tak první dovča s přítelem TomTomem v uchu a jsem nadšený. Když si vzpomenu na tu první, kdy kamoš musel furt čumět na tankvak, což bezpečnosti a rychlosti nepřidá, tak prostě supr. Ráno jsem mrkli na mapu, napllánovali itinerář a pak se nechali vést. Dokonce i ten malinký display na mobilu bohatě stačil a někdy jsem na něj čuměl, jen abych věděl jak ta zatáčka předemnou vypadá.
Dneska jsem už spěchali domů a tak jsme zadali jen cílovou metu a cestu vybral krásnou. Sice přes prdelky, ale povedla se mu

. Jen několikrát jsem zaznamenal pár chyb, kdy např na dálnici nedovedl poznat, že silnice je na jiné úrovni a tak mě na dálnici dal povel "ostře doleva". Taky se mě stalo, že se snažil navigovat na cestu, která vedla jen k nějakému vrtu a byla oplocená a nakonec pěkný zážítek když mě ve 160 km/h hned poté co jsme přejeli náklaďák zavelel 400m zatáčka doleva, což v této rychlosti je vlastně hned. Uznávám, že jsem se měl na tento povel vykašlat a nejít hned na brzdy, čímž se ještě jednou omlouvám kamarádům na motorkách jedoucích stejnou rychlostí za mnou a řidíčům nákladních vozidel v obou směrech.
A malá rada nakonec, je dobré si sluchátka k uším přilepit třeba i izolačkou, protože jinak sluchátka rádi vypadávají a pak je to otravné.