Hranice a okolí 12.10
- Libor Gill
- Babyrider
Hranice a okolí 12.10
Uzavírání cest- 12.10.ve 13.00 od motorestu Vápenka v Hranicích na Moravě směr Teplice...více na www.motorkari.cz
ZZR-600-černá
- Libor Gill
- Babyrider
-
- Ghostrider
- Roman - ZX12
- Easy slider
http://www.motorkari.cz/detail-akce/?aid=2174Ladis píše:Nevím, jestli jsem slepej nebo nevidím, ale nemůžu na motorkari.cz nic najít...![]()
Mohli by jste sem dát konkrétní odkaz, popř. bližší info (místo a čas srazu, program, itenerář vyjíždky, atd...). Předem díky!
Kawasaki Skuter Moravia Limited Edition
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
Kawasaki + Lancia = best24ever (430 HP)
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jasan, "naše" bych taky rád viděl a pokecal...vyjádřil jsem se jen k akci, jako takové. Myslel jsem, že jen někdo vybral čas a místo... Netušil jsem, že je to akce s tradicí, potažmo s takovou účastí. 
Uvidíme, jak bude v neděli, rád bych se projel a tohle je fajn projížďka. Jestli nebudete chtít dát jejich 150-ti kilometrovou v chumlu, tak by jsme mohli operativně vymyslet něco na místě, co říkáte...?

Uvidíme, jak bude v neděli, rád bych se projel a tohle je fajn projížďka. Jestli nebudete chtít dát jejich 150-ti kilometrovou v chumlu, tak by jsme mohli operativně vymyslet něco na místě, co říkáte...?

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
já říkám anoLadis píše:Jasan, "naše" bych taky rád viděl a pokecal...vyjádřil jsem se jen k akci, jako takové. Myslel jsem, že jen někdo vybral čas a místo... Netušil jsem, že je to akce s tradicí, potažmo s takovou účastí.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
taky jsem proZ. píše:já říkám anoLadis píše:Jasan, "naše" bych taky rád viděl a pokecal...vyjádřil jsem se jen k akci, jako takové. Myslel jsem, že jen někdo vybral čas a místo... Netušil jsem, že je to akce s tradicí, potažmo s takovou účastí.

Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
- Libor Gill
- Babyrider
Ladis píše:Tak super!
Mohl bych někoho z vás poprosit o tel. číslo, abych se v neděli mohl někam dovolat, kdyby bylo potřeba? Popř. potvrdil nebo zrušil naši účast, aby jste nemuseli zbytečně čekat nebo naopak chvilinku počkali...![]()
Předem díky!
stačí se kouknout do profilu

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<