Jirka_Z píše:Kdyz ja nevim, cetl jsem tu ruzny nazory lidi co to maj a popravde zadny nadseny reakce jsem nezaznamenal...

to prave mluvi tak trosku proti... jinak ten motor kdyz jsem si ji testoval se mi moc libil..., ale popravde nejak to "Ztko" asi neni to pravy pro me, ja chci neco lehkyho obratnyho a na cem se da "normalne" sedet... (Ideal supermoto, ale s tim se neda jezdit moc daleko no...

)
tak ten Puig samozrejme neco udela, jen nevim jestli je to lepsi nebo horsi... zvedne to napor vetru vys, coz pri "vzprimenem" posezu dost huci o prilbu (opravdu huci, nijak to s ni neclouma) kdyz vsak zalehnes tak se za nej vpohode schovas. S originalem jde vitr pod prilbu takze pri vzprimenem posezu prilba nehuci a cestovani (beznou rychlosti) je pohodlnejsi, pri vetsi rychlosti a zalehnuti se vsak za nej blbe schovas a tak pri velkych rychlostech vic trpis (brada na nadrzi). Delaji vsak jeste vetsi stitky, ty se mi vsak nelibi a tak ho nemame.
JInak co se tyka zminovane lehkosti a obratnosti, rekl bych ze je na tom Zetko dost dobre, alespon s tim s cim jsem mel moznost to srovnat, tak to byla pohadka. Pri presednuti ze Z1000 na ZRX je krasne poznat jak se musi clovek vic snazit aby s motorkou delal alespon podobne kousky jako se Zetkem

A cestovani v jednom je vpohode... se spolujezdcem neni pocitano (tedy mozna je ale jen s Alici, ta jedina je pry odolna, rikal Georg

)