KankX píše:MMKS píše: Na dovči jsem zkusil kamošovo Tuono 2006 a FZ1S 2007. Je to blbé, ale ten rozdíl je oproti MOJEMU velký krok dopředu.
...kdyz pominu ze jsou to motocykly uplne jine kategorie, tak by jsi se mel zamyslet minimalne nad tim ze jsou ty motorky o 10 let mladsi jak ta tvoje a tech 10 let je hodne dlouha doba, za tu dobu se mnohe zmenilo... proste srovnavas absolutne nesrovnatelne...
ale obojí jsem přece psal. Jak to, že jsou to motorky jiné třídy (i když popisované jako naháče) tak to, že je tam pokrok a právě o něm jsem se zmiňoval.
ZRX 1894 - nevím jaké Tuono si zkoušel ty, ale mě v žádné poloze tupé nepřišlo. Otáčky k řazení jsou skoro stejné jak u Rexe tzn. o 6 tisíc začíná to pravé ořechové a končí tak v 9. Věř, že výkonu to má tolik, že víc fatk točit nemusí. Nehledě na to, že je to dvouvál. ALE JAKO MOJI MOTORKU BYCH NECHTĚL ani jednu. Tuono je takový nasraný kus plastu, člověk sedí strašně vysoko a je to prostě dravec, v poklidu na tom fakt snad jet ani nejde, seděl jsem na tom po 2. a stejně jsem si v klidu dovolil jet docela rychle (nemyšleno na rovince), Jo a taky žere přes 10l, takže poměr tankování vůči mojí je 2:1. FZ1 je sice takové civilnější, fajn brzdy motor, zrcátka

, ale na mě malé.
O mém jezdeckém umění nemám přehnané mínění, ale vyloženě šlo vidět, jak oni vyrazí ze zatáčky, zatímco já když je chci dojet, tak tomu musím nakládat, doženu je v zatáčce, kde oni si už v klidu udržují rychlost, protože na to mají čas, zatímco já tam dovalím v plné rychlosti,jdu na brzdy (a kvůli váze a těm brzdám) musím za ně brát víc. Takže zatímco oni jedou poměrně plynule, já lítám jak hadr na holy plný plny vs brzdy.
Ale zase zdůrazňuju, je to jen o mě, mé motorce a odsledované z posledních jízd. ZRX je skvělá motorka, mám ji rád, ale prostě jako každý má své meze a taky svoje roky.
Jinak ty gumy jsou asi fakt možné, dneska jsem se díval na zadní a je na ní ploška jak prase, přece jen to plné naložení na dálnici atd. jde poznat.