Akrapovič

a taky vejfuky, brzdy, gumy a jiný drobnosti...
Odpovědět
Petan
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Akrapovič

Příspěvek od Petan » pon říj 27, 2008 08:06:19

Čaues.Jak už víte koupil jsme si ninja a furt Vás tu na fóru nečím otravuju :/ . - zásobuju blbýma dotazama ;)

Teď řeším Výfuk :) , bývalý majitek uvedl že s motorku nespadl , ale motorká má pomačkaný výfuk - snaha byla výfuk porovnat ale není to nic moc, řekl mi že to tak už přivezl ze zahraničí.Takže páč se blíží zima napadlo mě že bych nechal někde stočit nový ovál na Výfuk - jako myslím plech nerezový a celý výfuk předělal- toť první otázka : bude to velký problém? nebude ztoho nějaký průser?

a za další : někde na fóru jsem viděl fotku byl tam vyfocený akrap. a místo nálepky akrap. tam měl jako že nevím jak se tomu říká prostě vybroušený nápis Akrapovic a pod tím Exhaust system Technologi a znak . pokud by to vyšlo s tím novým oválem určitě bych to chtěl taky vybrousit- kámoška je vyučená jako rytec kovů tak prej by to enbyl problém......

tak se chci zeptat jestli někdo nevíte od koho to je příspěvek,skoušel jsem to hledat ale marně ,tak pokud by někdo věděl..at' se ozve díík
ZX6R NINJA - když jí miluješ není co řešit ....
Modrej slimejš xD

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pon říj 27, 2008 09:38:31

Hele Peťane, pokud s tím nemáš zkušenosti, tak bych se do výroby nepouštěl. Nech si výfuk přebalit od někoho kdo to umí - nejlépe Creptus, Tenax a další. Jinak to bude vypadat k praseti a nápis Akrapovič na tom bude k smíchu. Ten ostatně bude poměrně směšný na čemkoli co firmu Akrapovič nikdy nevidělo. Lidi co se v tom vyznají nad tím výtvorem budou krčit rameny a místní strejci před hospodou tomu stejně nerozumí, takže to neocení. :)
To už by jsi si mohl nastříkat na nádrž nápis Honda a namalovat tam to křídlo "protože to vypadá hezky" :roll:
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Petan
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petan » pon říj 27, 2008 10:32:16

jako já nemyslím výrobu ,on to je fakt akapovič origo,jsou tam i ladění svody + výfuk akrap. ale jak sem psal je pomačkaný..jen bych chtěl nový obal - ovál, nevypadá to moc pěkně pomačkané.........
ZX6R NINJA - když jí miluješ není co řešit ....
Modrej slimejš xD

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pon říj 27, 2008 11:23:58

Jak říkám, výfuk ti přebalí prakticky každý výrobce - takže za rozumnou cenu v Creptusu, Tenaxu a dalších...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

jaris
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaris » pon říj 27, 2008 15:29:45

nedavno sem koukal na http://www.svarim-vsechno.cz/ maj taam pekny fotky, ale osobni zkusenost s nima nemam...
ZXR 750 '93
__CKC201__

Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dak » pon říj 27, 2008 16:22:45

Tak pokud nespěcháš, přebalení bych dokázal udělat. Už sem to dělal. Z nerezu nebo lakovaný plech. Akorát stím vnitřkem bych si radši moc nehrál, bo nevíš co se može po.... Kdyžtak dej echo. Času mám.........
Dak
CKC -015-

Odpovědět