Dovolená CKC 2009
marek píše:Je to Lago de Garda, né Riva de GardaCapišto? neumíš makarónsky nebo co?

Unser Haus liegt in Riva del Garda, nur wnige Schritte von der Stadtmitte und vom Seeufer entfernt.
což bych četl asi jako že máme vítat, a že jejich chata leží v RIVA del Garde, kus vod středu města a co by kamenem dohodil od jezera

No, a sem mi to ukazuje ať jedu kudy chci 700 a víc, tak právě netuším kudy to ten Honza měl namířeno
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Kuba
- Ghostrider
Termín je zatím naprosto volný, páč ještě nejsou termíny závodů
ale si dám raději dovolenou, než cec závod, tak pojedu ten termín, kdy se prostě rozhodnete.
Jsem pro Itálii..............a třeba za měsíc, jako druhou dovolenou Řecko. letos vynechám to každodenní ježdění okolo Brna a dám si dvě delší dovolené
ale si dám raději dovolenou, než cec závod, tak pojedu ten termín, kdy se prostě rozhodnete.
Jsem pro Itálii..............a třeba za měsíc, jako druhou dovolenou Řecko. letos vynechám to každodenní ježdění okolo Brna a dám si dvě delší dovolené
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že Itálie už nějak z této změti vyšla na povrch a se snad už pevným termínem (viz "Itálie 2009") počítám a jestli toho půl roku ve zdraví přežijem a nestane se nic zákeřnýho, tak by jsme jeli.
Vedle jsou předběžné nebo závazné přihlášky

Vedle jsou předběžné nebo závazné přihlášky

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********