Dovolená CKC 2009
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

Dovča
Přátelé, dovollil jsem si hlasovat pro Taliány, tak doufám, že vyjde termín, aby jste mě pak neproklínali, že jsme hlasoval a ve finále to nevyšlo. Kdo ví co bude za 3/4 roku, já vím rozdělaná stavba, ale než se úplně zadlužím, tak chci ještě někam vypadnout 
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Kuba
- Ghostrider

je jedno kam pojedu, s doboru partou bude krásně všude, Řecko je zatraceně moc lákavé, ale to je tak cesta (po vlastní ose)
na dva dny po 750 km a to už je utrpení a ne dovolená.....a pokud to bude 10 dnů, tak z toho 4 dny jen cesta
.....no, pořád to ještě není tak hrozné a dal bych to.
Pro lepší komfort to chce vzít přes Itálii, pak na trajekt a cestou trajektem si schrupneš a je to větší pohoda.
Zase dát jen Itálii je největší pohoda, je tam taky hezky a není to daleko.
Pak je ještě možnost dát na pár dnů Itálii, přesun Řecko a pak po několika dnech cesta zpěz po souši
na dva dny po 750 km a to už je utrpení a ne dovolená.....a pokud to bude 10 dnů, tak z toho 4 dny jen cesta
.....no, pořád to ještě není tak hrozné a dal bych to.
Pro lepší komfort to chce vzít přes Itálii, pak na trajekt a cestou trajektem si schrupneš a je to větší pohoda.
Zase dát jen Itálii je největší pohoda, je tam taky hezky a není to daleko.
Pak je ještě možnost dát na pár dnů Itálii, přesun Řecko a pak po několika dnech cesta zpěz po souši
Naposledy upravil(a) Kuba dne pát lis 14, 2008 09:21:08, celkem upraveno 1 x.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Kuba
- Ghostrider

bojím se o jednu věc a to :
když vyhraje Itálie, tak těm co chcou jinam to bude jedno a pojedou do Itálie, páč je to kousek a bude to pohoda
když vyhraje Řecko, tak ti co chcou jinam, tak do Řecka nepojedou, páč tam nejedou proto, že je to fakt dlouhá cesta
a z dovolené se stanou dvě skupiny Řecko a Itálie.
Pokud pojedem do Itálie, pojedou všichni...........já bych moc chtěl Řecko, ale protože se může stát to, že tam nakonec z cca 30ti lidí co jezdí CKC dovolenou pojede asi tak deset, tak budu tímto nucen dát hlas Itálii.
ehm......za Michalem si zaletím
když vyhraje Itálie, tak těm co chcou jinam to bude jedno a pojedou do Itálie, páč je to kousek a bude to pohoda
když vyhraje Řecko, tak ti co chcou jinam, tak do Řecka nepojedou, páč tam nejedou proto, že je to fakt dlouhá cesta
Pokud pojedem do Itálie, pojedou všichni...........já bych moc chtěl Řecko, ale protože se může stát to, že tam nakonec z cca 30ti lidí co jezdí CKC dovolenou pojede asi tak deset, tak budu tímto nucen dát hlas Itálii.
ehm......za Michalem si zaletím
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Kuba
- Ghostrider

už je to napravenoJana Kawa píše:hezky si to Kubo vymyslel a jsme tam, kde jsme byli
bojím se o jednu věc a to :
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Jana Kawa
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
ještě jeden nápad
CHorvatsko
sice to nezní tak vznešeně, jako jiné destinace, ale vím o místě pro nás jak stvořeném
Ve Vodici, apartmánový dům přímo na pláži, s bazénem, velkým venkovním posezením a dvěma grilama, je to blízko, je tam levně, není tam takové vedro a někteří by aspoň mohli vzít s sebou manželky, milenky, přítelkyně, které motky moc nemusí. My budeme jezdit na výlety a oni se budou válet u moře a bazénu
Co vy na to?
sice to nezní tak vznešeně, jako jiné destinace, ale vím o místě pro nás jak stvořeném
Ve Vodici, apartmánový dům přímo na pláži, s bazénem, velkým venkovním posezením a dvěma grilama, je to blízko, je tam levně, není tam takové vedro a někteří by aspoň mohli vzít s sebou manželky, milenky, přítelkyně, které motky moc nemusí. My budeme jezdit na výlety a oni se budou válet u moře a bazénu
Co vy na to?
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: ještě jeden nápad
Když neprojde (pro mě "exotičtější" Itálie), tak Chorvatsko beru, dle tvýho tipu, všema deseti!Jana Kawa píše:CHorvatsko...
Co vy na to?
PS: Už slyším Kinga, jak bručí, že to pro něho nebude dovolená, ale jak, kdyby jel do hokny...
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Vodice v Chorvatsku je sice relativně daleko (cca 900km, jak odkud), ale je to celé po dálnici (až na ten kousek přes kurvaslovinkozasrané), což je sice nuda, ale teoreticky se to s vypětím všech sil dá zajet za den.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Já bych to viděl asi takhle - mrkněte se sem http://bikerwelt.at/ tam je plno tipů, kde se dá jezdit po Rakousku.
Účastnit se nebudu, ale jet 1000 kilometrů tam a zpět mi přijde až moc... vemte si, jak to vypadalo, když se jelo jen do toho Zell am See...
Účastnit se nebudu, ale jet 1000 kilometrů tam a zpět mi přijde až moc... vemte si, jak to vypadalo, když se jelo jen do toho Zell am See...
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye