povánoční sklípek
OK, budu s vami pocitat...ZdrahyZX9R píše:Hele Honzku, jestli je to nabídka tak bych řekl že se domluvíme

Mel jsem jet za 14dnu na tyden do Holandska, ale budu predelavat byt, tak snad vyrazim zacatkem pristiho roku...
Taky muzu privest na kostovacku letosni urodu, at to Elvise hned neslozi...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Roman - ZX12
- Easy slider
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Jani, já to číslo smazalJana Kawa píše:Čolásek nikde pěšky chodit nebude!MICHALIS TSIOLAS píše:Baťůžek chce přijít pěšky z KyjovaJe to cca 3 km
Máš na mě číslo, tak zavoláš a jedu, stejně nepiju, jsem dlužníkem, takže ti v ČR dělám taxíka

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
Ahoj,Kuba ZRX píše:to bude zase akce, už ať je to tady
dlouho jsem tady nebyl a tak jsem překvapen co všechno se zajímavého dozvídám

ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- Kuba
- Ghostrider
tak se tam v sobotu zastavte, není to dalekoPepa píše:Ahoj,Kuba ZRX píše:to bude zase akce, už ať je to tady
dlouho jsem tady nebyl a tak jsem překvapen co všechno se zajímavého dozvídám. Jenže bohužel se nebudu moci zúčastnit
, v tom termínu k nám přijedou dlouho nevidění příbuzní ze Slovenska, to jsem mezitím vůbec netušil. Velká škoda
, protože jsem vlastně od Mlýnků nikde nebyl a jelikož pocházím z jihu (Čejč) tak mám sklípky rád. Pokud by se situace nějak změnila, tak dám vědět.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Dotázek
Nazdárek, měl bych jeden dotaz. Bude ve sklípku možno zaplatiti příspěvek. Platil jsem asi v Dubnu, ale radši bych to měl z krku, abych na to nemusel myslet. Co na to admini? Jo a zrodil se mi nápad na jeden srazík ve východních čechách, ale víc ve sklípku, nebudem to tady zaneřáďovati 

ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Re: Dotázek
jasně, někdo tě tam zkásne a my to potom propijemeZRX 1984 píše:Nazdárek, měl bych jeden dotaz. Bude ve sklípku možno zaplatiti příspěvek. Platil jsem asi v Dubnu, ale radši bych to měl z krku, abych na to nemusel myslet. Co na to admini? Jo a zrodil se mi nápad na jeden srazík ve východních čechách, ale víc ve sklípku, nebudem to tady zaneřáďovati

G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- Kuba
- Ghostrider
Re: Dotázek
můžeš to zaplatiti u Georga, protože má dobrý nápadGEORG píše:jasně, někdo tě tam zkásne a my to potom propijemeZRX 1984 píše:Nazdárek, měl bych jeden dotaz. Bude ve sklípku možno zaplatiti příspěvek. Platil jsem asi v Dubnu, ale radši bych to měl z krku, abych na to nemusel myslet. Co na to admini? Jo a zrodil se mi nápad na jeden srazík ve východních čechách, ale víc ve sklípku, nebudem to tady zaneřáďovati![]()
![]()
G.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Neočekávám návštěvu adminů - VW mají čerstvý přírůstek a tak budou předpokládám předvádět miminu všechny příbuzné
no a Čoud ??? už jsem ho neviděl a ani o něm neslyšel ani nepamatuju
ale třeba se mýlím a někdo z nich dorazí. Jinak by mohl být výběrem desátků pověřen Doktor - má na starost členskou základnu a tohle k tomu nějak patří
navíc je spolehlivý a důvěryhodný
jo a taky umí nejrychleji sundat výfuk 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209