Potřebuju poradit...nejede..!!!
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Koukam ten STAGE asi dobre tahne od spodka co? Ja to mam ten nejake rozjebane a jede mi to jako fichtl
no snad to brzy spravime....
To Zubr:
Tome tak co ta sobota? Udělaš si čas? Samozřejmě zase záleží na počasí. S těma karbcama uz to nevypadá na tak dlouho ne?Jinak filtr pořád zcela suchý...

To Zubr:
Tome tak co ta sobota? Udělaš si čas? Samozřejmě zase záleží na počasí. S těma karbcama uz to nevypadá na tak dlouho ne?Jinak filtr pořád zcela suchý...

K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)
Sorry tento víkend to nevyjde, páč jsem se na poslední chvíli rozhodl jet na Tesák, ale v příštím týdnu mám raní, takže odpoledne po třetí hod. by jsme to mohli spáchat. Čau Tomsweetyboy píše:Koukam ten STAGE asi dobre tahne od spodka co? Ja to mam ten nejake rozjebane a jede mi to jako fichtl![]()
![]()
no snad to brzy spravime....
To Zubr:
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
KankX píše: no koukam ze jeste trochu poladis a budes stacit i memu rexikovi...asi s tim budu muset zacit neco delat, kdyby mel takove grafy kazdej to snad abych pak premyslel opravdu o ZZR1400

Prý měnil třikrát trysky,než se mu to začalo líbit,ale myslím že to stálo za to

Jinak tam má pán na prodej kompletní svody včetně koncovky na zx9r od Akrapa,kdyby měl někdo zájem za 18000Kč Prý jsou bez chyby,nepoškrábané atd...já na ně bohužel nemám... Kdyžtak přes PM pošlu číslo přímo na prodejce

- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
cus..tak jsem si dnes pohral s pruzinama v karbcich..trochu jsem je zkratil a jel jsem to projet..s motorkou jsem udelal 240 pak jsem vydel zaparkovany policejni auto v krovi tak uz jsem vice nezkusil...takze muj problem je nejspis v pruzinach v karburatorech..moc to nechapu ale asi to tak je..objednam si zcela nový a uvidim jestli to da tak jako predtim...motorka bych rekl ze uz tahne i v mistech kde predtim netahla..je to tedy v 7tis. citim zatah a v 9tis. tak jak by to asi melo byt v origu..probiral jsem to s jednim klukem co dela v suzuce a poradil mi tohle at se na to kouknu.asi spravna trefa...o dalsich výsledcích budu informovat..to uz bude s novyma pruzinama
PS : jsem rad ze uz jede alespon 240 a ne 220 a to s odrenyma usima a zatahem na hov..
PS : jsem rad ze uz jede alespon 240 a ne 220 a to s odrenyma usima a zatahem na hov..

K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)
sweetyboy píše:cus..tak jsem si dnes pohral s pruzinama v karbcich..trochu jsem je zkratil a jel jsem to projet..s motorkou jsem udelal 240 pak jsem vydel zaparkovany policejni auto v krovi tak uz jsem vice nezkusil...takze muj problem je nejspis v pruzinach v karburatorech..moc to nechapu ale asi to tak je..objednam si zcela nový a uvidim jestli to da tak jako predtim...motorka bych rekl ze uz tahne i v mistech kde predtim netahla..je to tedy v 7tis. citim zatah a v 9tis. tak jak by to asi melo byt v origu..probiral jsem to s jednim klukem co dela v suzuce a poradil mi tohle at se na to kouknu.asi spravna trefa...o dalsich výsledcích budu informovat..to uz bude s novyma pruzinama
Sweetyboy, jseš pako ještě větší než jsem doufal, víš co, až to tobě pojede normálně tak se zabiješ a ručička tahometru se zasekne na trojce a dvou nulách, teď už si to dej do autorizovaného servisu. Dávám od toho ruce pryč, nevemu si tě na svědomí, stejně na tebe nemám čas, páč mám zdravotní problémy a furt vymetám nemocnice a nemůžu ani jezdit

CKC#068
CKC#068
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
no ta k 300 mi to ukazovat nemusi ... az budu mit ty origo.pruziny tak verim ze to pojede jako driv ..ten borec co mi to rikal je z autorizovaneho servisu suzuki:-) ja se musel chytit kazde rady a tady to funguje:-))))
sweetyboy píše:no ta k 300 mi to ukazovat nemusi ... az budu mit ty origo.pruziny tak verim ze to pojede jako driv ..ten borec co mi to rikal je z autorizovaneho servisu suzuki:-) ja se musel chytit kazde rady a tady to funguje:-))))
No, dobrá tedy, tak držím palce

CKC#068
CKC#068
- sweetyboy
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Díky, ty se hlavně uzdrav at muzes zase jezdit zatacky jak blazenZubr píše:sweetyboy píše:no ta k 300 mi to ukazovat nemusi ... az budu mit ty origo.pruziny tak verim ze to pojede jako driv ..ten borec co mi to rikal je z autorizovaneho servisu suzuki:-) ja se musel chytit kazde rady a tady to funguje:-))))
No, dobrá tedy, tak držím palce.