Koupě Z750 u nás nebo v cizině
Koupě Z750 u nás nebo v cizině
Zdravím.........
Chci se zeptat, jestli je lepší koupit jetou motorku u nás, nebo v cizině.Známý mi nabízí dovoz z Itálie.Máte s tím někdo zkušenost?
Můžou tam být nějaký nepříjemnosti, nebo je to uplně jedno a rozdíl je jenom v ceně?
Chci se zeptat, jestli je lepší koupit jetou motorku u nás, nebo v cizině.Známý mi nabízí dovoz z Itálie.Máte s tím někdo zkušenost?
Můžou tam být nějaký nepříjemnosti, nebo je to uplně jedno a rozdíl je jenom v ceně?
U motorek ze zahranici je vetsinou hlavni rozdil v cene. Obcas i v kvalite, protoze v zahranici maji lidi vic penez a vic se o motorku staraji. Ale pozor! Ne vsichni. Takze rict, ze motorka ze zahranici je bez problemu je blbost. U kupu z italie bych byl pozornejsi. Preci jen motorky jete u more, vetsi vlhkost, vic nalitanych km (neberu co je na tacho) a pusobeni slane vody dela svoje. Ale vsechno ma neco. Z nemecka je na ty motorky asi vetsi spoleh, i kdyz to co sem obcas nekdo doveze a z ceho to polepi je na povazenou. Pokud je to dobry znamy a veris mu. Tak do toho jit muzes. Ale v dnesni dobe je ti schopny kazdy slibit cokoliv. Na druhou stranu takovy riziko je u kazdy ojetiny, at uz je odkudkoliv. Takze je to jen na tobe 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Já mám ten problém, že to bude moje první motorka.Takže nemám absolutně žádnou zkušenost
......Ted asi měsíc o tom pořád čtu-ruzný recenze názory atd.Ale to je všechno jenom teorie a v praxi poznám stejně prdlajs.a nejhorší je, že mi každej říká něco jineho.takže ta koupě asi bude výstřel do tmy a budu doufat, že ten človíček mě nepodrazí.............

- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ono to funguje tak, že nejdřív se domluvíme jak starou mašinu přiveze- to je podle finančních možností.časem mašinu dopraví k němu do prodejny.Pokud bude podle mých představ, tak se dohodnem, pokud ne, tak jí zkusí prodat on.Bouranou nechci, jestli se to teda nechá s jistotou určit.Netuším kolik by měla mít najeto.Chci tak rok 04 - 05.Na mladší asi mít nebudu.Většinu se mu daří vozit stroje s doplňky.Někdy má laďák, někdy ne atd.t otaky hraje roli.Chtěl bych ji v originálu, když něco tak ten výfuk,ale jinak nic.
Pepine
Myslím že tady najdeš dost lidí, kteří o motorkách ví a poradí a dokonce i těch kteří neví, ale taky rádi poradí
řekni odkud jsi a on se tě někdo z okolí ujme 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- tomson
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
http://www.motoinzerce.cz/ mrkni sem tam nejake jsou....
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
jak pise zdrahy....dle mista kde potrebujes poradce si vyberes...jen napis presne kde...Pepin píše:Kde najdu někoho kdo o motorkách ví?A jak poznám člověka, kterej o motorkách ví?Mám pár kamošů co jezděj, ale netuším, jestli je to to pravé.........Taky mám ještě jeden dotaz.Mám skoro dva metry, nebude mi tenhle stroj nějak malej, nebo tak něco?
poskladas se na ni....to urco...na z750 od brachy jsem jezdil...mala mi nebyla..mam tedy jen 185 ale v tu dobu 107 kg a jezdili jsme na ni i oba...v pohode...maly pohodlny cestak....
a jeste bych malinko uvazil z1000...prešce jen je to trosku jine kafe.....ptej se po Blance..po krasne Blance zde na foru exceluje jeji manzel...ona a on ti o zetkach 07 reknou vse...i to co jen tusi

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Napíšu i můj názor. Já tu svou koupil ve Stuttgartu od soukromníka nalezenou přes www.mobile.de a jsem spokojen. Z Itálie bych se bál koupit, protože 1) jižní půlka je jako tady a tady bych si ojetinu už nekoupil nikdy 2) sever může být solidnějsí, ale je to pořád Itálie. Jsem pro koupi z Německa, ale z oblasti bývalého západního Německa. To považuji za nejsolidnější. Bývalého východního bych se bál, přeci jenom...........východní. Jo a dávej přednost prvnímu majitel a neber nic bez servisní knížky a mrkni i do techničáku (data uvedení do provozu atd.). Přeji ti dobrou koupi a spolehlivou mášu. Toš tak. 

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
pod tohle jenom podpis! tak: kupoval jsem v DE, první majitel, servisní knížka.MICHALIS TSIOLAS píše:Napíšu i můj názor. Já tu svou koupil ve Stuttgartu od soukromníka nalezenou přes www.mobile.de a jsem spokojen. Z Itálie bych se bál koupit, protože 1) jižní půlka je jako tady a tady bych si ojetinu už nekoupil nikdy 2) sever může být solidnějsí, ale je to pořád Itálie. Jsem pro koupi z Německa, ale z oblasti bývalého západního Německa. To považuji za nejsolidnější. Bývalého východního bych se bál, přeci jenom...........východní. Jo a dávej přednost prvnímu majitel a neber nic bez servisní knížky a mrkni i do techničáku (data uvedení do provozu atd.). Přeji ti dobrou koupi a spolehlivou mášu. Toš tak.
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
za názory děkuji, ale já nemůžu jet sám kupovat mašinu do německa, protože tomu vůbec nerozumím, nechci nikomu skočit na špek a nikdo ze známých do toho se mnou nepujde.přece jenom je to nevděčné.takže se musím spolehnout na toho človíčka co se mi nabídl.do litru jít nechci, asi by to bylo moc.Na první motku bude 750 stačit
.A 07 koupit nemůžu, protože mám omezené fin. možnosti.můžu do toho pustit tak 100 000 i s oblečením atd.takže asi tak