Děkuju ta projevenou důvěru a jestli bude souhlas tak to beru. Jen mi dejte vědět admini co a jakZdrahyZX9R píše:Neočekávám návštěvu adminů - VW mají čerstvý přírůstek a tak budou předpokládám předvádět miminu všechny příbuznéno a Čoud ??? už jsem ho neviděl a ani o něm neslyšel ani nepamatuju
ale třeba se mýlím a někdo z nich dorazí. Jinak by mohl být výběrem desátků pověřen Doktor - má na starost členskou základnu a tohle k tomu nějak patří
navíc je spolehlivý a důvěryhodný
jo a taky umí nejrychleji sundat výfuk
povánoční sklípek
- DoktorZRX
- Ghostrider

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

Kubo, díval jsem se teď na první stránku účastníků sklípku a nenašel své jméno, jak si to mám vysvětlit
Chápu, že se může potopit loď, můžu se zabít na lyžích nebo někde cestou, ale já tam v sobotu odpoledne prostě dorazím i kdyby tragače padaly. Napiš mě tam alespoň oranžovou barvou když né červenou

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

Čoud jede se mnou autem, tak snad dorazíZdrahyZX9R píše:Neočekávám návštěvu adminů - VW mají čerstvý přírůstek a tak budou předpokládám předvádět miminu všechny příbuznéno a Čoud ??? už jsem ho neviděl a ani o něm neslyšel ani nepamatuju
ale třeba se mýlím a někdo z nich dorazí. Jinak by mohl být výběrem desátků pověřen Doktor - má na starost členskou základnu a tohle k tomu nějak patří
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Kuba
- Ghostrider

měl se během dne po domluvě s Marlborkou ozvat zda pojedou............ale to už bylo před týdnemZRX 1984 píše:Čoud jede se mnou autem, tak snad dorazíZdrahyZX9R píše:Neočekávám návštěvu adminů - VW mají čerstvý přírůstek a tak budou předpokládám předvádět miminu všechny příbuznéno a Čoud ??? už jsem ho neviděl a ani o něm neslyšel ani nepamatuju
)))) Myslel jsem to jako motivaci pro ostatní
))))))
tak páč jede Milda, tak já už nejsem na sklípku a pojedu k rodičům, mám to 10 km, to není problém
pokud pojede Čoud, tak nevím teda kde bude spát........
Naposledy upravil(a) Kuba dne pát lis 07, 2008 10:04:49, celkem upraveno 1 x.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
[quote="Kuba ZRX"]tak Čoud jede sobota - neděle......to ještě spaní je[/quo
Heleď já jsem mu psal, že jedem pátek až neděle. Psal, že bude rád, když ho vezmu, tak nevím jak to má, Někam se snad vejde, třeba někdo nedorazí nebo tak, uvidíme, třeba nepojede...
Heleď já jsem mu psal, že jedem pátek až neděle. Psal, že bude rád, když ho vezmu, tak nevím jak to má, Někam se snad vejde, třeba někdo nedorazí nebo tak, uvidíme, třeba nepojede...
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Do Kyjova trefíš a tam za autobusákem tuším doleva, všimnout si značení na Kostelec a za chvíli jsi tam. Tam projedeš vlastně až za vesnici a nakonci jedeš z kopce a voalá, napravo za potokem to je

Naposledy upravil(a) Zdrahy dne pát lis 21, 2008 12:10:28, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Co chceš víc, než GPS souřadnice, který mají na webu?ZRX 1984 píše:Nedala by se sehnat nějaká přesná adresa nebo plánek kudy tudy do bavorova? Na tom jejich webu toho není mnoho vidět
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********