ACE CAFE LONDON
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Kuba
- Ghostrider

minimálně se dostat na místo, bych rád s partou a včas, pak si můžem jezdit kam chcem............teda pokud vůbec pojeduKankX píše:...hergot tady se to ale rozjelo
...ja nevim jestli pojedu, ale vim ze nepojedu s partou motorek
![]()
![]()
a vite proc
![]()
![]()
Protoze nepojedu tam a hned zpatky jako Francouzi ale pojedu abych neco videl a to zadna tlupa motorek nepojede. Navic na misto trefim i po slepu, takze nemam problem... loni byl pruser ze jsem to nedomyslel a nenapsal si ani ulici, proste jsem spolehal ze pojedem pohromade a trajekt mel technickou zavadu, takze se cekalo hodinu na odstraneni
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
...s jakou partou? ...co je vcas? zatim vim asi o 4 lidech co jedou a ty se dostanou vcas tam kam potrebuji... hele Kubo, co ti je?Kuba ZRX píše:minimálně se dostat na místo, bych rád s partou a včas, pak si můžem jezdit kam chcem............teda pokud vůbec pojeduKankX píše:...hergot tady se to ale rozjelo
...ja nevim jestli pojedu, ale vim ze nepojedu s partou motorek
![]()
![]()
a vite proc
![]()
![]()
Protoze nepojedu tam a hned zpatky jako Francouzi ale pojedu abych neco videl a to zadna tlupa motorek nepojede. Navic na misto trefim i po slepu, takze nemam problem... loni byl pruser ze jsem to nedomyslel a nenapsal si ani ulici, proste jsem spolehal ze pojedem pohromade a trajekt mel technickou zavadu, takze se cekalo hodinu na odstraneni
??? KDO TEDY VLASTNE JEDE DO LONDYNA ???
...JA JEDU... a pokud se nikam nevejde moje moto, pak jedu na nem, nebo si sezenu kouli a vozik... neresim
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- milos ZX9R
- Easy rider

- Roman - ZX12
- Easy slider

kdyz bude misto na voziku rad se pripojim...
co se tyce dopravy (trajekt,vlak) tak v dnesni dobe navigaci neni snad takovy problem pockat na ostatni, nebo v pripade zdrzeni jedne skupiny se
po tel domluvit co a jak... misto setkani na druhym brehu se da takovy, kudy pojedou obe skupiny...dyt je to tak jednoduchy...akorat skupina
co by jela vlakem ma 1h-1h15m vic casu na relax (skadleni domorodkyn) na brehu
a vetsi jistotu ze vse stihne na cas vs. (riziko skupiny na lodi ze nekde uvizne)
to ze trajekty nejezdi na cas, se pravda diky pocasi na mori stava pravidelneji
ale to dame dohromady, pokecame v praglu a uvidime...
co se tyce dopravy (trajekt,vlak) tak v dnesni dobe navigaci neni snad takovy problem pockat na ostatni, nebo v pripade zdrzeni jedne skupiny se
po tel domluvit co a jak... misto setkani na druhym brehu se da takovy, kudy pojedou obe skupiny...dyt je to tak jednoduchy...akorat skupina
co by jela vlakem ma 1h-1h15m vic casu na relax (skadleni domorodkyn) na brehu
to ze trajekty nejezdi na cas, se pravda diky pocasi na mori stava pravidelneji
Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
JAK jste TO domluvili ??? čekám co vypadne na monitor a furtstáleporád P.R.D.Roman - ZX12 píše:kdyz bude misto na voziku rad se pripojim...
co by jela vlakem ma 1h-1h15m vic casu na relax (skadleni domorodkyn) na brehua vetsi jistotu ze vse stihne na cas vs. (riziko skupiny na lodi ze nekde uvizne)
to ze trajekty nejezdi na cas, se pravda diky pocasi na mori stava pravidelneji![]()
Vy uvidíte...já zatím nevidím žádný progres...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Před chvílí jsem se dozvěděl, že naše vedení vážně jedná o snížení (či zrušení) odměn a dalších benefitů, což je pro mě přiznám se docela rána pod opasek. Mluvilo se o tom už nějakou dobu, ale pořád jsem věřil že to bude OK - no a nebude
Ve světle těchto okolností musím svou účast v tomhle podniku, stejně tak jako letošní okruhové ježdění pravděpodobně odvolat
Vím že to nebude zase tak nákladný výlet a moc se mi tam chce - ale vážně to teď nevidím moc reálně. Co zbyde po zařízení nového bytu nacpu do dovolené, srazů a pár výletů s M&K.
Vím že to nebude zase tak nákladný výlet a moc se mi tam chce - ale vážně to teď nevidím moc reálně. Co zbyde po zařízení nového bytu nacpu do dovolené, srazů a pár výletů s M&K.
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- Roman - ZX12
- Easy slider

- Roman - ZX12
- Easy slider