Ladis píše:Ježíš...tak dobře, tak teda po 180-té..."Seznam uživatelů", který je zde na foru jsou lidi, kteří se regli do fora, což nemá s registrací v CKC nic společnýhoMesr píše:A koukal jsi se do seznamu uživatelů?Mrkni.Ale nebude to dlouho trvat a budu se ucházet i o místo v klubu,jsem tu zaregistrovaný pár týdnů,proto ten ranec kalendářů,jak se na vojně říkalo číslu,zduřKdyž dám v tomto seznamu řazení třeba podle počtu příšpěvků, tak jsi rázem se svými 10 příspěvky # 1297
![]()
Takže až se regneš do klubu a budeš zařazen do databáze, tak si pak svoje číslo dej do podpisu - tohle z fora je fakt k ničemu!
Jak vznikl váš NICK (přezdívka)?
- *Pat*
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
" zx 6r - 01" zelená uklidňuje !
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
- *Pat*
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
hmmm, skoro jsem dostal strach ... asi si zajdu večer se čbánem pro zubříka. - snad se z toho dostanu !Mesr píše:Raci sou možná v klídku,jenže kombinace valacha z Bystřice pod Hostýnem - Pate,a štíra,dělá poměrně výbušnou směs,protože tak dlouho se chodí s hrnkem pro vodu ,až se jednou donese pivo - přerovský Zubr,teď mluv
" zx 6r - 01" zelená uklidňuje !
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
" ZRX 1100 "
CKC * 1068*
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Pivo si s tebou někdy rád dám...jen jsem upozornil (po několikáté), jak se věci mají..., chtěl jsi mě opravit a já to následně uvedl na pravou míru.Mesr píše:Raci sou možná v klídku,jenže kombinace valacha z Bystřice pod Hostýnem - Pate,a štíra,dělá poměrně výbušnou směs,protože tak dlouho se chodí s hrnkem pro vodu ,až se jednou donese pivo - přerovský Zubr,teď mluv
Howk - zpět k tématu
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Majdinka. Řídila jsem se heslem, že se musím chválit sama, bo to za mě nikdo neudělá. A když se chválím, jak jsem neodolatelně dokonalá, že klon by se hodil
, jsem si sama sobě Majdinka. Jinak mi téměř všichni říkají Majda, občanským jménem Magda. Nikoliv Magdaléna, už v porodnici na mě byli oškliví a šetřili s písmenkama. 
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní
- Lali
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
No vidíš na tobě šetřili s písmenkama a u mě to přehnaliMajdinka píše:Majdinka. Řídila jsem se heslem, že se musím chválit sama, bo to za mě nikdo neudělá. A když se chválím, jak jsem neodolatelně dokonalá, že klon by se hodil, jsem si sama sobě Majdinka. Jinak mi téměř všichni říkají Majda, občanským jménem Magda. Nikoliv Magdaléna, už v porodnici na mě byli oškliví a šetřili s písmenkama.
ZR 750 F3 (ZR-7) '02
****2nd place****
****2nd place****