VERSYS 650
VERSYS 650
Tak má staré dobré KLE důstojného nástupce. I když jsem spíše příznivcem klasického designu líbí se mi nový VERSYS daleko více než konkurent od suzuki V-STROM 650.
http://www.motorkari.cz/index.php?show=00000003622
http://www.motorkari.cz/index.php?show=00000003622
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No ten design předku je hodně odvážnej. Mě osobně se příliš nelíbí. Jako o nástupci KLE bych o Versysu příliš nemluvil, KLE bylo klasický soft endurko, tohle je spíš takovej hybryd stylu Multistrady (koneckonců je to jen zvedlá ER-6) a do terénu bych se s ním asi neodvážil...
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
Souhlas, vidím to přesně jako Ty ale BOHUŽEL je takový trend. Endura co se mi líbí ( a dá se s nimi jezdit v terénu ) se pomalu vytrácí a jsou nahrazovány motorkami co jim výrobci také říkají endura, ale já bych vřele souhlasil s názvem Hybrid.NRG píše:No ten design předku je hodně odvážnej. Mě osobně se příliš nelíbí. Jako o nástupci KLE bych o Versysu příliš nemluvil, KLE bylo klasický soft endurko, tohle je spíš takovej hybryd stylu Multistrady (koneckonců je to jen zvedlá ER-6) a do terénu bych se s ním asi neodvážil...
yamaha: 750 XTZ - 850(900) TDM
suzuki: DR 800 BIG - STROM
honda: Afrika - Varan
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mno, mas pravdu, je to ER6N zvednuta, vyztuzena, s jinejma vidlema a motorem co pujde vic odspodu...A co bys jinyho chtel od softendura?
Na jednu stranu chvalim pouziti vetsiny dilu z ERka, protoze tim padem to bude super endurko pod 200K, na druhou stranu, prave toto se mi nelibi...ER6 je krasna, ale Versys se mi na prvni pohled moc zatim nelibi. Ale ani ERko se mi na prvni pohled nelibilo. Tak uvidime na podzim, az to uvidim ve skutecnosti a jaka bude cena...
Ale osobne si myslim, ze vzhledem k celkem slusne oblibenosti teto kategorie motorek ma sanci na uspech vetsi nez Suzuki i Ducati a to nejen diky cene...
Na jednu stranu chvalim pouziti vetsiny dilu z ERka, protoze tim padem to bude super endurko pod 200K, na druhou stranu, prave toto se mi nelibi...ER6 je krasna, ale Versys se mi na prvni pohled moc zatim nelibi. Ale ani ERko se mi na prvni pohled nelibilo. Tak uvidime na podzim, az to uvidim ve skutecnosti a jaka bude cena...
Ale osobne si myslim, ze vzhledem k celkem slusne oblibenosti teto kategorie motorek ma sanci na uspech vetsi nez Suzuki i Ducati a to nejen diky cene...

Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
JJ, silniční funbike už by na ní sedělo... Mě se jen nelíbí, když výrobci prezentují jako endura tenhle typ motorek - nedokážu si představit, že bych s ní jezdil offroad. Nicméně by údajně měla mít volitelně i drátová kola. Ale spodek motoru nechráněnej a výfuk dole, to je mimo silnice dost blbá kombinace.
Karosa ZZ-R 1100
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: