma, to se ani komentovat nedá.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » úte dub 21, 2009 10:50:48

Řídím se dědovým heslem kdo spěchal už je tam. Samozřejmě zvednout hladinu adrenalinu si člověk musí, ale jak píše Farmář, tak na místech kde je vidět, žádný křižovatky, tak to podržím klidně i 200, ale pak jedu zodpovědně, vesnicí 50 a přechody všechno hlídám a kontroluju, vůbec mi nevadí jet v koloně aut, když se nedá předjet. Udělám si prostor pro sebe a klidně si tam pojedu 80 - 90.............
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » úte dub 21, 2009 18:28:15

Han Solo píše:
ZRX 1984 píše:Můj osobní názor, je to že motorka se stala módním výstřelkem nebo jak bych to řekl. Módní doplněk. Mlaďáci chtěj sbalit kočičku, tak si koupí motku nebo kabrio. Spousta vylízanců neví co je to ježdění a co je to bejt motorkář. Spousta z nich si myslí, že přijedou na motosraz udělaj bordel do rána, vožerou se a všichni se poserte protože já jsem tady na motorce. Spousta takovýhle lidí dělá autoškolu po dvacátým roku života a myslej si že jsou bajkeři. Nechci se nikoho dotknout, ale podle mě se s tím člověk musí narodit a natlouct si držku na těch padesátkách, a třiapůlách, aby když skočí pak na pilu jako hrom, tak aby věděl, že pády opravdu bolej a že to není zase taková prdel a že to chce kus zodpovědnosti. Neříkám, každýmu to občas nedá a jede si svižným tempem, ale ne že jsem cucák, co má v sedle nasedíno tisíc km a já jsem Valentino......Zakázal bych dávat řidičáky, pokud ho nemá člověk od 15 aby si pěkně všichni odkroutili ty 50, 125, 350, a pak si můžou koupit ninju :-) Nebo ještě lepší variantu ZRX :-)))))
Naprosto souhlasím navíc výuka v autoškole stojí za prd a jezdí na starých motkách.U nás v Brodě se " prohání " cca l20 kg učitel autoškoly s novým motocyklistou / ne motorkářem / na staré Jawě a to nemá ani tradiční zadní řidítka.Ta motka s nimi pomalu ani nejede a pak hrk např na Ninju a jsem king - sorry kingu .Jsem doktor ,na motce jezdím skoro 40 let ,ale viděl jsem právě ty mladý kluky kteří najednou mají pod zadkem motku a ne plkadlo.Děs :twisted: :!:
Souhlas!
Ve Švédsku jezdí autoškola na "parkovišti" jízdy zručnosti na SVÉ motorce. Když ji zvládá, jezdí SÁM na své motorce a za ním jezdí instruktor (žák má reflexní velké L ze předu a ze zadu na vestě) Po udělání "papírů" maj jeden rok zkušební dobu a na motorce maj zezadu L-ko. To by zvýšilo šance rychlokvaškám, a vyhnutí největším průserům... Místo toho "akce za bezpečnou jízdu???" Osobně: dokud u nás v autoškole nebude POVINNÉ se zúčastnit besedy s někým, kdo havárku přežil, tak se nic nezmění...( přitom invalidům by se šikla každá koruna! ) Místo toho plácání do vody...pochybnou kampaní ( a vydělá na tom reklamní agentura... )

Teď v Anglii během dne několikrát jsme viděli na "infotabulích" nastavený text: think once, think twice, think bike.
Mysli jednou,mysli dvakrát, mysli na motorku.

Nevěřím v podstatné změny k lepšímu v CZ, jak v mezilidských vztazích, dopravě, politice...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » úte dub 21, 2009 19:33:13

K.H.Borovský : " lidé jsou pořád stejní, nic je nezmění, jako když stokrát plivneš do moře, ono se nezpění."
CKC #1060

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » úte dub 21, 2009 20:05:49

tak jsem nad timto tematem kapku premyslel a nejvetsi zlo dle me...je ...machrovani...predvadeni se,ale i to ze nekteri ridici v autech se nepouci ze na prednost v jizde nekterym prilis rychlym magorum na masine se proste PREDNOST dat musi...jinak hrozi smrt pro oba..
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

mfence
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mfence » úte dub 21, 2009 21:04:49

no tak se taky pripojim je me 24 let a prosim vsechny starsi tatky :wink: at zas tak neresi vek ridice ale zase nevyvracim to ze vice mrtvejch jsou mlady kreteni co jim fotr koupi motku na baleni hlupanek ktere nemaji ani potrebne obleceni a lezou jim spodary pohled hezky ale po padu uz to tak hezke neni je mnoho pripadu kdy se rozflakaji starsi chlapici kdy jedou strelbu ja jsem zacinal na pincku/jawa 250 kejvacka/Honda cx500 1978 :) Yamaha Fazer 600/a tedka mam ZXR 750 88kw prupravu mam celkem slusnou jezdim nekdy na sebrani ridicaku a to hlavne na dalnici nekdy na silnici 1 tridy taky povolim plyn ale tam kde to je uz fakt prasarna jedu cca 60 kdyz je 50, zase koukat na tacho a vyhejbat se diram a sterku neni zadna sranda :lol: mozna jsem dle veku divnej mozna bych mel bejt jako kazdej mladej frajirek ale nejsem dokazu jezdit i dle predpisu neni to jen o veku na Dube jsem snad jeste nezazil mladeho strelce pokazde kdyz nejakej strelec na pumpe sundal helmu byl to cca 30-50letej chlapik nemohl jsem tomu verit kazdej me masiruje ze prasaci a bezmozci jsou mladasove ale neni tomu vzdy tak 8) dale pak stav silnic je hnusnej samej sterk nikdo ten sjrajt nevysaje pak to clovek slozi jedna basen a televize Noha ma zase dalsi zpravu jak vrah deti a hledanej terorista na motorce boural uz se me chce zvracet z teto tv

nekdo tu psal o modernich strojich jak jim piloti bezmezne veri a pak to ma fatalni nasledky a je to pravda ja mam 14let stareho supersporta kterej jede na mou osobu a i vahu 110kg jako krava a jizdu si uzivam jako nikdy ale vim ze je to starsi vec ktera ve sve dobe byla top superbike ale dnes tomu tak neni a ja si to uvedomuji a mozna proto jsem ji jeste nepolozil dnesni stroje jsou TOP TOP pro jizdu na prasaka :lol: ale !!!! jen jednou te opusti vira a horce to poznas kazda vec ma sve meze a bohuzel nekteri piloti je nedokazou rozlisit a pak maji pomnicek a zakopane pneu u silnice neni to hezky pohled

dalsi vec ja sve moto miluji nejsem divnej to ne :) ale vice lito nez sebe pokud by to nebylo fatalni by me bylo motorky ona za me blbosti zaplati a to si nezaslouzi 8)
ZXR 750 Best Green
Praha 9 Prosek
na WWW mam fotky motky :)

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » úte dub 21, 2009 21:31:24

Motorka je pro nás pro všechny důležitá, ale časem přijdeš na to, že motorka se dá vyměnit - zatímco z krchova se ještě nikdo nevyhrabal..
Hodně je to o tom, kdo má co v hlavě, hodně je to o tom, v jakém stavu má motorku (na tvrdejch olítanejch pukách by to rozmázl i Rossi), hodně hodně moc záleží na tom, jak tu motorku umí ovládat, no a zbytek je zkrátka štěstí. Můžeš mít v hlavě řešení kvadratury kruhu, motorka být funglovka v tip top stavu, nalítáno 200000km na okruhu a když ti do cesty vjede blondýna s Pajerem, tak je to všechno na hovno...
Jo svatý Kryštof musí hodně držet palce..
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » úte dub 21, 2009 22:38:06

Zdrahy,tebe asi beru za mluvčího!! :lol:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

mfence
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mfence » úte dub 21, 2009 22:51:55

tak tak pokud mas v hlave nasrano nepomuze ti ani svatej to je 100% pravidlo jen myslim ze se stejne nic nezmeni pac kazdej si mysli ze jeho se to nedotkne ze to je zalezitost druhejch :cry: a pak mu koukas na pomnicek :(
ZXR 750 Best Green
Praha 9 Prosek
na WWW mam fotky motky :)

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » úte dub 21, 2009 23:48:15

právě že spousta znás už ví, že nehoda není náhoda a neštěstí fakt nelozí po horách,ale po lidech... :? ale jak píše Zdrahy, s některejma situacema nehneš, protože je ani sám nezpůsobíš a nejdou normálně předvídat. Zrovna jsem si vzpoměl na toho chlápka, co vyrazil s autem do půli silnice a dělal to tak vždy, protože pak vylezl a šel zavřít vrata. No a výhled neměl, tak zkrátka vždycky vyjel a nikdy se nic nestalo.....no a tehdy vyjel přímo před motorku jedoucí mám dojem košer(bylo to mimo obec)... a dopadlo to kurevsky blbě. Chlapík samozřejmě dotčen, jeho vina? no ani omylem!!! Vždycky to tak dělal. Jak jinak by měl, že. Tak tomuhle se opravdu zabránit nedá. To je o pochodech všech lidí v mozku a jak říká jeden známej: lidská inteligence je v populaci konstantní, takže s rostoucí populací přibejvá akorát blbců. :lol:
Samozřejmě je to nesmysl,ale hooodně by to vysvětlovalo,ne? :wink:
CKC #1060

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » stř dub 22, 2009 08:02:03

jsem přišel na to, jak nehodovost snížit, je to jenoduché a taky jediná varianta.................přestaneme jezdit :?
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » stř dub 22, 2009 08:20:34

Kuba ZRX píše:jsem přišel na to, jak nehodovost snížit, je to jenoduché a taky jediná varianta.................přestaneme jezdit :?
To bych napůl umřel, život bez motky není život. Ať přestanou jezdit plechovkáři, hlavně důchodci a lidi co nezvládaj řízení :-) Proč to všechno házet jen na motorkáře, snad je nějaká rovnoprávnost ku.va ne? Ať hoděj statistiku, kolik motonehod způsobili plechovkáři, bude to určotě kolem 20 % si myslím, tak to je taky velký číslo, pak bude nějakej alkohol atd.......
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » stř dub 22, 2009 10:00:06

Kubo, ne, to neprojde 8)
CKC #1060

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » stř dub 22, 2009 10:15:29

no to je právě to, je to jediná vyrianta a ta neprojde. Tudíž se s tím nedá nic dělat...............plechovky asi jezdit taky nepřestanou. Nebo budem pořád pracovat, to pak na ježdění nebude čas
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » stř dub 22, 2009 12:18:16

No zatím to vypadá, že práce přibejvá a času ubejvá. V tý jsem už dlouho nevyrazil :-(
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

Odpovědět