Teamgreen píše:Jsem tady nový (registrace) ale fórum sleduju už několik let. Dovolil jsem si tedy zaregistrovat (i do CKC) a zkusit třeba o něčem pokecat. Některé příspěvky jsou fakt zajímavý, hlavně se mi líbí Rexáci ale samozřejmě i Rexíci hlavně zelený EL. Sám jsem šel sice po KLE 500 do Versyse, ale pro mě to je hlavně volba motorky pro začátečníka (začal jsem předloni po 30 letech). Myslím že právě Versys je pro takové jako já ta správná volba. Zkusil jsem Z1000, ZRX1200S, VN900 ale kromě toho čopra jsem se na nic z toho necítil. A čopr snad někdy jako druhá motorka. Versys mi padnul do ruky hned, je moc příjemnej a fajn poslouchá, na Rexíkovi jsem měl trochu potíže v zatáčkách ale je to asi na zvyku. Jste tady správná banda aspoň podle přízpěvků a líbí se mi, že dovedete poradit i nováčkům a úplným začátečníkům jak v technice tak s výběrem mota a vůbec. Takže zatím zdarec a zkusím se někdy zapojit do nějaké odborné diskuze (hlavně dotazama). Jinak vtipy a sranda foto a obrázky už dlouho posílám dál a vždy s úspěchem
Díky za perfektní přivítání, fakt jsem to nečekal, je to moc příjemný. Jak jsem psal, jsem začátečník po 30 letech - od r.1971 (to mi bylo osmnáct) jsem sedlal 90 Cross a to skoro 10 let, dokonce to byl po celou tu dobu jediný dopravní prostředek a jezdil jsem na ní se ženou všude jako se dneska jezdí autama. Pak jsem se jednou v noci potkal se srnčí zvěří, krosík šel do kytek, my naštěstí ne, ale lišeje a vykloubenin bylo dost. Od tý doby tu mojí na nic co má jen dvě kola nadostanu ani párem volů a když jsem před dvěmy lety přitáh KLE bylo to na rozvod. No ale už nám není dvacet a emoce vychládají daleko rychlejc, skousla to , ale nesedne si za mě ani náhodou. Navíc má v prdeli plotýnky, takže to ani nejde. Pak jsem měl jěště kejvačku 250 ale jen chvíli. no a až teď toho Versíka. Kupoval jsem ho jako funglovku u Matěje Smrže a jsem moc spokojenej. No ale REXe obdivuju neustále, všechny co jsou na webech mám okouknutý hlavně ty zelený Edíky 1200, nic hezčího na světě není a ty vaše vyšperkovaný a vytuněný no asi ho budu jednou mít i kdybych se na něj jen chodi koukat..... Ještě bych se chtěl zeptat na zkušenosti s přilbama. Koupil jsem si Nolanku N103 a včera jsem jí byl po loňský sezóně reklamovat - samaspadává vnitřní sluneční clona i když rukou stahnout jde ztuha, pak se neotvírá jedna větrací klapka dole a hlavně špatně doléhá plexi a hvízdá to jak meluzína, musel bych jezdit jen s jednou rukou na řídítkách a druhou si to přitlačovat-fakt protivný. Nemusím mít ani vyklápěčku, ale ta sluneční clona je fakt výbornná. Existujou takový i od jinejch výrobců?