Aš-Jablunkov
Aš-Jablunkov
Chystá se na příští rok jízda krzevá republiku, z Aše do Jablunkova.
info na http://www.as-jablunkov.wgz.cz/
přihášení z CKC :
Myš
Zbynďa
Doktor
Zdrahy
Kuba
Ladis + Lali
Maverick + Blanka
Helča
Maja ZRX+baťůžek
Mates
Marek
Roman
Není zájem to moc zveřejňovat, aby na nás nedělal někdo lov a pak si udělal senzaci z toho, že se pár lidí chce projet, takže pls opatrně s podrobnostma, lépe řešit třeba přes PM. Případné zásadní nové info budou dostávat výše jmenovaní a další, pokud se zaregistrujou u pořadatele.
info na http://www.as-jablunkov.wgz.cz/
přihášení z CKC :
Myš
Zbynďa
Doktor
Zdrahy
Kuba
Ladis + Lali
Maverick + Blanka
Helča
Maja ZRX+baťůžek
Mates
Marek
Roman
Není zájem to moc zveřejňovat, aby na nás nedělal někdo lov a pak si udělal senzaci z toho, že se pár lidí chce projet, takže pls opatrně s podrobnostma, lépe řešit třeba přes PM. Případné zásadní nové info budou dostávat výše jmenovaní a další, pokud se zaregistrujou u pořadatele.
Naposledy upravil(a) misak39 dne čtv úno 05, 2009 11:21:33, celkem upraveno 9 x.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
No, na pincku to je tak na tejdenZ. píše:Koukal jsem se na to už dřív a na motorkářích - bláznivá myšlenka.
Nakonec proč ne, může to být sranda. Pokud bych jel, rozhodně nepojedu na čas, ale pro radost. A dokonce bych uvažoval jet na pincku ...

Pro mě to není na čas, ale na zábavu-víš přece, že jsem všude poslední

*CKC 102*
*CKC 102*
- Cowboycolo
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
Já mám času dost myšáku.misak39 píše:No, na pincku to je tak na tejdenZ. píše:Koukal jsem se na to už dřív a na motorkářích - bláznivá myšlenka.
Nakonec proč ne, může to být sranda. Pokud bych jel, rozhodně nepojedu na čas, ale pro radost. A dokonce bych uvažoval jet na pincku ...![]()
Pro mě to není na čas, ale na zábavu-víš přece, že jsem všude poslední![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Pokud jsem pochopil správně:
v pátek sraz v Aši, v sobotu ráno start po jenom (bysme si dohodli malou skupinku 3-4 motky) pak na pohodu dojet do Jablunkova, tam večer lehce společensky pobejt a v neděli domů. Tak to vidím já, a pořadatelé mají hlavní cíl dojet všichni a v celku! (teda tak to aspoň deklarujou na stránkách viz odkaz výše) Je to spíš recese než závod, i když nelze vyloučit výskyt magorů (jako ale všude) ale to by nebyl náš problém. Tož tak.
v pátek sraz v Aši, v sobotu ráno start po jenom (bysme si dohodli malou skupinku 3-4 motky) pak na pohodu dojet do Jablunkova, tam večer lehce společensky pobejt a v neděli domů. Tak to vidím já, a pořadatelé mají hlavní cíl dojet všichni a v celku! (teda tak to aspoň deklarujou na stránkách viz odkaz výše) Je to spíš recese než závod, i když nelze vyloučit výskyt magorů (jako ale všude) ale to by nebyl náš problém. Tož tak.
*CKC 102*
*CKC 102*
- Kuba
- Ghostrider
misak39 píše:Pokud jsem pochopil správně:
jsem pro, jedéééém
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R