ZRX IV.

Modely, testy, zkušenosti
Odpovědět
KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » stř srp 18, 2010 22:42:09

MMKS píše:neví někdo čím to může být. Na dovči jsem si všiml, že se mi hůř skládá do vraceček (takové ty na 1. st)
u Rexe tohle vzdy nahovno gumy... je na to haklivej a jak uz jsem tu milionkrat psal, zalezi i na vyrobci... i novej Bridgeston tahal za riditka po 1500 km... idealni po vsech co jsem mel byly na rexovi fakt ty milionkrat zminovane Dunlop Roadsmart, s nima se rex skladal do zatacek jak hracka bez jakehokoliv tahani i po 10 tis. km :idea:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » stř srp 18, 2010 22:45:30

MMKS píše: Na dovči jsem zkusil kamošovo Tuono 2006 a FZ1S 2007. Je to blbé, ale ten rozdíl je oproti MOJEMU velký krok dopředu.
...kdyz pominu ze jsou to motocykly uplne jine kategorie, tak by jsi se mel zamyslet minimalne nad tim ze jsou ty motorky o 10 let mladsi jak ta tvoje a tech 10 let je hodne dlouha doba, za tu dobu se mnohe zmenilo... proste srovnavas absolutne nesrovnatelne...
----- (W) -----
young oldtimer

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » stř srp 18, 2010 23:37:05

KankX píše:
MMKS píše: Na dovči jsem zkusil kamošovo Tuono 2006 a FZ1S 2007. Je to blbé, ale ten rozdíl je oproti MOJEMU velký krok dopředu.
...kdyz pominu ze jsou to motocykly uplne jine kategorie, tak by jsi se mel zamyslet minimalne nad tim ze jsou ty motorky o 10 let mladsi jak ta tvoje a tech 10 let je hodne dlouha doba, za tu dobu se mnohe zmenilo... proste srovnavas absolutne nesrovnatelne...
dva roky se nedaji rovnat...natoz stoleti si myslim....
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

GEORG
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od GEORG » čtv srp 19, 2010 07:17:12

koho jste to potkali, co vám to nalhali ?:)

Když srovnám mého zephyra rok 93 a zx10 rok 09, tak bych rozdíl nenašel :):)
A to je tam 16let!

G.
ZX10R KRT 2016

CKC#317

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » čtv srp 19, 2010 08:42:33

K této debatě napíšu jen tolik, jak píšeš, že v Tobě to nebylo. Řekl bych že všechno je o jezdci. Když pojedeš na rexovi jako pánbůh a budeš si myslet jak Ti to nejde, přijede jeden na šestce a ukáže Ti jak se to jezdí a rozhodně nejde srovnávat šestka s rexem. Nechledě na to, že tuono jsi jistě ochutnal jen na nízké otáčky, protože když bys se přehoupnul přes určitou mez ( počítám tak 6-7 tis ) a zjistil bys jak je ve vysokých otáčkách tupé, tak bys to ani nechtěl, u toho FZ1, jestli už to mělo ten deltaboxovej rám, tak tam věřím a veřejně se k tomu již po několikáté přiznávám, to by mohl být můj další stroj. Bohužel nebudou na něj nikdy love a není to kawa, takže zůstávám u svého klasického stroje s duší a s výkonem na naše cesty až až postačujícím. Ikdyž myšlenka Kubova s tím FZ1 není úplně marná :-)

s Rexem až do důchodu CKC forever
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » čtv srp 19, 2010 09:16:44

MARTY píše:
dva roky se nedaji rovnat...natoz stoleti si myslim....
Věř Mártymu! (pokrok a Mártyho nezastavíš :lol: )
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

tlumič řízení:

Příspěvek od 666S999 » čtv srp 19, 2010 09:33:58

Obrázek

Obrázek

Obrázek
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » čtv srp 19, 2010 18:44:24

KankX píše:
ale obojí jsem přece psal. Jak to, že jsou to motorky jiné třídy (i když popisované jako naháče) tak to, že je tam pokrok a právě o něm jsem se zmiňoval.

ZRX 1894 - nevím jaké Tuono si zkoušel ty, ale mě v žádné poloze tupé nepřišlo. Otáčky k řazení jsou skoro stejné jak u Rexe tzn. o 6 tisíc začíná to pravé ořechové a končí tak v 9. Věř, že výkonu to má tolik, že víc fatk točit nemusí. Nehledě na to, že je to dvouvál. ALE JAKO MOJI MOTORKU BYCH NECHTĚL ani jednu. Tuono je takový nasraný kus plastu, člověk sedí strašně vysoko a je to prostě dravec, v poklidu na tom fakt snad jet ani nejde, seděl jsem na tom po 2. a stejně jsem si v klidu dovolil jet docela rychle (nemyšleno na rovince), Jo a taky žere přes 10l, takže poměr tankování vůči mojí je 2:1. FZ1 je sice takové civilnější, fajn brzdy motor, zrcátka :-D, ale na mě malé.
O mém jezdeckém umění nemám přehnané mínění, ale vyloženě šlo vidět, jak oni vyrazí ze zatáčky, zatímco já když je chci dojet, tak tomu musím nakládat, doženu je v zatáčce, kde oni si už v klidu udržují rychlost, protože na to mají čas, zatímco já tam dovalím v plné rychlosti,jdu na brzdy (a kvůli váze a těm brzdám) musím za ně brát víc. Takže zatímco oni jedou poměrně plynule, já lítám jak hadr na holy plný plny vs brzdy.

Ale zase zdůrazňuju, je to jen o mě, mé motorce a odsledované z posledních jízd. ZRX je skvělá motorka, mám ji rád, ale prostě jako každý má své meze a taky svoje roky.

Jinak ty gumy jsou asi fakt možné, dneska jsem se díval na zadní a je na ní ploška jak prase, přece jen to plné naložení na dálnici atd. jde poznat.
ZX-12R naked

MajaZRX
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od MajaZRX » čtv srp 19, 2010 21:47:14

Nevím teda jak velký rozdíl je mezi tvou 11kou a mou 12kou ale moje ZRX v zatáčkách,výjezdech i na brzdách v pohodě stíhá supersportu typu R1 nebo GSXR.Zkoušeno konkrétně např.v Buchlákách,nebo na GG. A to v rozmezí 3-7tis.otáček.Základ toho jsou ale určitě dobrý gumy.
Černá Mamba 1200
Z 500

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » čtv srp 19, 2010 21:51:45

Jsem podobného názoru od 150 vejš za rexa jen potáhneš za zaátáčkou a stíháš jim, oni dvakrát podřadí
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » čtv srp 19, 2010 21:57:23

MajaZRX píše:Nevím teda jak velký rozdíl je mezi tvou 11kou a mou 12kou ale moje ZRX v zatáčkách,výjezdech i na brzdách v pohodě stíhá supersportu typu R1 nebo GSXR.Zkoušeno konkrétně např.v Buchlákách,nebo na GG. A to v rozmezí 3-7tis.otáček.Základ toho jsou ale určitě dobrý gumy.

nemas pravdu....kdyby to oni umeli jako ty...mohl by sis maximalne cist napisy zezadu na jejich kombinezach... :D :D
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Honza-Zed
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Honza-Zed » čtv srp 19, 2010 22:01:41

MajaZRX píše:Nevím teda jak velký rozdíl je mezi tvou 11kou a mou 12kou ale moje ZRX v zatáčkách,výjezdech i na brzdách v pohodě stíhá supersportu typu R1 nebo GSXR.Zkoušeno konkrétně např.v Buchlákách,nebo na GG. A to v rozmezí 3-7tis.otáček.Základ toho jsou ale určitě dobrý gumy.
Presne tak. Mam stejne zkusenosti. Jeste se mi nestalo, ze by Rex nestihal. Obcas naopak, zbytek nestiha... :lol: :lol:

Mel jsem Zetko a kdyz srovnam s Rexem.
Zetko je mala nakopla koza. Pvni svezeni bylo takove, ze jsem sedel na raketovem kole. Slo pekne do zatacek, obcas se mirne zavnilo. Stalo vyyzivalo k ,,blbnuti" a podobnym hovadinam. :)
Rex je na pohled ukrutna a velka motorka. Clovek ma pocit, ze motor vazi 200kilo a pohnul by i lodi.
Ze sedla se pocit zmeni a z velke motorky je do ruky sednujici bajk, ktery neco vazi. Jizda je jedna radost. Clovek citi, jak sopka pod zadkem maka. Do zatacky se musi drzet, jak zdivocelej Zetor na upati Karpat. Kdyz vyjede, ma takovou silu a vyziva k jeste svinejsimu tempu.

Proste uplne nejlepsi bike na svezeni. Neni nejnovejsi,nejsilnejsi, nejrychlejsil. Clovek jezdi srdcem a o tom to je... 8)
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
:duckie: pampeliška :toothy4:
Ať tě vozí, kdo tě šuká!

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » čtv srp 19, 2010 22:13:27

Honza-Zed píše:
Presne tak. Mam stejne zkusenosti. Jeste se mi nestalo, ze by Rex nestihal. Obcas naopak, zbytek nestiha... :lol: :lol:

Mel jsem Zetko a kdyz srovnam s Rexem.
Zetko je mala nakopla koza. Pvni svezeni bylo takove, ze jsem sedel na raketovem kole. Slo pekne do zatacek, obcas se mirne zavnilo. Stalo vyyzivalo k ,,blbnuti" a podobnym hovadinam. :)
Rex je na pohled ukrutna a velka motorka. Clovek ma pocit, ze motor vazi 200kilo a pohnul by i lodi.
Ze sedla se pocit zmeni a z velke motorky je do ruky sednujici bajk, ktery neco vazi. Jizda je jedna radost. Clovek citi, jak sopka pod zadkem maka. Do zatacky se musi drzet, jak zdivocelej Zetor na upati Karpat. Kdyz vyjede, ma takovou silu a vyziva k jeste svinejsimu tempu.

Proste uplne nejlepsi bike na svezeni. Neni nejnovejsi,nejsilnejsi, nejrychlejsil. Clovek jezdi srdcem a o tom to je... 8)
ja jen ziram :shock: ...kdybych vam tady tohle napsal pred dvema lety, tak me ukamenujete :D
----- (W) -----
young oldtimer

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » čtv srp 19, 2010 22:13:55

To jsem Honzo netušil,že jsi takový poetický typ....
Napsáno s grácií.... :lol:
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Honza-Zed
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Honza-Zed » čtv srp 19, 2010 22:16:25

4 KankX: nastal cas Rexuuu... :) 8)
4 Milda: dekuji :wink: Obcas me to chytne...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
:duckie: pampeliška :toothy4:
Ať tě vozí, kdo tě šuká!

Odpovědět