pancířky HEL, hromadně!
Ladisi
Kontrolní otázka jak je to s těma hadicema - do Brna jsem se nedostal a ty jsi je tam prý stejně nedovezl.. jaký bude další postup? potkáme se někde, nebo třeba poštou? díky za info 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zdrahy, KankXi
Hadičky mám doma a v pondělí je posílám volkswagenovi, takže cca ve středu budou u něho k vyzvednutí! 
Omlouvám se, že nebyly v Brně k odběru, ale dodavatel byl na okruhu - prodejna closed!
Zdrahy, prosím o doplatek na můj účet (číslo v PM), předem díky!

Omlouvám se, že nebyly v Brně k odběru, ale dodavatel byl na okruhu - prodejna closed!

Zdrahy, prosím o doplatek na můj účet (číslo v PM), předem díky!

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsou tam...
Tak uz jsem je namontoval, sice jsem trochu zapasil se svym estetickym citenim, ale nakonec tam jsou a to je hlavni
Prekvapilo me ze jedna hadicka k prednimu brzdici ma na obou koncich ohla banja a druha ma na jednom konci rovne banjo. U brzdicu musi byt ohle banja, tak mi zbylo jedno rovne a jedno ohle k pumpe... a to je prave to co mi tak moc neslo pod nos, misto aby odchazeli od pumpy hadicky pekne uhledne a rovnobezne pod kaplicku, tak se rozbihaji, rovna boura do budika a ta ohla jde tam kam by mela jit. Nejdriv jsem chtel to rovne banjo ohnout, ale nakonec jsem si to v ramci zachovani zivota rozmyslel a namontoval tak jak to je. No kdyz o tom nebude clovek moc premyslet tak si to mozna ani neuvedomi ze jdou ty hadicky "divne" od sebe. A ted to dulezite, packa jde krasne "tvrde" tak jak jsem si to predstavoval, zmacku a uplne "narazim" na odpor brzdicu... skoro jak do zdi, zadna gumaka se nekona a to je to nejpodstatnejsi. Rozdil proti mojim puvodnim hadickam je rapidni. Vzhledem k tomu ze je u nas stale hnusne a mokro a psa by nevyhnal... jsem tedy zatim nezkusil projizdu ani brzdeni, takze nevim jestli bude neco pozorovatelneho i v akci (tedy mimo toho krasne "tvrdeho" stisku
) ...az se projedu tak poreferuji... jo a Lukas01 chtel fotky, tak snad zitra udelam jak fotky tak projizdku 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Uz jsou tam...
Tak jsem rád, že jsou už u tebe odzkoušený, aspon co do montáže. S těma banjama je mi to divný...KankX píše:...Prekvapilo me ze jedna hadicka k prednimu brzdici ma na obou koncich ohla banja a druha ma na jednom konci rovne banjo. U brzdicu musi byt ohle banja, tak mi zbylo jedno rovne a jedno ohle k pumpe... a to je prave to co mi tak moc neslo pod nos, misto aby odchazeli od pumpy hadicky pekne uhledne a rovnobezne pod kaplicku, tak se rozbihaji, rovna boura do budika a ta ohla jde tam kam by mela jit...

Kluci, co je máte, zajímalo by mě, jestli udělali všechny takhle, nebo má KankX jen smolíka a jednu hadici "vadnou". Jestli budou ostatní, jak mají být a byla by to jen jedna, tak ji bez problémů vyreklamuju!

- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Uz jsou tam...
Ještě taková myšlenka...čistě teoreticky, nevím, možná plácám...KankX píše:U brzdicu musi byt ohle banja, tak mi zbylo jedno rovne a jedno ohle k pumpe... a to je prave to co mi tak moc neslo pod nos, misto aby odchazeli od pumpy hadicky pekne uhledne a rovnobezne pod kaplicku, tak se rozbihaji, rovna boura do budika a ta ohla jde tam kam by mela jit.

Jak je na obrázku níže...myslím, že zrovna na pravým brzdiči by snad mohlo být i rovný banjo. Místa je tam dost a pumpa je taky vpravo, takže by se teoreticky hadička neměla nijak lámat...

A pak by to nahoře u pumpy mohlo vypadat takhle úhledně...

Nevím, možná...

- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ne, ne u brzdice musi byt ty ohle, to je jisty... zkousel jsem vsechny varianty a rovne banjo by tu hadicku vedlo primo do vidle a pak ostry ohyb, to neni dobre... Jinak tady jsem udelal ted 3 rychlofotky aby jste meli predstavu jak to po montazi vypada... neni tam bohuzel moc videt jak ta rovna u pumpy posila tu hadicku moc do budiku, ale myslim ze se to da zkousnout
Jinak u me to tedy brzdi na vytecnou, super davkovani (zpetna vazba)

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer