Koupil jsem si zx6r a dotlačil ji domů
Koupil jsem si zx6r a dotlačil ji domů
Tak jsem si koupil konečně zx6r 98.
asi prvních 100km v pohode, v zacpe po brne zacala varit, nechal jsem klesnout teplotu a jak se dostal na dalnici teplota ok, zhruba 3-4 čarky. Jedu a asi pri 140 začala ztracet výkon, podradim, pri spojce chci protočit ale nereaguje na plyn, chcípá.
Po chvilce jde nastartovat a vse ok, ale opakuje se i v nízkých otáčkách.
Furt to stejne dokola. Vsiml jsem si, že zežrala celou nadobku chladící kap. tak jsem z nouze dolil vodu. Nez jsem timhle tempem asi po 10 km usecich dojel domu, uplne se vyštavila baterka, tudiž to museli resit kabely, bohužel jsem nesehnal odvoz.
Pripada mi to, jakoby tam z niceho nic nesel benzin, nebo malo.
Koupil jsem to do toho benzinu, na cisteni karbcu a nepomohlo.
Proste zacnou padat otacky, nereaguje na plyn a zmeni se zvuk jakoby na dvojvalcovej.
A po chvilce co to nastartuju je zas vsechno ok.
Co myslite, moze to byt zasranej karbec, nebo tak neco?
asi prvních 100km v pohode, v zacpe po brne zacala varit, nechal jsem klesnout teplotu a jak se dostal na dalnici teplota ok, zhruba 3-4 čarky. Jedu a asi pri 140 začala ztracet výkon, podradim, pri spojce chci protočit ale nereaguje na plyn, chcípá.
Po chvilce jde nastartovat a vse ok, ale opakuje se i v nízkých otáčkách.
Furt to stejne dokola. Vsiml jsem si, že zežrala celou nadobku chladící kap. tak jsem z nouze dolil vodu. Nez jsem timhle tempem asi po 10 km usecich dojel domu, uplne se vyštavila baterka, tudiž to museli resit kabely, bohužel jsem nesehnal odvoz.
Pripada mi to, jakoby tam z niceho nic nesel benzin, nebo malo.
Koupil jsem to do toho benzinu, na cisteni karbcu a nepomohlo.
Proste zacnou padat otacky, nereaguje na plyn a zmeni se zvuk jakoby na dvojvalcovej.
A po chvilce co to nastartuju je zas vsechno ok.
Co myslite, moze to byt zasranej karbec, nebo tak neco?
zx6r 98
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No otázka je zda tam ta chladící kapalina původně byla....
Pokud to jde normálně nastartovat a pak to chcípne tak to je stejnej problém jako jsem měl u GSF 400... je zevnitř vorezlá nádrž, padají sračky do karburace a zůstávají viset klapky... To co popisuješ je přesně ono.. pak to chytne protože tam něco málo nakape a za chvilku to zase chcípne... takže vyčistit nádrž a vyčistit karburaci...
Pokud to jde normálně nastartovat a pak to chcípne tak to je stejnej problém jako jsem měl u GSF 400... je zevnitř vorezlá nádrž, padají sračky do karburace a zůstávají viset klapky... To co popisuješ je přesně ono.. pak to chytne protože tam něco málo nakape a za chvilku to zase chcípne... takže vyčistit nádrž a vyčistit karburaci...
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
Hmm ale zajimaloby me jak se muze nadrz zevnitr oreznout to musi byt chranene proti korozi a benzin nekoroduje prece ne? Pokud sem to dobre pochopil ze to je rez jako takova. Hmm dik za vysvetleni. A kolik mela ta moto najeta jak si ji koupil? 50 tis? 98 to je docela stare nebo tak nejak delsi dobu to uz musi mit hodne nalitano ne? Jo ale pozor aby ti to neprdlo a ty nevidel na strome.
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zreznout muze, jelikoz i benzin nejakym zpusobem kondenzuje...A to zpusobuje rez, ale samozrejme, pokud byla motorka nekdy bourana, ale byla opravovana nadrz, tak v miste poskozeni se ochrana vrstva poskodi a pak zacne reznout...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nádrž zevnitř ošetřená je. Nicméně benzín jest tekutina dost agresivní a ta postupně tu vnitřní ochrannou vrstvu naruší - proto mají například auta už delší dobu plastové nádrže.
V nádrži taky kondenzuje voda - v benzínu nemá co dělat, ale dostane se tam vzdušnou vlhkostí.
Proto nikdy nenechávej stát motorku delší dobu s poloprázdnou nebo prázdnou nádrží, pak ti začne zevnitř reznout.
V nádrži taky kondenzuje voda - v benzínu nemá co dělat, ale dostane se tam vzdušnou vlhkostí.
Proto nikdy nenechávej stát motorku delší dobu s poloprázdnou nebo prázdnou nádrží, pak ti začne zevnitř reznout.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye