Prodejnost

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
spit 40
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spit 40 » pát říj 10, 2008 17:39:37

Maverick píše:No už sem o tom taky tak uvažoval - nebo se na to vyjebat a dýlovat třeba KTM :?
jsi skalní,to bys přece neudělal :twisted:
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » pát říj 10, 2008 17:40:41

No jako po pravdě sem fakt znechucenej :evil:

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » pát říj 10, 2008 19:46:47

za to nemůže Kawa, ale Asko! :evil: nejde brát vedle v rajchu???
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

Dargas
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Dargas » pát říj 10, 2008 20:48:14

presne, kawa je v tom nevine! :wink:
CKC # 594

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pát říj 10, 2008 20:58:51

v Holandsku se nemluvi moc pekne o nasem mistrovi z ASKA..meve UZ TAM RVI MAILY JEDEN ZA DRUHYM...az budes new office dealer for czech tak ja uz si hlidam misto prodavace.... :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Lech
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lech » sob říj 11, 2008 11:32:36

Ani jsem to tady na foru nechtěl psát.Tak mám rád značku KAWASAKI. :idea: Ale naopak náš český zástupce ASKO ,tak to je pro tuto značku jako zastoupení tragédie. :!:
Před Mlýnkama jsem telefonicky mluvil s jejím ředitelem Danielem a prosil ho o nějaké sponzorské dary či drobnosti do tomboly.V kostce jsem mu vysvětlil že se jedná na počet účastníků o největší Kawasaki sraz v této republice.Potažmo že je to "Československý" Kawasaki sraz,pořádaný CKC.
A on s kamenou tváří (jako bych ho viděl) řekl že nám na tuto akci nepřispěje a po dotazu zda teda by mohl přispět do příštího ročníku,tak odvětil ať s tím nepočítám. :roll: Sem myslel že si dělá prdel a nebo je příznivcem černého britského humoru. :shock:
Ani jedno ani druhé,vážení přátelé. :?
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078

Dargas
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Dargas » sob říj 11, 2008 11:50:25

jako je vazne blby, pokud dealer moji oblibeny znacky je tokovajhle sunt....kua :oops: :x
CKC # 594

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » sob říj 11, 2008 11:51:30

Tak sem zadal kawasaki.at do vyhledávání prodejců da Poysdorf a co mi vyskočilo? Ty woe na to se mrknite (okruh cca 40km) :roll: http://www.kawasaki.at/dealers.asp Asi se pudu zkusit domluvit s Rakušákama.

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » sob říj 11, 2008 16:57:32

Lech píše:Ani jsem to tady na foru nechtěl psát.Tak mám rád značku KAWASAKI. :idea: Ale naopak náš český zástupce ASKO ,tak to je pro tuto značku jako zastoupení tragédie. :!:
Před Mlýnkama jsem telefonicky mluvil s jejím ředitelem Danielem a prosil ho o nějaké sponzorské dary či drobnosti do tomboly.V kostce jsem mu vysvětlil že se jedná na počet účastníků o největší Kawasaki sraz v této republice.Potažmo že je to "Československý" Kawasaki sraz,pořádaný CKC.
A on s kamenou tváří (jako bych ho viděl) řekl že nám na tuto akci nepřispěje a po dotazu zda teda by mohl přispět do příštího ročníku,tak odvětil ať s tím nepočítám. :roll: Sem myslel že si dělá prdel a nebo je příznivcem černého britského humoru. :shock:
Lechu. Když to čtu, tak fakt jako bych ho viděl ... a já ho neštěstí viděl jen jednou v Praze na motocyklu ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » sob říj 11, 2008 19:04:57

MARTY píše:v Holandsku se nemluvi moc pekne o nasem mistrovi z ASKA..meve UZ TAM RVI MAILY JEDEN ZA DRUHYM...az budes new office dealer for czech tak ja uz si hlidam misto prodavace.... :wink:
Má pravdu předsedo!

Napsat do NL dopis, že chceš být dealerem této značky a že ti to dovozce do ČR nechce dát a tak dál a dál a dál ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » sob říj 11, 2008 21:07:29

Z. píše:
Lech píše:Ani jsem to tady na foru nechtěl psát.Tak mám rád značku KAWASAKI. :idea: Ale naopak náš český zástupce ASKO ,tak to je pro tuto značku jako zastoupení tragédie. :!:
Lechu. Když to čtu, tak fakt jako bych ho viděl ... a já ho neštěstí viděl jen jednou v Praze na motocyklu ...
Taky si ho živě vybavuju, určitě měl na sobě tričko Honda...
Buell xb12r
CKC#160

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » sob říj 11, 2008 22:22:03

ale jo,člověk by řekl,že Asko je placené konkurencí,nejspíše Čínskou. No fakt by je pár propagačních blbostí a eventuelně poukázek na servis do tomboly asi jediného klubu značky položilo, jestli tady nemá smysl reklama a podpora prodeje, u lidí, co kawu mají a chtějí, tak už nevím. Brát to podle toho, příště by to Kawa nebyla. Neříkám že jsou jiné značky špatné....ale Kawa měla dobrou filozofii strojů. Silnice na výši, retro ale high end ala REX a Vulkán je krasavec, vzpomenuli toho dědu na srazu,jak obdivoval Harleye :lol: :lol: :lol: ne, my nebojujeme se značkou,ale s podivným marketingem zastoupení. Na druhou stranu, ještě že není čr tak velká , aby to bez Aska nešlo :evil: držím palce s rakušákama a jestli to vyjde, jsem pro srazy na podporu prodeje. Ať se z toho třeba pose.ou!
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

MiMoZa
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od MiMoZa » ned říj 12, 2008 12:12:32

Maverick píše:Tak sem zadal kawasaki.at do vyhledávání prodejců da Poysdorf a co mi vyskočilo? Ty woe na to se mrknite (okruh cca 40km) :roll: http://www.kawasaki.at/dealers.asp Asi se pudu zkusit domluvit s Rakušákama.
Ty vole,jsem to do tý mapky zadal a málem sem přišel vo voči,vždyt ti Rakušáci maj zastoupení snad u každýho "Nárovního výboru" tak co je kurwa za problém u nás :roll: Tohle je na zaplacení překladatele(i když to bude ranec)a poinformování v Japonsku,jak se u nás věci mají...odepřít někonu dealerství s vysvětlením že by člověk bral kšefty jiným se snad může stát akorát u nás v bananas republik. :roll:

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

no jo, podivte se UK/DE:

Příspěvek od 666S999 » ned říj 12, 2008 21:36:20

http://www.kawasaki.co.uk/
www.kawasaki.de

co chcete? Kdyby byla generálním dovozcem ( firma s přímým dozorem: kapitál účast Kawa Europe / Kawa Japan )
zkrátka jiný než _ _ _ _ , tak by to klapalo lépe.
Takhle "independentní+na vedlejšák" =
= ten dovozce je "ňákej divnej", ale motorky má dobrý... (řečeno reklamsky)

Samozřejmě, že si můžete najít dealery Googlem! Ovšem v CZ je to sranda! Testněte:

http://www.kawasaki.co.uk/dealers.asp
http://www.kawasaki.de/dealers.asp
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Odpovědět