povánoční sklípek
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- Roman - ZX12
- Easy slider
- Kuba
- Ghostrider
snažím se to dát pomalu dohromady, tak bych rád poprosil od každého i už od těch kdo jdou v seznamu, napsat do PM
kolik míst a od kdy do kdy.......poprosím obratem, je nutné to dát dohromady. Vzhledem k počtu míst, asi opravdu někdo bude spát v penzionu vedle a nebo to uděláme tak, že se tam prostřídáme, ti co odjedou v sobotu, budou nahrazeni někým jiným.....prosím posílejte obratem, dííííííky
seznam na první stránce je prozatím jen pro přehled, tak se zatím nerozčilujte.
kolik míst a od kdy do kdy.......poprosím obratem, je nutné to dát dohromady. Vzhledem k počtu míst, asi opravdu někdo bude spát v penzionu vedle a nebo to uděláme tak, že se tam prostřídáme, ti co odjedou v sobotu, budou nahrazeni někým jiným.....prosím posílejte obratem, dííííííky
seznam na první stránce je prozatím jen pro přehled, tak se zatím nerozčilujte.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Kuba
- Ghostrider
Možná tentokrát bude na operaci Verča, Fanuš prostě pojede.Dášenka píše:Tak by me zajimalo,co si necha odoperovat Fanus dva dny pred Sklipkem tentokrat...,kdyz zjisti,ze jede Verca.
Je to kamarád a je to motorkář a má kawasaki, oba na sraz prostě není možné.
Fakt se hrozně omlouvám, proti Verči nic nemám, Fanuš je kawák a tak na srazu bude
A pokud začínáte slovy, co budou tentokrát Fanušovi operovat? Tak to už zavání jasnou provokací a to není hezké
doufám, že toto rzhodnutí nemá vliv na vaši učast. děkuji za pochopení
(kurva, piča, mrdat........proč to musím řešit zrovna já)
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R