ty vole
Tlumič řízení
- blackbiker
- Easy rider

montaz bez problemu a sehnal mi ho Maverick (na vyber mas ze dvou druhu tlumicu CSC-linearni a RSC-progresivni, ale to asi vis)ZdrahyZX9R píše:Měl jsi prosím tebe nějaký porblém s instalací toho tlumiče? Marek si musel upravovat montážní sadu... přemýšlím nad Hyperpro takyblackbiker píše:take jsem resil kmitani riditek a s pouzitim tlumice rizeni v kombinaci s vyztuhou predni vidle jsem se ho zbavil
pokud by to bylo koupit, namontovat a jezdit, tak bych do něj šel hned
Naposledy upravil(a) blackbiker dne úte zář 30, 2008 09:15:14, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200 black
- blackbiker
- Easy rider

to ja ho mam jenom pro jistotoumilda píše:blackbiker píše:take jsem resil kmitani riditek a s pouzitim tlumice rizeni v kombinaci s vyztuhou predni vidle jsem se ho zbavil
Kdybys nejezdil jako ho*vado,mohl jsi ušetřit!!!
Naposledy upravil(a) blackbiker dne úte zář 30, 2008 09:13:42, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200 black
- blackbiker
- Easy rider

jeste ti tam dam par blbosti a pak je tvujKankX píše:ty voleblackbiker píše:take jsem resil kmitani riditek a s pouzitim tlumice rizeni v kombinaci s vyztuhou predni vidle jsem se ho zbavil
[/url]...ja budu mit tu 12tku pekne vytunenou az mi ji na jare budes prenechavat
![]()
uz se tesim
ZRX 1200 black
Tak to pozor, už se to tady řešilo několikrát (to si klidně dohledej) a sháněl jsem nějaký kvalitní s uchycením pod brejleMMKS píše:se mě líbí, jak před chvilkou ho nikdo skoro nepotřeboval a te´d už se kupuje na vánoce.
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
CKC # 209
a teď jsem to zase zle nemyslel jáZdrahyZX9R píše:Tak to pozor, už se to tady řešilo několikrát (to si klidně dohledej) a sháněl jsem nějaký kvalitní s uchycením pod brejleMMKS píše:se mě líbí, jak před chvilkou ho nikdo skoro nepotřeboval a te´d už se kupuje na vánoce.jo a Mave za kolik by tak byl od tebe? nespěchám na to, přes zimu se bude upravovat
už toho mám doma spoustu
ZX-12R naked
Ten co má Marek byl primárně určený na ZRX1100 a musel si tam pár věcí dodělat. Nemám na to dílnu a vybavení abych se do toho takhle pustil a Marka se mi nechtělo otravovat
Jsem zkrátka paf z toho, že se to dá koupit a namontovat jednoduše bez úprav 
ZRX 1200 S-R
CKC # 209
CKC # 209
http://www.alda-moto.cz/e-shop/kat/tuni ... eni/?str=2 samosebou před slevou 
- blackbiker
- Easy rider

- blackbiker
- Easy rider

ano na ebay jsou take, ale ja ho kontaktoval pres PM na techto strankach www.zrxoa.orgKankX píše:...tim chtel blackbiker asi rict ze na ebay se jich vali dostblackbiker píše:tu mam od jednoho sikovneho pana z USAPajaZR píše:A tu výztuhu seženu kde??líbí se mi.
ZRX 1200 black