power comander na ZX12 ročnik 2000

Modely, testy, zkušenosti
volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » ned bře 15, 2009 21:17:20

Elvis. píše:
volkswagen píše:
Elvis. píše:Vito s tim PCIII USB neprehanej.... i pri soucasnym kurzu dolaru ho sezenes do cca sedmi tisic a naladeni pocitej tak 3-5 tisic. Vim o nekolika firmach, co to nedelaji doma na koleni a za tuhle cenu si s tim pohrajou jak potrebujes :wink:

Nicmene PC ma smysl, pokud delas i jine upravy =filtr, svody a nebo dalsi upravy primo v motoru. Sam o sobe asi moc ne... :wink:
Elvisi, dával jsem odkaz na DK Racing - tam je za 10 500 bez ohledu na kurz dolaru. Jako další stage potřebuješ zapalování. A o ladění a "ladění" jsme tu už mluvili. že.
Muzu ti dat jinej odkaz na KRK racing, kde ladi moto cloveku co jezdi MCR (obcas bedna, jinak tesne pod) v liberci, kde ti to naladi do 4tisic dle tvojich pozadavku a urcite ne s o nic horsim vysledkem nez u DK racing.

To tvoje ladeni a ladeni si strc nekam... Nevim proc by nekdo mel dat za PC 10500, kdyz ho muze mit za mnohem min a proc by mel platit 15tisic za naladeni. Ja kdyz volal do DK-cka tak me nabidli to odladeni za 1500, kdyz vezmu ten PC od nich, takze zadnejch 15000 zaodladeni :wink:

Neni to muj boj, ale na tahani zbytecnejch penez navic z lidi za rovnocenne sluzby mam svuj nazor... :twisted:
Člověče nerozčiluj se, rupne ti cévka v mozku a bude...
O tahání zbytečnejch peněz za služby nevedeme spor. O tom právě píšu já. Buď chceš naladěnou motorku, nebo hezkej graf. To je právě rozdíl ;-) A neber to tak vážně.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » ned bře 15, 2009 22:28:45

Neboj... cevky jsou zatim ok... jen sem holt uz na tyhle narazky od tebe a zdrahyho trosku alergickej... obcas mate pravdu, ale ja uz taky nejsem ten zacatecnik a s leccims mam taky zkusenosti :-)

Ja mluvil jen o tom, ze naladeni muze byt udelano kvalitne i urcite za min, nez co pises ty. A kvalitne myslim kvalitne. Urcite ne vsude, ale i mezi lidmy co se vyznaj najdes hodne velke cenove rozdily. A urco sem nemluvil o kouzelnicich s grafy, ale o lidech co umi a nechtej za to premrsteny penize jako jini :wink:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » ned bře 15, 2009 22:36:46

...skoro jako kdyby si Elvis.i psal o me :oops: :lol:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » ned bře 15, 2009 22:38:24

ty umis ladit max ve photoshopu 8) :P :lol:
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » ned bře 15, 2009 23:50:15

:) není v tom nic osobního.. Dělám už spoustu let technika na nejdražších technologiích v daném oboru (už v několikátém) - no a firma vydělává nejvíc peněz ne na servisu jako takovém, ale na servisu kde zákazník aby ušetřil (ona naše hodina stojí ranec a díly taky) tak si udělá opravu sám, použije neorigo díly, nebo si na to najme nějakou neautorizovanou firmu. Ve finále jsou dva druhy těchto firem - ten první (je toho ale doopravdy pár případů) kdy nějaký Ferda Mravenec opraví něco, co my by jsme draze měnili a před ním klobouk dolů. Druhá skupina (masově rozšířená) stroj nebo zařízení rozebere, povrtá se v něm a potom v lepším případě navrhnou klientovi, ať zavolá nám, protože to nejde.., v horším to "opraví" a za měsíc se to rozsype. No a my potom opravujeme něco,co je v jiném než originálním stavu a nakonec je oprava v násobcích původní ceny.
Ergo - já osobně si dávám motorku jen k klidem, o kterých vím, že to umí a mám na ně reference. Sám se v tom moc nevrtám, protože vím, že se v tom nevyznám :lol: Nemusí to být Kawasaki servis, ale musí být dobří. Ve svém věku už nevěřím, že někdo kdo nasadí třetinovou cenu než všichni ostatní dokáže dělat stejně kvalitně jako ostatní - věřím však, že někdo kdo dělá dráž než ostatní, dokáže práci taky zpackat. jak říkám - osobní zkušenost je na prvním místě a reference od lidí které znám a věřím jim jsou hned v závesu :wink:
To jsem se pěkně OT rozepsal :lol: jo a Elvisi - až pojedu příště do garáže, dám určitě vědět :wink:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » pon bře 16, 2009 08:58:51

Chceš říct že MV2 moto má stejný ceny jako pan Halbich? :wink:

To je to o čem jsem mluvil. Neradím mu nějakýho čurdu co mu nakreslí křivku ve photoshopu, ale někoho kdo to umí, ale za míň peněz. Tim bych toto téma ukončil. Pokud mě někdo nechápe jeho boj. To že mě ty a Víťa tady píšete jako bych ho posílal k nějakýmu tondovi do garáže mě přijde trošku mimo, když ani neznáte firmu, o které jsem se tu zmínil a mám na ní reference. :wink:

EDIT:A vypadá to, že ani nečtete co píšu, když jsem řikal, že i přímo u DK racing nestojí seřízení na brzdě 15000, ale o jednu nulu míň, když si vezmeš PCIII od nich za těch deset a půl. Sorry, ale těch 25 kolíků za PC +seřízení, který tu Víťa zmiňoval fakt přehnal.

A už fakt mlčim bo mě tahle debata značně nebaví... Ale říct jsem to musel, pže to co jsem napsal, za tím si stojím
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pon bře 16, 2009 10:41:18

Jo o DK racing jsem četl - dělají to dobře (ty peníze u nich necháš tak jako tak :-) buď mají rabat na zboží a něco za servis, nebo si to kup na netu a oni si to vezmou potom :lol:
Brzdu má pár lidí a většina s tím umí dělat - rozdíl je v tom, co udělá s tvou motorkou. Nechci nikoho hanět, ale za pár korun prostě motorku nenaladíš, je to o času, který je k tomu potřeba.
K rozdílu cen mezi MV2 moto kde teď servisuju a Halbichem - vážně netuším, ale předpokládám, že kluci budou levnější. To že neservisuju u Halbicha je spíš osobní než finanční a to tu nemíním rozplantávat :wink: no a kluci už mi servisují 3tí motorku a plná spokojenost - nikdy jsem na nic nečekal a vždycky udělali to co jsem potřeboval (většinou navíc před termínem který jsme si domluvili. Nepočítám v to že si motorku odvezli a zase mi ji přivezli do garáže :wink: )
I servis u nich ale stojí peníze :) i když pro ně hraje to že dávají CKC slevu :wink:
Ani já se nechci hádat - zkrátil bych tuhle debatu na "Nejdražší neznamená nejlepší a nejlevnější nemusí být nejvýhodnější" je to tak OK?
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Odpovědět