jsi skalní,to bys přece neudělalMaverick píše:No už sem o tom taky tak uvažoval - nebo se na to vyjebat a dýlovat třeba KTM

Lechu. Když to čtu, tak fakt jako bych ho viděl ... a já ho neštěstí viděl jen jednou v Praze na motocyklu ...Lech píše:Ani jsem to tady na foru nechtěl psát.Tak mám rád značku KAWASAKI.Ale naopak náš český zástupce ASKO ,tak to je pro tuto značku jako zastoupení tragédie.
![]()
Před Mlýnkama jsem telefonicky mluvil s jejím ředitelem Danielem a prosil ho o nějaké sponzorské dary či drobnosti do tomboly.V kostce jsem mu vysvětlil že se jedná na počet účastníků o největší Kawasaki sraz v této republice.Potažmo že je to "Československý" Kawasaki sraz,pořádaný CKC.
A on s kamenou tváří (jako bych ho viděl) řekl že nám na tuto akci nepřispěje a po dotazu zda teda by mohl přispět do příštího ročníku,tak odvětil ať s tím nepočítám.Sem myslel že si dělá prdel a nebo je příznivcem černého britského humoru.
![]()
Ani jedno ani druhé,vážení přátelé.
Má pravdu předsedo!MARTY píše:v Holandsku se nemluvi moc pekne o nasem mistrovi z ASKA..meve UZ TAM RVI MAILY JEDEN ZA DRUHYM...az budes new office dealer for czech tak ja uz si hlidam misto prodavace....
Taky si ho živě vybavuju, určitě měl na sobě tričko Honda...Z. píše:Lechu. Když to čtu, tak fakt jako bych ho viděl ... a já ho neštěstí viděl jen jednou v Praze na motocyklu ...Lech píše:Ani jsem to tady na foru nechtěl psát.Tak mám rád značku KAWASAKI.Ale naopak náš český zástupce ASKO ,tak to je pro tuto značku jako zastoupení tragédie.
![]()
Před Mlýnkama jsem telefonicky mluvil s jejím ředitelem Danielem a prosil ho o nějaké sponzorské dary či drobnosti do tomboly.V kostce jsem mu vysvětlil že se jedná na počet účastníků o největší Kawasaki sraz v této republice.Potažmo že je to "Československý" Kawasaki sraz,pořádaný CKC.
A on s kamenou tváří (jako bych ho viděl) řekl že nám na tuto akci nepřispěje a po dotazu zda teda by mohl přispět do příštího ročníku,tak odvětil ať s tím nepočítám.Sem myslel že si dělá prdel a nebo je příznivcem černého britského humoru.
![]()
Ani jedno ani druhé,vážení přátelé.
Ty vole,jsem to do tý mapky zadal a málem sem přišel vo voči,vždyt ti Rakušáci maj zastoupení snad u každýho "Nárovního výboru" tak co je kurwa za problém u násMaverick píše:Tak sem zadal kawasaki.at do vyhledávání prodejců da Poysdorf a co mi vyskočilo? Ty woe na to se mrknite (okruh cca 40km)http://www.kawasaki.at/dealers.asp Asi se pudu zkusit domluvit s Rakušákama.