ještě pár let zpátky jsem to dělal taky tak,teď jsem opatrnej nebo pohodlnej nebo obojí dohromadyGoofy píše:pokaď není mokro nebo nasněženo jezdím furt, oblečení je základ
Podzim, prsi ... abstinencni priznaky
Taky jsem uvazoval ze bych jeste vytahl Srnecku na projizdku, ale nebudu pokouset stesti...
Ze ma se stal do konce teto sezony motocyklista teoretik...
Srnecka potrebuje do servisu a pri svym stesti, bych s ni nekde placnul... Nene, tento rok uz ne...
Ze ma se stal do konce teto sezony motocyklista teoretik...
Srnecka potrebuje do servisu a pri svym stesti, bych s ni nekde placnul... Nene, tento rok uz ne...
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
-
kafkalibor
- Ghostrider

-
kafkalibor
- Ghostrider

To ja take vzdy pokousim a nebudem sami, ale proc to pokouset v takove zime...Maverick píše:Já jedu taky dneskaPokouším štěstí pokaždý , když na to sedám , tak nevím , proč toho nechat - krásně tu svítí sluníčko - sice kosa ale po o bude 11
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
To jsem se krasne dneska projel, kde jste byli vsichni "zeleni"? Po ceste jsem potkal jenom jednu sestku...
Beroun - Kladno - Slany - Melnik - Duba a zpet... Fakt parada asfalt drzel a po ceste zpet se mnou zavodila nejaka 4kruhova S6tka, kdyz jsem ho chtel predjet pred zatackou (cekal jsem ze zacne brzdit) tak pridal parchant
ale nakonec jsem ho dostal a par kilaku udrzel za sebou - pak jsme dojeli do "provozu" a bylo po zabave...

JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
V sobotu úžasných 230 km za nádhernýho počasí během celýho dne. Jsem moc rád, že jsem se se sezonou rozloučil na sluníčku a domů se vrátil celej a spooookojenej! 
Sezona 08 dala sqělých cca 5.700 km bez jedinýho problémů jak s motorkou, tak se mnou a batůžkem! Takže spokojenost veliká a doufám, že ta příští 09 bude nejhůř stejná!
Sezona 08 dala sqělých cca 5.700 km bez jedinýho problémů jak s motorkou, tak se mnou a batůžkem! Takže spokojenost veliká a doufám, že ta příští 09 bude nejhůř stejná!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********