vibrace

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » pát dub 11, 2008 16:33:51

Co se omezení vibrací u zetka týče, pak se kolegům v Ú ES Á osvědčilo naplnit řídítka olověnými broky. Ona ta řídítka sice potom váží o dost víc než původně, ale podle jejich příspěvků vibrace v tu ránu zmizí!
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: závažíčka

Příspěvek od KankX » pát dub 11, 2008 18:50:50

Pedros píše:
Zubr píše:Jo jo tyto motory dost vibrují, protože nemají vyvažovací hřídele, prostě motor ze supersportu. Můj motor taky silně vibruje a včera jsem vyndal skoro plnou hrst kamínků, které jsou naházený všude tam odkud nemůžou ven a krásně chrastí, asi je skočím vrátit silničářům, aby jim náhodou nechyběli. :D Jinak KHI řeší vibrace různými závažíčky a silentbloky. Motor mojí devítky je vzadu uchycen přes silentbloky a přesto se vibrace dostávají i na podvozek. Když mi kámoš stříkal závažíčka na řídítkách, tak jsem jezdil bez nich a po jízdě mě ještě dvě hodiny brněli ruce, když jsem je dal zpátky, tak to bylo úplně v pohodě. Takže pokud jsi dal, místo těžkých origo závažíček, nějaký lehký duralový, tak to byla chyba. Na stupačkách je tlumící guma a výměna stupaček za racing duralový, je taky velice nepříjemná. Zed má ještě pod stupačkou závaží, to ninja nemá ( hmotnost je hold nepřítel)

Kawa nerada používá vyvažovací hřídele, protože nejen že přidá hmotnost ale také zvyšuje setrvačné hmoty klikové hřídele a motor přijde o svoji výbušnost, nechce se mu do otáček a začne být hodný jako Honda. Stačí jen 10%setrvačných hmot navíc a motor pojede jak chcíplej. :D
Možné to je protože minulý majitl měl taky držkopád, ale jedna strana je odřená a rekl bych ze je to spíš nerez než hliník. Motor zeda je prišroubovanej natvrdo, sice sou všude prechody mezi plasty a železem přes gumu a stupačky taky gumový, ale moc to nepomohlo.Dobrej nápa zkusím se podívat zda nebudou nějaká těžší závažíčka.
tezsi zavazicka jsou fakt znat, ale ve vetsine obchodech maji prave jen takovy ty na ozdobu :-( Na starou masinu jsem dlouho shanel poradne tezky, az jsem vybral ty nejtezsi co u Louise meli a byla pokojenost.
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Zubr » pát dub 11, 2008 19:02:38

Jinak origo závažíčka na ZX-9R, jsou jednak dost těžký, ale je v nich ještě silentblok, takže vůči řídítku jsou v odpruženém stavu a asi to má taky nějaký tlumící účinek. Je to fakt velkej rozdíl jet bez nich a nebo s nimi. :D
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068

Řečník z aragonitových jeskyní

MiMoZa
Easy slider
Easy slider

Re: závažíčka

Příspěvek od MiMoZa » pát dub 11, 2008 19:03:14

Ještě že jsem si to tu přečetl,mám jedno závažíčko ohoblovaný od prvního majitele a chtěl jsem je vyměnit,ale asi se na to radši krásně z vysoka,at si kuli parádě nepřichystám zase nějaký problémy navíc...
jinak co se vibrací týče,moje devina celkem nesnáší rychlost od 140-160km/h,takže musím jezdit rychleji :lol: pánčto by mi v této rychlosti za chvilku asi začli odpadávat končetiny,jak to vibruje do stupaček....to je ale nejspíš jak píše zubr problém konstrukční,takže se to ani rešit nechystám....

Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Zubr » pát dub 11, 2008 19:11:16

Jo a jedno moje závažíčko se válí v Mostě na okruhu v kačírku, tak kdyby měl někdo zájem tak to v té mojí zatáčce můžete překártrovat a možná tam ještě najdete věcí. :weedman: :weedman: :weedman: :twisted:
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068

Řečník z aragonitových jeskyní

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » pát dub 11, 2008 21:25:42

Já jsem si u Ebayjee :wink:

objednal tyhle a mám je v garáži.... :?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawasaki ... dZViewItem

Váží snad 20% těch co tam mám....To už raději bez nápisu......

PARÁDA JE JEDNA VĚC A FUNKČNOST DRUHÁ A PODSTATNĚJŠÍ!!

Toš tak.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Odpovědět