Vychytávka pro spolujezdce
Vychytávka pro spolujezdce
čus, madlo pro spolujezdce: http://www.superbike-online.cz/aktuality/vinxx-grip
Jj...tohle je super věc...
se švárou jsme se už o tom bavili, že bychom potřebovali něco takovýho...že ty naše se nádrže jen "dotýkají", ale mic moc držení to není...mno...takže tohle je best...jenže teďka už nemáme ani jeden mašinu, takže nic.... 
j...to je taky new message pro vás....už jsem bez ER-5ky...
takže jsem bez mašiny, ale fórum budu sledovat pořád...

j...to je taky new message pro vás....už jsem bez ER-5ky...

Chodí pěšky...zatím... 

A co bude jinýho? Že by další rexař?KorenER5 píše:Jj...tohle je super věc...se švárou jsme se už o tom bavili, že bychom potřebovali něco takovýho...že ty naše se nádrže jen "dotýkají", ale mic moc držení to není...mno...takže tohle je best...jenže teďka už nemáme ani jeden mašinu, takže nic....
j...to je taky new message pro vás....už jsem bez ER-5ky...takže jsem bez mašiny, ale fórum budu sledovat pořád...
![]()

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
-
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
To je ono děvčata maj nadání jezdit na tandemu (samozřejmě, že i některý za řidítkama
), pokud vezu někoho z kámošů tak se nadřu a oni jsou jak pytel živejch brambor. Zato Káťu za sebou ani necítím a jedu jako bych jel sám.

.......ZR7 - 2000........
\\\\CKC # 991////
Život jsou okamžiky co jsi prožil, tak nespi a jeď
\\\\CKC # 991////
Život jsou okamžiky co jsi prožil, tak nespi a jeď
To je logický, ta tvoje jako já jeho se vás držíme s láskou. Kámoš aby se držel s láskou, uznej, to snad ani nejdeKoren píše:No jako.... já nevím jak kluci, ale já bych tu svou nikdy nedal...mno a jak tady kdosi říkal, taky když vezu nějaký kámoše, tak tam jsou jak živej pytel...
![]()

Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní