Člen klubu je parchant??
No mě je tak nějak šumák chytrák Rudy, kterej bonzuje na všechny strany aniž by si byl jistej že nenamočí nikoho nevinýho, Ňumen, kterej na svoji obhajobu na motorkářích nenapsal ani písmeno a ten "okradenej" hmm o co vlastně? no asi o čas... Mě ukradli motorku a Rudy mi ji nenašel
no škoda, tohle je ale sai jednodušší 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Tak mam to teda roseknout??
Takže Svalovec má bejt právem nasranej,člověk se těší,že jede pro mašinu,nehledě na kilometry a cenu ropy,ale co by mě taky nasralo,že tam pak jak trubka dřepíš a čekáš a prodejce nikde!!!To bych vraždil! to že si vzal ssebou kámoše kteří v posilovně zaspali tak to ho jen ctí jelikož on byl ten kdo jede kupovat a má finance u sebe a hlavně každá hlava na víc víc ví a případně poradí
Numena neznám,ale co jsem četl na motorkářích tak se tam nic nepíše o tom,že by pak prodejci volal a vysvětlil co se stalo.
Jinak pokud něco prodávám tak zaprvé u sebe doma,vezmu si kámoše také k prodeji a hlavně jak to dělám já ,že si vezmu foťáček a jako že si dělám poslední fotku na rozloučenou tak bych si vyfotil i případného kupce,nikdy nevíš kdy se ti jeho podobizna může hodit !
Prostě můj názor HOUGH
Takže Svalovec má bejt právem nasranej,člověk se těší,že jede pro mašinu,nehledě na kilometry a cenu ropy,ale co by mě taky nasralo,že tam pak jak trubka dřepíš a čekáš a prodejce nikde!!!To bych vraždil! to že si vzal ssebou kámoše kteří v posilovně zaspali tak to ho jen ctí jelikož on byl ten kdo jede kupovat a má finance u sebe a hlavně každá hlava na víc víc ví a případně poradí

Numena neznám,ale co jsem četl na motorkářích tak se tam nic nepíše o tom,že by pak prodejci volal a vysvětlil co se stalo.
Jinak pokud něco prodávám tak zaprvé u sebe doma,vezmu si kámoše také k prodeji a hlavně jak to dělám já ,že si vezmu foťáček a jako že si dělám poslední fotku na rozloučenou tak bych si vyfotil i případného kupce,nikdy nevíš kdy se ti jeho podobizna může hodit !
Prostě můj názor HOUGH

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit

- farmář
- Ghostrider
veskrze dobrá "situejšn". Dát si s někým spicha a přijet banda hovad, něco jak já s kámošema, tak se taky bojím o spodky,ale nějak bych to spáchal. Pomocí foťáku a pár lidí,asi tak
čert ví(sry czerte tebe nemyslím...
) jak to probíhalo, ad hoc se k tomu můžeme leda prd. Ale ty násilnický kecy ....to to muselo na té pumpě vypadat!
Na motorkáře.cz jsem párkráte nahlídl ale ty debaty mne neoslovily. No a rady kup R1 woe to je to pravý....
ach jo.
Asi bych se být zůčastněnej k tomu vyjádřil popisem faktů jak to bylo bez doměnek a hypotéz, s tím že bych spíš čekal že si to nějak tak vyříkáme...pokud je co. Docela mne rajcujou ty kecy o podvodu a násilnickejch výpravách. Inu holt asi dobrej oddíl.
To jsem se zase k něčemu vyjádřil

čert ví(sry czerte tebe nemyslím...

Na motorkáře.cz jsem párkráte nahlídl ale ty debaty mne neoslovily. No a rady kup R1 woe to je to pravý....

Asi bych se být zůčastněnej k tomu vyjádřil popisem faktů jak to bylo bez doměnek a hypotéz, s tím že bych spíš čekal že si to nějak tak vyříkáme...pokud je co. Docela mne rajcujou ty kecy o podvodu a násilnickejch výpravách. Inu holt asi dobrej oddíl.

To jsem se zase k něčemu vyjádřil

Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To jsi přehnal!kafkalibor píše:Kurva kdo sem dal tu pojebanou fotku?Cizí kšefty mně nezajímaj a nevim proč mám figurovat v ńáký pátrací relaci,takže až sem zas bude nějakej aktivní blb dávat fotku plnou gaunerů,ať si udělá výřez,nebo přímo ksicht toho mamrda,kerýho se to týká.Na obranu Ňumena chci říct,že bych taky nevylez,dyž uvidim 4 namakaný týpky.

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
PODLE STORY NA MOTORKARI:164 Ňumen píše:tak stím dotyčným sem už mluvil vysvětlil sem mu co se stalo,a snad je to už vyřešeno. Příští týden za ním jedu a tu cestu mu zaplatím. tak uvidíme jak dopadnu.
Chybky byly ny obou stranách, a ihned fyzicky napadat prodávajícího??? (Kolik kupujícíh by bylo v české republice dávno inzultovaných??? - všichni všechno chtěj, až do placení...)
Škoda byla čas+cestovné! nic víc...( a navíc prodávající nevěděl, že si jí chce kupující hned na fleku koupit a odvézt!!! bylo ? nebylo? )
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
- Ghostrider
Prdlajs!milda píše:To jsi přehnal!kafkalibor píše:Kurva kdo sem dal tu pojebanou fotku?Cizí kšefty mně nezajímaj a nevim proč mám figurovat v ńáký pátrací relaci,takže až sem zas bude nějakej aktivní blb dávat fotku plnou gaunerů,ať si udělá výřez,nebo přímo ksicht toho mamrda,kerýho se to týká.Na obranu Ňumena chci říct,že bych taky nevylez,dyž uvidim 4 namakaný týpky.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
-
- Ghostrider