minimálně se dostat na místo, bych rád s partou a včas, pak si můžem jezdit kam chcem............teda pokud vůbec pojeduKankX píše:...hergot tady se to ale rozjelo
...ja nevim jestli pojedu, ale vim ze nepojedu s partou motorek
![]()
![]()
a vite proc
![]()
![]()
Protoze nepojedu tam a hned zpatky jako Francouzi ale pojedu abych neco videl a to zadna tlupa motorek nepojede. Navic na misto trefim i po slepu, takze nemam problem... loni byl pruser ze jsem to nedomyslel a nenapsal si ani ulici, proste jsem spolehal ze pojedem pohromade a trajekt mel technickou zavadu, takze se cekalo hodinu na odstraneni
...s jakou partou? ...co je vcas? zatim vim asi o 4 lidech co jedou a ty se dostanou vcas tam kam potrebuji... hele Kubo, co ti je?Kuba ZRX píše:minimálně se dostat na místo, bych rád s partou a včas, pak si můžem jezdit kam chcem............teda pokud vůbec pojeduKankX píše:...hergot tady se to ale rozjelo
...ja nevim jestli pojedu, ale vim ze nepojedu s partou motorek
![]()
![]()
a vite proc
![]()
![]()
Protoze nepojedu tam a hned zpatky jako Francouzi ale pojedu abych neco videl a to zadna tlupa motorek nepojede. Navic na misto trefim i po slepu, takze nemam problem... loni byl pruser ze jsem to nedomyslel a nenapsal si ani ulici, proste jsem spolehal ze pojedem pohromade a trajekt mel technickou zavadu, takze se cekalo hodinu na odstraneni
JAK jste TO domluvili ??? čekám co vypadne na monitor a furtstáleporád P.R.D.Roman - ZX12 píše:kdyz bude misto na voziku rad se pripojim...
co se tyce dopravy (trajekt,vlak) tak v dnesni dobe navigaci neni snad takovy problem pockat na ostatni, nebo v pripade zdrzeni jedne skupiny se
po tel domluvit co a jak... misto setkani na druhym brehu se da takovy, kudy pojedou obe skupiny...dyt je to tak jednoduchy...akorat skupina
co by jela vlakem ma 1h-1h15m vic casu na relax (skadleni domorodkyn) na brehua vetsi jistotu ze vse stihne na cas vs. (riziko skupiny na lodi ze nekde uvizne)
to ze trajekty nejezdi na cas, se pravda diky pocasi na mori stava pravidelneji![]()
ale to dame dohromady, pokecame v praglu a uvidime...