BATŮŽČÍ FORUM
- magda
- Babyrider
dáš
No včera nám na pumpu zas dělali závoz phm,takže jedem opět naplno.....odpoledne se dovíme,jak to bude s kolegou,zda už konečně nastoupí,či nás v tom maratonu ještě chvíli nechá......pěkný den Vám všem.Šíleně u nás fouká vítr,před chvílí jsem byla s kocourem venku a ten lítal za lítajícím spadaným listím jak drak....tak mám po rozcvičce.Ted' dám kafíčko a cigárko a utíkám na vlak.
věřím...že bude líp.
jo,tak to je dobry..Majdinka píše:No bodejť, když ruce taháme z dřezu, jen když přivezou uhlí666S999 píše:jasan, když ženská říká, že nemůže, tak má minimálně 50% rezervu!Dášenka píše:Magdi,tak to ve zdravi prezij,vis,ze zensky vydrzi vic nez chlapi...ze panove?![]()

DoktorZRX
Kawasaki ZRX 1100
Kawasaki Zephyr 1100
Kawasaki ZRX 1100
Kawasaki Zephyr 1100
Však to já taky a myslím, že je nás docela dost. Viz kuřárna na SkalceDášenka píše:jo,tak to je dobry..Majdinka píše:No bodejť, když ruce taháme z dřezu, jen když přivezou uhlí666S999 píše: jasan, když ženská říká, že nemůže, tak má minimálně 50% rezervu!![]()
...mam rada zensky se smyslem pro humor

I když je to zde téměř zakázané, nutí mě to napsat i něco k problému Verča vs.Fanuš. Verča je super holka, taky nepostrádá humor, Fanuša témeř neznám ani nevím, co se mezi nimi stalo a je to jejich věc. Občas se v partě lidí stane, že se dva rozejdou, ale parta lidí je chce oba. A vyřešit si to musí ti dva, jak zde již bylo psáno. Chtějí se sobě vyhýbat, protože setkání bolí a proto téma Fanušova operace a následná rekace na tvůj příspěvěk. Pozdravuj Verču, vyřiď, a't se taky ukáže na fóru a že jí držím palce, ať ona i Fanuš najdou sílu na to, jak se potkávat na KAWA akcích bez emocí.
Majdinka ER-5
život je snění a sny se občas plní
život je snění a sny se občas plní