GPS modul + Tomtom 6 v mobilu

Kombiny, helmy, brašny, plexi atd.
KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pát črc 18, 2008 13:19:27

MMKS píše:OT. Jenže spousta telefonů včetně mého funguje na Symbianu (a nemám s tím žádný problém) a pro ty je max. TomTom 6. a btw. Místo Slovenska by mohlo být na mapě "Zde jsou lvi", protože v poslední verzi map mají myslím zmapované 40% a jsou tam sice i malinké prdele o pár obyvatelích, ale body zájmu jako kempy, benziny atd. tam nejsou. Sranda že stejně je tomu i na GoogluEarth, kde je ta situace stejná.
tam nejsou "lvi" ale "cikani" tak ty lvy neurazej jo :lol:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Hery
Easy rider
Easy rider

Re: zapalovač (zásuvka)

Příspěvek od Hery » pát črc 18, 2008 15:06:29

666S999 píše:jsem dělal...i pro kluky... klidně zas nějaký udělám - do kdy jí potřebuješ!!!??? že bych zas provedl hromadně bobříka elektriky???

chce ještě někdo? komplet cca 180Kč...

fotky už tu byly je to na přidělání přímo na baterku na motorce s pojistkou a s metrem kabelu... na schování pod sedlem, používám to k nabíjení motorky, na navi, mobil atd...
Můžu si ještě jeden taky zamluvit.
Dojel bych si pro něj...
Díky
ZRX 1200 S, 03

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Chosé

Příspěvek od Zdrahy » pát črc 18, 2008 15:13:09

Já já já bych si teda jednu zásuvečku s dovolením taky vzal :D
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » pát črc 18, 2008 16:02:02

To už není na práci na koleně, ale na pásovo linku :D
ZX-12R naked

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pát črc 18, 2008 17:49:39

MMKS píše:To už není na práci na koleně, ale na pásovo linku :D
OT OT symbian je mrtev...at zije kral win...bohudik...mej jej a budes mit vse na co si vzpomenes :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

věci k zásuvce:

Příspěvek od 666S999 » pát črc 18, 2008 20:39:17

MMKS píše:To už není na práci na koleně, ale na pásovo linku :D
napište se tam!

dám to jinam, na thread z loňska, dělám jich 5ks, pro MMKS: dovezu Ti to zítra, pošli mi telefonní číslo PM! abych dojel vhod!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » ned črc 20, 2008 12:23:16

Veřejné poděkování Chosému za megarychlé vyřízení objednávky :)
Fakt ještě jednou moc děkuju a omlouvám se, že jsem nedopověděl a nebyl doma, protože hned v pátek po práci jsem razil pryč s TomTomem už v uchu.
A nemůžu si to vynachválit. Modul (btw. cena 550Kč ještě mají ať nedělám reklamu vygooglit GPS modul a hned první obchod) a E51 na tankvaku pod slídou. I ten malý display stačil, abych se na křižovatkách, kde mě hlasová navigace neseděla zorientoval.
Jen se musím ještě pořádně načit jak s tím, protože nejkratší trasa se sice schodovala s tím kudy jsem chtěl jet ale ve městě mě navigoval přes vedlejší uličky, jen protože byly o pár metrů kratší. Jinak ale max spokojenost.
Jen ještě dotaz, nevíte zda nějak jde cesta potom vytáhnout nazpět případně nějak nahrát. Že bych se pak mrkl na ujetou vzdálenost, max a avg rychlost atd? Já to prostě nenašel.
ZX-12R naked

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon črc 21, 2008 11:01:13

doufam ze chseee mi ji taky udela a pak ti predvedu v cem je win6 a potazmo igo8 a tomtom7 lepsi :D
vez za mam v hlave i situaci s GARMINEM kdy navigoval ze skaly primo dolu bo je to kratsi...nic neni bez chyby...je to jen masinka a nema mozek co umi logicky uvazovat...pravda je ta ze at tak nebo tak vzdy te k cili dovede...a to i za cenu par kilaku navic nebo oklikou...pokud to neznas nazpamet za ten cil je potreba byt vdecen ikdyz neni uplne idealni :wink:

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » čtv črc 24, 2008 19:32:48

tak první dovča s přítelem TomTomem v uchu a jsem nadšený. Když si vzpomenu na tu první, kdy kamoš musel furt čumět na tankvak, což bezpečnosti a rychlosti nepřidá, tak prostě supr. Ráno jsem mrkli na mapu, napllánovali itinerář a pak se nechali vést. Dokonce i ten malinký display na mobilu bohatě stačil a někdy jsem na něj čuměl, jen abych věděl jak ta zatáčka předemnou vypadá.
Dneska jsem už spěchali domů a tak jsme zadali jen cílovou metu a cestu vybral krásnou. Sice přes prdelky, ale povedla se mu :D . Jen několikrát jsem zaznamenal pár chyb, kdy např na dálnici nedovedl poznat, že silnice je na jiné úrovni a tak mě na dálnici dal povel "ostře doleva". Taky se mě stalo, že se snažil navigovat na cestu, která vedla jen k nějakému vrtu a byla oplocená a nakonec pěkný zážítek když mě ve 160 km/h hned poté co jsme přejeli náklaďák zavelel 400m zatáčka doleva, což v této rychlosti je vlastně hned. Uznávám, že jsem se měl na tento povel vykašlat a nejít hned na brzdy, čímž se ještě jednou omlouvám kamarádům na motorkách jedoucích stejnou rychlostí za mnou a řidíčům nákladních vozidel v obou směrech. :oops: :D
A malá rada nakonec, je dobré si sluchátka k uším přilepit třeba i izolačkou, protože jinak sluchátka rádi vypadávají a pak je to otravné.
ZX-12R naked

SumavaCZ
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od SumavaCZ » pon čer 22, 2009 17:47:11

Navigace v mobilu je na motce nepoužitelná. Na display není vidět a pokyny jsou někdy zavádějící a navíc to je i nebezpečné. Potřebuješ sledovat cestu a ne malý display. Buď si kup origo navigaci na motku a připevni jí v zorném poli a nebo jezdi po staru (podle cedulí a papír mapy) :lol:
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202

"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » pon čer 22, 2009 20:48:04

Ty jsi to tady Honzo pěkně oživil!!! :toothy1:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

SumavaCZ
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od SumavaCZ » úte čer 23, 2009 15:15:28

milda píše:Ty jsi to tady Honzo pěkně oživil!!! :toothy1:
LoL, jsem se nevšimnul datumu. :weedman:
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202

SumavaCZ
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od SumavaCZ » stř srp 12, 2009 15:00:37

MARTY píše:jednu taky pro mne...Mlynky to jisti...Marty se hlasi
apropo uz bavte o TOMTOM 7..pro PDA,MDA...vse co ma winmobile...a ze je to ok vcetne map je bezpochyby...TOMTOM je nej..testuji podvojne jeste s IGO8 nev a tom je lepsi...GARMIN je mrtev...at zije kral :D
Dovoluji si upozornit na tuto stránku. Vše z ní mi na PDA funguje. Je tam plno map. I ta registrace na tom serveru za to stojí.

Kód: Vybrat vše

http://www.4allmobile.eu/viewtopic.php?f=15&t=9795&st=0&sk=t&sd=a&start=660
Jedná se o třetí přízpěvek.

Kdo nemáte premium účet na Rapidshare, tak mohu ty mapy dovést na Mlýnky. :lol:

Edit pro Mildu: Nechtělo se mi zbytečně zakládat nové vlákno. :salute: :salute: :supz:
ZX-10R KRT Replica
CKC#1202

Pepa
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Pepa » stř srp 12, 2009 17:55:44

Marty na co Ty máš navigaci, stejně jezdíš s Romanem a ten Tě vodí, bo jinak bys zabloudil... :lol: :lol: :lol:
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » stř srp 12, 2009 20:30:12

Pepa píše:Marty na co Ty máš navigaci, stejně jezdíš s Romanem a ten Tě vodí, bo jinak bys zabloudil... :lol: :lol: :lol:
jsem ticha vods co se nikam nesere...ver mi a i on to vi ze to co mam v PDA ja je tak dobre...ne li nejlepsi co ted momentalne na trhu je...a k tomu mapy stare 14 dni snad na celej svet...nikde se neztratim...
apropo...ROMAN je vynikajici vodic a tak nam to funguje...vsak to zkus s nama...pet minut nez ti ujedem volnym tempem si to muzes uzit :D :D :D

Odpovědět