Stránka 2 z 2
Napsal: stř pro 10, 2008 16:14:53
od Dargas
Bigjuras píše:něco podomnýho dělám taky, ale zavinu to jako štrůdl. Potom to je mňam mňam

presne tak! rikam tomu divnej strudl (pac v nem nejsou jabka jako obvykle) a je tu superdobry!!!!!!!!!!!!!
Napsal: stř pro 10, 2008 16:33:18
od Blesk
Napsal: stř pro 10, 2008 17:21:20
od Elvis.
pul litr ovoneny vody na litr tumu a jeste k tomu ohraty.... to musi zahrat i mrtvolu

pečeme s dětmi...
Napsal: úte pro 16, 2008 11:52:30
od Ladis
Recept na vanocni cukrovi - pro zeny (manzelky/pritelkyne)
Pusť troubu.
Ukliď z linky umatlané skleničky, lego a papírky od bonbonů.
Připrav mísu a suroviny. Vylouskej ořechy, odměř mouku a cukr.
Vyndej z mouky puzzle.
Odežeň děti a umyj z nich mouku.
Vezmi vejce.
Podej manželovi pivo.
Vrať se, odežeň děti, vezmi hadr a utři rozbitá vejce. Vezmi jiná vejce a vyklepni je do mísy.
Zvedni telefon.
Odežeň děti, zameť střepy z mísy, vytři podlahu.
Vezmi jinou mísu. Zadělej nové těsto.
Najdi rum.
Odejmi rum manželovi.
Odežeň děti a umyj z nich rozpatlané kousky těsta.
Plech vytři tukem.
Podej manželovi tlačenku.
Vrať se, sundej z plechu ořechové skořápky.
Podej manželovi noviny.
Vrať se, odežeň kočku dojídající zbytky těsta. Zavolej veterináři.
Vezmi si prášek.
Umyj podlahu, stůl, židle, nádobí, ledničku, sporák, zdi, děti a kočku.
Vypni troubu.
Jdi do cukrárny.
Přines cukroví.
Přeji hezký ADVENT.
Napsal: úte pro 16, 2008 13:46:27
od Petra77
ty jsi byl u nás doma?
Napsal: stř pro 17, 2008 09:08:44
od Z.
... ne to je od nás. Jsem zrovna přišel z pekárny

Napsal: stř pro 17, 2008 09:39:10
od Zdrahy
Taky už jsem upekl v krámě...

Svíčková podle zaměstnané ženy - fakt rychlovka :-)
Napsal: úte led 06, 2009 11:48:11
od Ladis
Napsal: úte led 06, 2009 18:50:47
od MICHALIS TSIOLAS
Napsal: úte led 06, 2009 19:06:55
od MMKS
vidím že se to zvrhává tak přidám taky recept, který jsme zkusili na náš silvestrovský večírek ve stylu Asia:
1. manželka vymyslí že musí být SUSHI, čímž naprosto nasere manžela (čti mě) protože je mě dopředu jasné jak to skončí
2. nakoupíme spoustu ingrediencí, které se na nic jiného nedá použít za cenu, za kterou by jsme se dobře všichni najedli
3. mrdáme se s tím 3 hodiny, aby to vypadalo, všem nám smrdí ruce od ryb, celá kuchyně taky a k tomu je zapatlaná od rýže
4. načančáme to na talíř, s tím, že když to nebude dobré, tak to aspoň dobře vypadá (aby jsme to pak zapomněli nafotit)
5. přemůžeme se, oválíme to v dostatečném množství sojovky
6. za velkého povzbuzování ostatních strčíme do pusy, držíme, spolkneme, aby jsme mále porušili tradici a blili už před Novým rokem
7. zapijeme to Saké, ktré je stejně dobré jak Sushi za přípitku kamarádky "Všichni to dopite, stálo to stejně jako ledové vino" (kdyby někdo chtěl tak vyměním v poměru 1:1, ze sedmičky zbylo půl litru)
Chutnalo to jen kamarádovi, který je takový ten typický pan manager odkojený Esquierem (asi tam psali, že je to cool), myslel si to až do té doby co si zapálil cool doutník a vyblil to do své vypůjčené arabské čepičky. Snídat to už nechtěl.
Ale abych to nehanil, wasabi pasta se dá dobře cucat už z té tuby

Napsal: úte led 06, 2009 19:40:12
od Helča
Tak aspoň víme,co nemáme zkoušet

Napsal: úte led 06, 2009 21:02:26
od misak39
Neco k pivu, vínu atd.
Napsal: úte led 06, 2009 22:32:51
od Dak
Tak já semtaky neco hodím. V jednoduchosti je síla, takže: Kupte listové těsto. Kupte párky. Z vyválaného listového těsta udělejte proužky cca 1 až 2 cm široké. Párky do nich zabalte, dejte na plech, potřete rozšlehaným vajíčkem a upečte. Hotovo. A docela to chutná. Můj tip je dat tam kořeněné, paprikové párky. K tomu pivo.