Tak to zkus příští rok napravit a na Tesák s Evčou přijetZdrahyZX9R píše:A kdo si pamatuje mě???jo aha na Tesáku jsem vlastně nebyl
![]()
Tesák-foto
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
tak co je s tou GALERII???
...hm tak galerie stale nefunguje
Adminy jsem uz pobombardoval tolikrat ze musi byt sama modrina a.... ....a nic 
mam peknych par fotecek treba zrovna tady z Tesaku a davat je do fora je podle me blbost, tak sem dam jen nejakej ten kousek k "naladeni spravne nalady"

mam peknych par fotecek treba zrovna tady z Tesaku a davat je do fora je podle me blbost, tak sem dam jen nejakej ten kousek k "naladeni spravne nalady"

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- Libor Gill
- Babyrider

aspoň,že sem dáte nějaké ty foto,neznám ty vaše místa,kam jezdíte,ale z těhle fotek jsem poznal Hostýn a pohled od vrtule směrem dolů na Chvalčov a Bystřici pod Hostýnem.Milý pocit koukat se na rodné město na stránkách CKC,moc díky.Ať vás nemýlí moje součastné bydliště,to víte - potopy na Moravě 1997 si vybraly i takto svou daň. 
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
no vidis to... a to ty smejdi na tech schodech ani nechteli fotografovi pozovatZRX 1984 píše:Koukám, že bych měl na tesák příští rok vyrazit, bude-li se konatPěkné fotky, hlavně ta na těch schodech. Děcka já se na vás těším do sklepa....
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer