Sraz v Jiznich Cechach?
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jestliže chceš Jirko ohlasy, tak se připojuju k názoru, že by to mohla být v sezoně 2009 náhrada za Skalku.
Jestliže je Skalka na začátku května a Tesák na konci června, tak by se možná na přelom 05-06 jihočeskej CKC víkend vešel..., popř. mezi červencovou CKC dovolenou a zářiový Mlýnky. 

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- Uncle
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Ohlas
Ahoj, já jsem taky přemejšlel o něčem tady na jih, takže pokud budeš chtít pomoct, tak se hlásím jako dobrovolník
Jinak co se týče termínů, tak to nechám na ostatních. Myslim, že se můžu přizpůsobit krom asi dvou víkendů do roka.
Jinak to tam znám a můžu vřele doporučit. Pěknej asfalt a dobrej výhled

Jinak co se týče termínů, tak to nechám na ostatních. Myslim, že se můžu přizpůsobit krom asi dvou víkendů do roka.
Jinak to tam znám a můžu vřele doporučit. Pěknej asfalt a dobrej výhled

#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
děkuju, předsedo!
to su rád jak sviňa!MARTY píše:sem zasadne ale zasadne pro

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Dekuju kluci za nabidky na pomoc, ale nejdriv z tech nasich "kolegacku" musime ziskat termin na kterym se shodnem, zatim to fakt vypada na pristi rok - coz me teda nevadi (ikdyz je velmi pravdepodobny, ze si next year koupim jiny moto a snad to bude Kawa - chtel bych, aby to byla Kawa, ale co prinese zivot to se uvidi...) takze doufam, ze me budete mit porad radi... protoze si myslim, ze by se Vam tam fakt mohlo libit...
ubytko je takovy normalni, pristup personalu (jelikoz je to muj strejda) vynikajici a silnice jsou tam moooc pekny kdyz se vybere spravna trasa... 
PS: ja si taky myslim jako misak, ze by se dalo rocne zmaknout vic "srazu" a "sraziku", ale to musite urcit vy...
Na druhou stranu chapu - nemam deti ani zadny velky zavazky takze ja si muzu delat v podstate co chci - tzn. reknete si...

PS: ja si taky myslim jako misak, ze by se dalo rocne zmaknout vic "srazu" a "sraziku", ale to musite urcit vy...

Na druhou stranu chapu - nemam deti ani zadny velky zavazky takze ja si muzu delat v podstate co chci - tzn. reknete si...

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Domluveno.V lednu to šoupneš po domluvě s adminama do kalendáře.Nic těžkého.No ale pokud by to mělo být myšleno jako náhrada za Skalku,tak to by mě mrzelo.Ale to si admin snad podrží akci na Skalce.Jakožto první místo našeho CKC srazu.
Vše ostatní už jsou méněvýznamné akce.
p.s.
Tady nejde o to kdo má děti nebo je ženatej,rozvedenej nebo svobodnej. Tady jde taky o to aby těch akcí nebylo nějak moc že pak ti pohodlní si zajedou jen na akci ve svém kraji třeba a je už pro ně daleko jet třeba kolem 300 km na CKC sraz.Od kluka co přemejšlí jestli jeho příští motorka bude Kawasaki mi plánování CKC srazu připadá trochu "zbrklé".

p.s.
Tady nejde o to kdo má děti nebo je ženatej,rozvedenej nebo svobodnej. Tady jde taky o to aby těch akcí nebylo nějak moc že pak ti pohodlní si zajedou jen na akci ve svém kraji třeba a je už pro ně daleko jet třeba kolem 300 km na CKC sraz.Od kluka co přemejšlí jestli jeho příští motorka bude Kawasaki mi plánování CKC srazu připadá trochu "zbrklé".

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jooo to mas pravdu, ale ja to "chtel" stihnout jeste letos...
No vis jak, chtel bych asi Z1000, ale popravde pokud se mi naskytne velmi dobra koupe treba Triumph Speed triple nebo Fazer 1000 nebo Firestorm tak vis jak... zivot je zmena ikdyz srdce sviti zelene...

JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...
CKC#824
...pursuit is futile...
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ikdyž jsem napsal, že by to mohla být náhrada za Skalku (na které jsem bohužel zatím nebyl), tak si myslím, že kalendář rozhodně není nacvakanej akcema tak, že by nešel přidat jeden v Jižních Čechách. Skalka je určitě už dost tradiční záležitost a ikdyž už "není co novýho objevovat", tak tradice je tradice a ty by se měla ctít!Lech píše:Tady jde taky o to aby těch akcí nebylo nějak moc že pak ti pohodlní si zajedou jen na akci ve svém kraji třeba a je už pro ně daleko jet třeba kolem 300 km na CKC sraz.Od kluka co přemejšlí jestli jeho příští motorka bude Kawasaki mi plánování CKC srazu připadá trochu "zbrklé".![]()

Závěrem - nebál bych se tuhle jihočeskou věc PŘIDAT do programu CKC akcí!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
Jana Kawa píše:akcí může být víc, stejně nikdo nejezdí na všechny a vybírá si.
Skalka byla dobrá na poprvé a pak už se to jen horšilo, stará špína, pavučiny, jídlo nic moc
a až se kuchař vyspímyslím, že letos pár lidí z těchto důvodů stejně odpadne.
bohužel, ale je to tak. Jde to tam úrovní od 10-5.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317