Hospoda V Práglu, pokud moľno pravidelně :-)
Hlasim Kawa rodine ze jsem tuto tragedii prezil... Byl jsem primo v centru deni a jako z prvnich sem volal hasice...
Fotky na netu jsou vice nez vymluvne, tak jen dodam ze ohen se siril tak rychle, ze jsem si zapomel v hospode notase a vubec vsechno obleceni...
Netusil jsem, jaky je to ficak, kdyz se siri ohen.. Nebudu se tady rozepisovat, ale necham vypraveni na Skalku...
Pro uplnost, hospoda shorela cela. Nastesti zazemi, jako kuchyn, sklady, kancelar ohen nezasahl, ale jsou nenavratne poskozeny...
Casem pridam dalsi fotky, co jsem poridil dnes rano... Jen musim sehnat poradne PC se cteckou karet..
Toto je pohled na zachody a vychod do leveho kridla...

Takto dopadl automat na cigarety(byl puvodne na zdi).

Fotky na netu jsou vice nez vymluvne, tak jen dodam ze ohen se siril tak rychle, ze jsem si zapomel v hospode notase a vubec vsechno obleceni...
Netusil jsem, jaky je to ficak, kdyz se siri ohen.. Nebudu se tady rozepisovat, ale necham vypraveni na Skalku...

Pro uplnost, hospoda shorela cela. Nastesti zazemi, jako kuchyn, sklady, kancelar ohen nezasahl, ale jsou nenavratne poskozeny...
Casem pridam dalsi fotky, co jsem poridil dnes rano... Jen musim sehnat poradne PC se cteckou karet..
Toto je pohled na zachody a vychod do leveho kridla...

Takto dopadl automat na cigarety(byl puvodne na zdi).

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider