Skryté, ty já miluju! Co takhle zvednout tónované hledí???
kdo je přítomen:
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
kdo je přítomen:
7 registrovaných, 1 skrytý a 5 anonymních
že by VIP čtenář?
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

njn...prostě lidi jsou rádi v anonymitě...nevím čím to je, ale prostě když si chci někde něco číst nebo něco, tak se tam regnu a mám pokoj...
pak už každej ví, podle jména kdo to je a tak...
(teda ne že bych z vás někoho někdy viděl...
jo viděl... Čouda...)
ale prostě se sem regnu a hotovo... a ke všemu mi v garáži stojí Kawa... 
Chodí pěšky...zatím... 
korenER5 má pravdu. Lidi jsou srabi. Obzvlášť tady v tom našem státečku. Co kdyby "anonyma" majícího Hondu přistihl jeho soukmenovec jak prochází forum kawa. To byl byl půůůůser. Tak bude raději anonym ... ale ono to bude asi složitější s těma anonymama ... 
Anonym je pro mě v pohodě, taky, než jsem se stal členem jsem jako anonym prohížel do čeho lezu.
Anonym je pro mě v pohodě, taky, než jsem se stal členem jsem jako anonym prohížel do čeho lezu.
Naposledy upravil(a) Z. dne úte lis 04, 2008 08:46:49, celkem upraveno 3 x.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Registrovaní jsou jasní... 
Skrytí - to je otázka (tuhle možnost znám z možnosti osobního nastavení v profilu, popř. od admina), nevím, jestli se to zde používá...
Anonymní - jsme přece on-line a všichni víme, kolik lidí serfuje denně po netu. Něco hledáš a kolikrát se dostaneš na takový stránky, který bys ani nečekal, že existujou (viz můj případ, jak jsem došel k CKC) a taky jsem tím pádem bych chvilku anonymní, než jsem okoukal, co a jak a regnul se...
Spoustu mých známích díky mě vědí o CKC a rozhodně jim přece nebudu zakazovat, aby se podívali, jak vypadá web takovýho klubu!
Jestli chcete mít z fora rezervaci, tak opět stačí jen malej admin zásah a bez registrace si kromě obsahu fora nepřečte nikdo ani řádek!
Skrytí - to je otázka (tuhle možnost znám z možnosti osobního nastavení v profilu, popř. od admina), nevím, jestli se to zde používá...
Anonymní - jsme přece on-line a všichni víme, kolik lidí serfuje denně po netu. Něco hledáš a kolikrát se dostaneš na takový stránky, který bys ani nečekal, že existujou (viz můj případ, jak jsem došel k CKC) a taky jsem tím pádem bych chvilku anonymní, než jsem okoukal, co a jak a regnul se...
Spoustu mých známích díky mě vědí o CKC a rozhodně jim přece nebudu zakazovat, aby se podívali, jak vypadá web takovýho klubu!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********