Hospoda V Práglu, pokud moľno pravidelně :-)
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Fábie nic nevydrží
A výstaviště se postaví noví a zase se pronajme nějakýmu kámošovi, hoši prachy se musej točit 
Jinak Honzo, rád slyším, že to dopadlo jenom s materiálníma ztrátama. Akorát teda po výstavě budu muset zamluvit jinou putyku... Máme dobrou v Zelenči, ale sem asi nikdo nebude chtít jet, takže zbude asi jenom Houbař

Jinak Honzo, rád slyším, že to dopadlo jenom s materiálníma ztrátama. Akorát teda po výstavě budu muset zamluvit jinou putyku... Máme dobrou v Zelenči, ale sem asi nikdo nebude chtít jet, takže zbude asi jenom Houbař
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
No joi, příští dvě výstavy budou na venkovským výstavišti v zatáčce - odtamtud nikdo do zelenče chlastat nepojede - i když jsou to srovnatelný metropolevolkswagen píše:Fábie nic nevydržíA výstaviště se postaví noví a zase se pronajme nějakýmu kámošovi, hoši prachy se musej točit

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- lukas.01
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Ono to asi opravdu bylo hodně rychlé, jak bylo vidět v TV a co psal Honza, takže čidla by nic neurychlily. Stabilní hasící zařízení (jako jsou v obchodních domech) by asi zmírnilo rychlost šíření požáru a možná by ho i zastavilo, ale u takhle staré stavby nikoho nenapadlo ho tam dodatečně instalovat, nebo třeba památkáři zaúřadovali. Věřím že po rekonstrukci už tam bude, předpokládám že bez toho jim to neschválí. V každém případě je to velká škoda, když jsem to viděl, bylo mi celkem smutno a říkal jsem si "Ty vole, Honzovi shořela hospoda". Doufám, že se jim to podaří co nejrychleji dát do původního stavu.KankX píše:totalni katastrofa...nechapu ze tam nemeli nejakou zabezpecovacku, cidla nebo neco
ZZR 1400 L.E.
Estrella 250
CKC # 568
Estrella 250
CKC # 568
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jeste stale kdyz nekde vidim fotku toho palace, tak je mi takove smutno... ani nevim proc, zase az tak velkej vztah jsem k te budove mit nemohllukas.01 píše:Ono to asi opravdu bylo hodně rychlé, jak bylo vidět v TV a co psal Honza, takže čidla by nic neurychlily. Stabilní hasící zařízení (jako jsou v obchodních domech) by asi zmírnilo rychlost šíření požáru a možná by ho i zastavilo, ale u takhle staré stavby nikoho nenapadlo ho tam dodatečně instalovat, nebo třeba památkáři zaúřadovali. Věřím že po rekonstrukci už tam bude, předpokládám že bez toho jim to neschválí. V každém případě je to velká škoda, když jsem to viděl, bylo mi celkem smutno a říkal jsem si "Ty vole, Honzovi shořela hospoda". Doufám, že se jim to podaří co nejrychleji dát do původního stavu.KankX píše:totalni katastrofa...nechapu ze tam nemeli nejakou zabezpecovacku, cidla nebo neco

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Podle poslednich zprav by meli postavit nove kridlo okolo roku 2010, co je sice krasny, ale me uprimne receno k hovnu...
Vidim vsechno velice zkepticky, protoze Incheba ma pronajate prostory od Prahy, ale Incheba si plati pojistku... Udajne se zavazala ze postavi z pojistky novy palac, ale sam sem videl, kdyz horelo divadlo Globe, Bruselsky dum, Dum deti a kam se podeli prachy... na Slovensko...
Uvidime jak to vse dopadne,. Na Inchebu vyvijen velky medialni tlak, tak by to mohlo dopadnout dobre...
Vidim vsechno velice zkepticky, protoze Incheba ma pronajate prostory od Prahy, ale Incheba si plati pojistku... Udajne se zavazala ze postavi z pojistky novy palac, ale sam sem videl, kdyz horelo divadlo Globe, Bruselsky dum, Dum deti a kam se podeli prachy... na Slovensko...
Uvidime jak to vse dopadne,. Na Inchebu vyvijen velky medialni tlak, tak by to mohlo dopadnout dobre...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
-
- Ghostrider
Já myslil,že teda už jako se pude někam na pivo a vono zas nic,taky že až to tady v Práglu někdo svolá,jako že žíža a tak,tak just nepudu,aby ste věděli a založte si kurňa doprkýnka jinej pokec vo shořelim levým křídle,dyž tady se píšou a domlouvaj lidi co chtěj jít na pivo a ne si sem každej hejhula napsal co chce.Tak to teda ne ,Já vás volám k pořádku. Ste OT jak krafa!Uf,du prát,abych se uklidnil.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
-
- Ghostrider
-
- Ghostrider
Panove sou vtipalci.... a co takhle jednou misto hospody se sejit u elvise.... dovezt basu a popit tady?
Kdyz nemuze Elvis. do hospody, mohla by hospoda za Elvisem
Reknete predem, dam echo bratranci at bud zmizi nebo se prida a mejdan muze zacit 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)