Pondělí 13.4. vyjížďka
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
v pondeli se fakt bojim tech policajtu
dnes jsem mel v praci hosty z Brna..zadna vetsi planovana akce neni...nic na motorkare nechystaji...jen v pondeli je stanoveno mnoho zachytnych bodu preventivnich kontrol....chlast je svina...ale jen ve meste a obcich
dnes jsem mel v praci hosty z Brna..zadna vetsi planovana akce neni...nic na motorkare nechystaji...jen v pondeli je stanoveno mnoho zachytnych bodu preventivnich kontrol....chlast je svina...ale jen ve meste a obcich

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Ono ani tak nejde o to, že bych jel pod vlivem, na velikonoce už léta nepožívám, takže v klídku, ale nebaví mě stavět na každejch 500 m a ukazovat doklady, event funět do roury... Vloni jsem jel autmo, a na cestě z Králík do Pardubek mě stavěli 11 x, z toho chtěli dejchat 5xMARTY píše:v pondeli se fakt bojim tech policajtu

... a to neberu v úvahu, že cesta, která je normálně na 1 a půl hoďky trvala 3 a půl

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
No jo, já musím přes takový veleměsta jako Žamberk,Vamberk,Kostelec, Holice atd.. a tam je většinou místní načálstvo aktivní-loni jednoho kluka asi zapomněli v Borohrádku, a stál tam chudák sám ještě v osm večerJana Kawa píše:každý rok na Velikonoce jezdíme na motce po výletech a nikdy mě ještě nestavěli, tak uvidíme letos

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Zpět k tématu - my teda asi s Evčou přijedeme - kde se sejdeme? (netuším kde je v Jičíně autobusák, mám jen povšechnou představu o tom, že existuje nějaký Jičín
)
Když vyjedeme v deset z Prahy, jsme ve 4 zase doma, takže psiska v pohodě
Apropo když ti Jani volám, klidně ten telefon vezmi

Když vyjedeme v deset z Prahy, jsme ve 4 zase doma, takže psiska v pohodě

Apropo když ti Jani volám, klidně ten telefon vezmi

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Když pojedete kolem Jičína po obchvatu a sjedete na sjezdu Jičín střed, tak přijedete do Jičína a na první křižovatce už před sebou uvidíte autobusák (po pravé strane máte Kaufland). Křižovatku projet rovně (dáváte přednost) a pak už je autobusák, odbočíte doprava na parkoviště u autobusáku. Je to celkem jednoduché. 

ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568