Kuba má pravdu - vloni se tombola dělala s výnosem pro CKC Racing team a dělalo se to naprosto veřejněKuba ZRX píše:byla to tombola, ale peníze za prodané lístky byly pro racing team ........což bylo naprosto veřejné a každý o tom věděl.Ladis píše:Já jen nějak nechápu, co má společného tombola se "získanými" penězi na nahříváky...
Bude teda na sklípku TOMBOLA nebo DRAŽBA![]()
páč nás ta sezona stojí ranec, tak se hodí každá koruna..tisícovka...když už jezdíme za czech kawasaki club RT
povánoční sklípek
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
CKC # 209
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Jo takhlééé, jsem konev, nedošlo mi, že tombola má i tento "výnos" z prodeje lístků...Kuba ZRX píše:byla to tombola, ale peníze za prodané lístky byly pro racing team ........což bylo naprosto veřejné a každý o tom věděl.Ladis píše:Já jen nějak nechápu, co má společného tombola se "získanými" penězi na nahříváky...
Bude teda na sklípku TOMBOLA nebo DRAŽBA![]()
páč nás ta sezona stojí ranec, tak se hodí každá koruna..tisícovka...když už jezdíme za czech kawasaki club RT
Jak to bylo loni nevím, proto se ptám a to jen, abych věděl! Rád přispěju na dobrou věc, takže nezbývá než doufat, že na mě (narozdíl od Mlýnků) nějaký lístky do tomboly zbydou, nesmím to tentokrát podcenit!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Mas dobry napad, ale proc se budu mackat v narvanym osobaku a doma mi bude stat prostorny autobusElvis. píše:Jirka_Z píše:Jedu taky v patek nekdy kolem obeda (mozna pred - jak se vzbudim) Beroun - Praha - D1 atd... jestli chcete mam 4mista - a firemni naftu - toz tak jak rika Dak...
A co takhle vzit honzika do sluzebaku a pojedem vsici tvojim? Spocitejte to nekdo a nahlaste se kdo jede z Prahy at se to nejak rozumne zorganizuje
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

Jezdit do Brna je nesmysl, už mám nalezený spoj autobusem z Prahy přímo až do Kyjova a pak je to už kósek pěšky, takže se uvidíme v sobotu odpoledne (dá-li bůh).ZdrahyZX9R píše:Michale my tam budeme už od pátku, ale v nejhorším pro tebe nějak někdo z nás sjede v sobotu do BrnaMICHALIS TSIOLAS píše:Lidičky, znovu se ptám, v sobotu 27.12. dopoledne, nepojede někdo z vás z Prahy, Pardubic nebo Brna do sklípkuRád bych se nalodil
to ještě domluvíme!
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
Proc mackat? Kdyz budem 4 tak se v klidu vlezem do osobacku... ale pokud nas bude vic, tak prijde autobus vhod... tak by se moh jirka pridat k nam... jen me prijde zbytecny jezdit deseti autama po jednom. Tot vse. A organizovat neco je slozity, ale kdyz se nahlasej vsichni co tam jedou z prahy, tak to spocitame, spocitame auta a jedeeeeeeeeeem. Taky vic lidi v aute je vetsi prdel viz. kdyz nas s Chozem a jeste nekym vezl VW a Peta loni na skalku... Chlastalo se uz cestou a byla prdeeeeeel 
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
No jestli dojedeš do Kyjova, tak to už tě tuplem někdo dovezemeMICHALIS TSIOLAS píše:Jezdit do Brna je nesmysl, už mám nalezený spoj autobusem z Prahy přímo až do Kyjova a pak je to už kósek pěšky, takže se uvidíme v sobotu odpoledne (dá-li bůh).ZdrahyZX9R píše:Michale my tam budeme už od pátku, ale v nejhorším pro tebe nějak někdo z nás sjede v sobotu do BrnaMICHALIS TSIOLAS píše:Lidičky, znovu se ptám, v sobotu 27.12. dopoledne, nepojede někdo z vás z Prahy, Pardubic nebo Brna do sklípkuRád bych se nalodil
to ještě domluvíme!
ZRX 1200 S-R
CKC # 209
CKC # 209
Jelikoz vozim nase trhace v autobusu, tak Dannyho chlupy by nebyli prekazkou...ZdrahyZX9R píše:No my asi pojedeme našim šeskonemeskym wagenem, protože povezeme Dannyho - ne že bych měl nějakou radost z řízení,(ba naopak, vloni jsem navíc nebyl takřka schopný řídit zpátky) ale nikdo by asi neměl radost ze zachlupaceného auta
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim, ze ve vic lidech je vetsi sranda, ale popravde mam naftu na CCS takze proc bych nejel... gumy taky plati firma takze vo co go?
Mezi nama velmi rad nekoho vezmu, samotnymu mi bude nuda, ale jedu svym urcite...
Michalis - nebooj nekam pro tebe dojedem - staci zavolat... Řek řeka nikde nenecha...
Mezi nama velmi rad nekoho vezmu, samotnymu mi bude nuda, ale jedu svym urcite...
Michalis - nebooj nekam pro tebe dojedem - staci zavolat... Řek řeka nikde nenecha...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...