Takže když se sečtem a vydělíme, tak to bude dokonalé.Lali píše:No vidíš na tobě šetřili s písmenkama a u mě to přehnaliMajdinka píše:Majdinka. Řídila jsem se heslem, že se musím chválit sama, bo to za mě nikdo neudělá. A když se chválím, jak jsem neodolatelně dokonalá, že klon by se hodil, jsem si sama sobě Majdinka. Jinak mi téměř všichni říkají Majda, občanským jménem Magda. Nikoliv Magdaléna, už v porodnici na mě byli oškliví a šetřili s písmenkama.
Jak vznikl váš NICK (přezdívka)?
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
magazín DNES
V magazínu DNES ze včerejška je v retro článku "Veksláci, taxikáři a pinglové" slovníček "vekslácko-českého slangu" a ten říká:KorenER5 píše:já jsem prostě KOŘEN od jména Kořenský...nic složitýho...
![]()
a ER5 je tam kvůli mašině která stojí "zatím" ješt v garage....
![]()
![]()
...drž se svýho příjmení!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- Czert ZRX
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Tak tady je důvod proč mi okolí říká Čerte :)
--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
- DoktorZRX
- Ghostrider

Re: Tak tady je důvod proč mi okolí říká Čerte :)
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- farmář
- Ghostrider

farmář jsem asi všude, je to povolání, hobby, atd.... asi jsm zasáhl do pár idiotských debat o zemědělství a farmaření na netu vedených magory, co o tom ví prd ale fundovaně podané prd.A abych rovnou označil, kdo nebo co jsem zač.
Bylo jich více, američan osvoboditel, z čehož zbylo osvoboditel, po revoluci jsem jen na skejtu v Plzni na spicha do Č.údolí, kde stará parta měla jednu rampu, jezdili jsme s nima, ale mlátili mi ložiska a Masorád nebo Cucman zezdola řvali....kdo to sem jede? to je jak tank! Vítej američane, vítej osvoboditeli....a bylo vymalováno.
Jinak jsem byl ještě dědek, č.3, když č.2 se odstěhoval na hrad v pohraničí chovat koně, jako kastelán.... pak tuhle přezdívku znamenající starej na svůj věk, zneužili jedni chuligáni a už se k ní mám dojem radši nikdo nehlásí.A žádné dědo...ale dědek!takže dědku.
Jinak asi nic, s tímhle jsem si nějak vystačil a snad i vystačím...
jinak jsem Petr.
Bylo jich více, američan osvoboditel, z čehož zbylo osvoboditel, po revoluci jsem jen na skejtu v Plzni na spicha do Č.údolí, kde stará parta měla jednu rampu, jezdili jsme s nima, ale mlátili mi ložiska a Masorád nebo Cucman zezdola řvali....kdo to sem jede? to je jak tank! Vítej američane, vítej osvoboditeli....a bylo vymalováno.
Jinak jsem byl ještě dědek, č.3, když č.2 se odstěhoval na hrad v pohraničí chovat koně, jako kastelán.... pak tuhle přezdívku znamenající starej na svůj věk, zneužili jedni chuligáni a už se k ní mám dojem radši nikdo nehlásí.A žádné dědo...ale dědek!takže dědku.
Jinak asi nic, s tímhle jsem si nějak vystačil a snad i vystačím...
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
muj nick??? ...no to je jednoduche, zakladal jsem firmu, potreboval www stranky a chtel jsem aby to bylo celosvetove unikatni
...a tak jsem cast sveho prijmeni doplnil velkym X ... neco jako Akta X
...Ale tady na teplicku mam jeste jednu prezdivku pod kterou me zna cca 3/4 Teplic a tou je "Keňa" ...vznikla nekdy v prvni tride a dodnes se ji nemuzu zbavit
Maminka mi doma rikala Jéňo od jmena Jan, bratranec takhle na me zavolal ve skole, spoluzaci to vsak zaslechli spatne a v domeni ze na me volal Keno jsem uz navzdy zustal Kena 
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira