New Ninja tuning (nyní pro ZX6R rv06)
New Ninja tuning (nyní pro ZX6R rv06)
Zdar lidi,
shánim nějaký vychytávky na změnu vzhledu mojí ZX-9R rv 00 . Zatim sem našel jen podsedlovku. Na fotkách sem ale viděl náhradu za přední světlo -takový dvě čočky (celej díl na výměnu místo světla), ale nikde to nemaj. Nevíte o tom někdo něco? Případně nevíte o jinejch vychytávkách? Třeba nějaký dobrý polepy ala airbrush (pze airbrush cely masiny je malinko moc drahej)?
Díkes
shánim nějaký vychytávky na změnu vzhledu mojí ZX-9R rv 00 . Zatim sem našel jen podsedlovku. Na fotkách sem ale viděl náhradu za přední světlo -takový dvě čočky (celej díl na výměnu místo světla), ale nikde to nemaj. Nevíte o tom někdo něco? Případně nevíte o jinejch vychytávkách? Třeba nějaký dobrý polepy ala airbrush (pze airbrush cely masiny je malinko moc drahej)?
Díkes
Naposledy upravil(a) Elvis. dne pon pro 04, 2006 22:01:23, celkem upraveno 1 x.
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No, to predni svetlo se mi nezda nejake extra krasne...ale kazdej mame jinej vkus.
Ohledne polepu, jeden clen klubu ma reklamku a dela nam vsechny samolepky, prouzky na rafky, vlajku apod. takze se s nim klidne dohodni, je z Hradce Kralove. Tady je na nej mail: mdesign@mdesign.cz
Ohledne polepu, jeden clen klubu ma reklamku a dela nam vsechny samolepky, prouzky na rafky, vlajku apod. takze se s nim klidne dohodni, je z Hradce Kralove. Tady je na nej mail: mdesign@mdesign.cz
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019

koukam, že se tu bavim spíš sám se sebou. Tak mám pro vás novinku. Udělal sem návrh jak bych si představoval tu svojí úpravu, tak na to jukněte a přidejte please svoje poznamky.
http://paja.xf.cz/in/moto/tuned_ninja.jpg
http://paja.xf.cz/in/moto/tuned_ninja.jpg
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No, kamarade, kazdej mame jinej vkus, ale bila Kawasaki???
To je stejne osklivy jako ruzovy ferrari...To k sobe opravdu nejde...Ty plameny nejsou spatny, ale na silnici se nehodej a sedlo z 12ky...mno...nevim, psal jsi ze chces delat tuning, ne prestavbu na cestak...Neber si to nejak osobne, ale tato podoba Ninjy se mi opravdu nelibi, nevim jak vypada v soucasnosti, ale na fotce je videt, ze fakt bila neni...
VT se taky tak trosku zabyvam, jestli chces, posli mi nejakou dobrou fotku sve motky a zkusim ti nejake upravy "vykouzlit"...
To je stejne osklivy jako ruzovy ferrari...To k sobe opravdu nejde...Ty plameny nejsou spatny, ale na silnici se nehodej a sedlo z 12ky...mno...nevim, psal jsi ze chces delat tuning, ne prestavbu na cestak...Neber si to nejak osobne, ale tato podoba Ninjy se mi opravdu nelibi, nevim jak vypada v soucasnosti, ale na fotce je videt, ze fakt bila neni...
VT se taky tak trosku zabyvam, jestli chces, posli mi nejakou dobrou fotku sve motky a zkusim ti nejake upravy "vykouzlit"...

Ninja 1000SX AKA Saxana
OK.... to sedlo menit nebudu... necham tam puvodni a plameny tomu fakt asi moc nesedi.... kouknul sem na web a nasel kawu co jezdi v moto GP, zmenil malinko barvy a neco pridal -sedla a modrejch malickosti si nevsimejte, ty nebudou, ale myslim ze tenhle novej navrh je uz super... Co vy na to? http://paja.xf.cz/in/moto/ninja3_komplet.jpg
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
http://paja.xf.cz/in/moto/front_black&g ... stripe.jpg
Tohle je ještě pro představu jak bude vypadat ze předu.
4 Čoud:
Dík za nabídku, ale já si chci návrh udělat sám... mám prostě nějakou představu.... Určo bys to zvlád líp nakreslit, ale mě jde spíš o tu představu... A myslim, že teď už je to good.
Tohle je ještě pro představu jak bude vypadat ze předu.
4 Čoud:
Dík za nabídku, ale já si chci návrh udělat sám... mám prostě nějakou představu.... Určo bys to zvlád líp nakreslit, ale mě jde spíš o tu představu... A myslim, že teď už je to good.